>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Superbet - opinie

M 65,3K

murej

Użytkownik
Ogólnie był spoko buk na PL warunki(nie gram piłki to się nie wypowiem),ale ostatnio to dramat. Pozwijali wszystkie linie over/under na ręczną/tenisa(asy) i zredukowali kosza do 1 linii.
Dobrze było, a skończyli jak wszyscy.

Otrzymane punkty reputacji: +172
S 47,2K

sobolekk

Użytkownik
Czy superbet bierze pod uwage kartki poza boiskiem? mialem w betbuilderze w meczu Włochy vs Norwegia over 3.5 kartek i rozliczyli mi to w 69 minucie gdy padła czwarta kartka tylko ze jedna była poza boiskiem.
Na szczęście w doliczonym czasie padła jeszcze jedna wiec mi tego nie zabiorą ale z ciekawości?

A 53,6K

ar0nek

Użytkownik
Czy superbet bierze pod uwage kartki poza boiskiem? mialem w betbuilderze w meczu Włochy vs Norwegia over 3.5 kartek i rozliczyli mi to w 69 minucie gdy padła czwarta kartka tylko ze jedna była poza boiskiem.
Na szczęście w doliczonym czasie padła jeszcze jedna wiec mi tego nie zabiorą ale z ciekawości?
W 69min były już 4kartki na boisku, dlatego rozliczyli na plus. Poza boiskiem nie zaliczają

P 3,8K

Pirania

Użytkownik
Pograłem ostatnio, ale niestety na IOS( najnowsze) jest to niemożliwe.

- długi czas wczytywania oferty ( czasem wisi kilkanaście sekund )
- przy obstawieniu kuponu trzeba samemu zakończyć proces
- bardzo często się to zawiesza i „wisi”

Próbowałem na innym urządzeniu z iOS jest to samo. Kiedyś super aplikacja i bukmacher teraz przeciętność z źle działającą apka.

M 568

Marcin7878

Użytkownik
Odradzam tego bukmachera,unikać jak ognia. Wziąłem udział w darmowym konkursie, odpowiedziałem poprawnie na wszystkie odpowiedzi 4/4 , myślałem że wygram jakąś kasę, do podziału było niby 25 tys złotych dla wszystkich,którzy trafią 4/4 odpowiedzi. Wygrałem uwaga.... 5 zł ! Gdzie nie jest łatwo odpowiedzieć poprawnie na tyle wyników. NIe ma nawet jak sprawdzić ile osób wygrało,więc tak naprawdę mogą podać jakąś liczbę z d*** , że wygrało 1000 osób i wypłacić grosze, co właśnie się stało. Szkoda czasu na to dziadostwo.

S 47,2K

sobolekk

Użytkownik
Odradzam tego bukmachera,unikać jak ognia. Wziąłem udział w darmowym konkursie, odpowiedziałem poprawnie na wszystkie odpowiedzi 4/4 , myślałem że wygram jakąś kasę, do podziału było niby 25 tys złotych dla wszystkich,którzy trafią 4/4 odpowiedzi. Wygrałem uwaga.... 5 zł ! Gdzie nie jest łatwo odpowiedzieć poprawnie na tyle wyników. NIe ma nawet jak sprawdzić ile osób wygrało,więc tak naprawdę mogą podać jakąś liczbę z d*** , że wygrało 1000 osób i wypłacić grosze, co właśnie się stało. Szkoda czasu na to dziadostwo.
XD a co podjarala cię kwota 25 tysięcy ? Chłopie nie zdajesz sobie sprawy ile osób gra w tym buku. Ja nawet nie zwracam uwagi na takie dziadostwo bo i tak wiem że per użytkownik grosze wyjdą

K 246,9K

kossma

Użytkownik
Dobre i te pięć zeta.... Zważywszy iż taki LV becik mógłby sobie ot tak zablokować ci konto, bo właśnie udało się coś w konkursie wygrać, tak jak ja miałem...

Do góry Bottom