Ja tam akurat zwróciłem uwagę tylko na aspekt
Betclic 1 ligi, że teraz nie ma oficjalnych statystyk, więc rozliczają sobie jak chcą i należy te rozgrywki odpuścić w tym temacie. Tam, gdzie staty daje OPTA to nie ma żadnych problemów z rozliczeniem i wszystko jest legitne. Regulamin jest do dupy, skoro wpisali tam sobie "lub innych dostawców statystyk" co daje możliwość rozliczania jak tam im pasuje. Po prostu należy odpuścić granie strzałów w tej lidze, a zazwyczaj linie są tam robione na spokojnie. Dziwi mnie tylko, że staty zniknęły z oficjalnej strony ligi i dlaczego tak się stało. Strzelam, że nawet w jakiejś lidze Indonezji da się znaleźć statystyki meczowe. Czyżby sponsor tytularny maczał w tym palce? Takie pytanie retoryczne

Bo chyba mają kasę, na jakiegoś stażystę, żeby usiadł i im te wszystko strzały czy kartki policzył.
Sam fakt dawania do oferty czegoś, czego nie da się sprawdzić wali scamem, bo jeśli WP sportowe fakty w choćby najmniejszym stopniu liczy te staty tak samo rzetelnie jak pisze artykuły, to trzeba ich omijać szerokim łukiem