H
1,6K
Hilczerson
Użytkownik
Jaka kwota wypłaty?4 liga w ofercie, ale ciężko o szybkie rozliczenie
zlecona wypłata w niedzielę jako szybka i już 2h wisi, anulować nie można, a nie jest wysłana
Jaka kwota wypłaty?4 liga w ofercie, ale ciężko o szybkie rozliczenie
zlecona wypłata w niedzielę jako szybka i już 2h wisi, anulować nie można, a nie jest wysłana
1000 złJaka kwota wypłaty?
To mogą ci dzisiaj nie wypłacić1000 zł
W 69min były już 4kartki na boisku, dlatego rozliczyli na plus. Poza boiskiem nie zaliczająCzy superbet bierze pod uwage kartki poza boiskiem? mialem w betbuilderze w meczu Włochy vs Norwegia over 3.5 kartek i rozliczyli mi to w 69 minucie gdy padła czwarta kartka tylko ze jedna była poza boiskiem.
Na szczęście w doliczonym czasie padła jeszcze jedna wiec mi tego nie zabiorą ale z ciekawości?
XD a co podjarala cię kwota 25 tysięcy ? Chłopie nie zdajesz sobie sprawy ile osób gra w tym buku. Ja nawet nie zwracam uwagi na takie dziadostwo bo i tak wiem że per użytkownik grosze wyjdąOdradzam tego bukmachera,unikać jak ognia. Wziąłem udział w darmowym konkursie, odpowiedziałem poprawnie na wszystkie odpowiedzi 4/4 , myślałem że wygram jakąś kasę, do podziału było niby 25 tys złotych dla wszystkich,którzy trafią 4/4 odpowiedzi. Wygrałem uwaga.... 5 zł ! Gdzie nie jest łatwo odpowiedzieć poprawnie na tyle wyników. NIe ma nawet jak sprawdzić ile osób wygrało,więc tak naprawdę mogą podać jakąś liczbę z d*** , że wygrało 1000 osób i wypłacić grosze, co właśnie się stało. Szkoda czasu na to dziadostwo.
Dobre i te pięć zeta.... Zważywszy iż taki LV becik mógłby sobie ot tak zablokować ci konto, bo właśnie udało się coś w konkursie wygrać, tak jak ja miałem...Odradzam tego bukmachera,unikać jak ognia. Wziąłem udział w darmowym konkursie, odpowiedziałem poprawnie na wszystkie odpowiedzi 4/4 , myślałem że wygram jakąś kasę, do podziału było niby 25 tys złotych dla wszystkich,którzy trafią 4/4 odpowiedzi. Wygrałem uwaga.... 5 zł ! Gdzie nie jest łatwo odpowiedzieć poprawnie na tyle wyników. NIe ma nawet jak sprawdzić ile osób wygrało,więc tak naprawdę mogą podać jakąś liczbę z d*** , że wygrało 1000 osób i wypłacić grosze, co właśnie się stało. Szkoda czasu na to dziadostwo.
To prawda, całe życie broniłem Superbet ale widzę, że niesłusznie, każda jedna sprawa która pozostawia choć cień wątpliwości jest rozstrzygana na niekorzyść klienta...Najwięcej dyma kalendarz adwentowy.
U mnie już nawet koła nie maKręci ktoś kołem Superspin w Superbet i miał okazje wygrać?. Codzień do wygrania nagroda albo freebet, ale za każdym razem losuje się brak wygranej![]()
Super ale postawa. Może nie odwoływać licencji ale "naprostować" i wlepić karę jak najbardziej. Superbet jest niezłym bukmacherem bądź co bądź ale jak się okazuje nie jest do końca taki super. Szwindel trzeba ukrócić i ich ten dobry image. Kara i jakiś artykuł np na igamingpolska powinny być dobrym batem na takie nadużycia.Jestem w kontakcie z osobami oszukanymi przez tą firmę i to bardzo perfidnie, póki co nie będę pisał o szczegółach dopóki nie zakończą one swojej sprawy zgodnie z procedurami i regulaminami wewnętrznymi postępowania tak, aby może w końcu jeśli złodziej nie przyzna się, że kradnie ukarać go zgodnie z literą prawa choć to już nie będzie moja w tym głowa tylko prawników, którzy się tą sprawą zajmują.
Póki co te osoby są instruowane przez nich jak mają postępować, aby zebrać dowody w sprawie, których superbet nie bedzie w żaden sposób w stanie podważyć. Jestem tylko pomocą osobą pośredniczącą.
Dla pomocy w sprawie będzie email i chętnych proszę o przesyłanie na priv informacji z klarownymi oszustwami i dowodami w swojej sprawie (tym przypadkom, które zostaną uznane za podobne do tych w których jest zbierany materiał dowodowy przez kancelarie będzie on udostępniony przeze mnie lub bezpośrednio kancelarie i pozniejszy kontakt w sprawie juz z Wami osobiscie, prosze o pozostawianie adresów emai-l do kontaktu z Wami w wiadomości priv).
Najbardziej jaskrawe wypadki wyłudzenia i oszustwa mogą być dołączone do pozwu zbiorowego, a co za tym idzie, każdy kto zostanie dołączony do takiego pozwu może odzyskać swoje środki jak i odszkodowanie od firmy.
Firmie mogą być postawione zarzuty i może ona stracić licencje na świadczenie swoich usług. Sam jestem ciekawy jak ta sprawa się potoczy, zapewne nie będzie to krótki wątek, ale wart czasu i uwagi.
Nie ma tu znaczenia suma na jaką zostaliście oszukani ma znaczenie bardziej łamanie wewnętrznych regulaminów lub jaskrawe oszustwo firmy w świetle prawa na podstawie licencji wydanej przez MF. Zaznacze, że są nawet przypadki zamiany zdarzeń na kuponach graczy i brak woli przedstawienia swoich dowodów przez firmę w postaci oferty, a domaganie się ich od klienta na etapie procedury wewnętrznej firmy co już jest łamaniem prawa w świetle obowiązujących przepisów, ale ja się nie znam więc się nie wypowiadam o jakie szczegółowe przepisy chodzi.