>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Superbet - opinie

A 49,9K

ar0nek

Użytkownik
No zgadzam się betclic szaleje coraz bardziej z tymi kursami , w wielu przypadkach można powiedzieć że wychodzi na to samo jakby był podatek
Cos za coś. Ja gram single, wiec dla mnie idealne rozwiązanie(w większości przypadków dużo lepszy kurs niż u buka z podatkiem). Grajac AKO od min 3 zdarzeń lepiej wychodzą bukmacherzy z podatkiem.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Ja tam akurat zwróciłem uwagę tylko na aspekt Betclic 1 ligi, że teraz nie ma oficjalnych statystyk, więc rozliczają sobie jak chcą i należy te rozgrywki odpuścić w tym temacie. Tam, gdzie staty daje OPTA to nie ma żadnych problemów z rozliczeniem i wszystko jest legitne. Regulamin jest do dupy, skoro wpisali tam sobie "lub innych dostawców statystyk" co daje możliwość rozliczania jak tam im pasuje. Po prostu należy odpuścić granie strzałów w tej lidze, a zazwyczaj linie są tam robione na spokojnie. Dziwi mnie tylko, że staty zniknęły z oficjalnej strony ligi i dlaczego tak się stało. Strzelam, że nawet w jakiejś lidze Indonezji da się znaleźć statystyki meczowe. Czyżby sponsor tytularny maczał w tym palce? Takie pytanie retoryczne ;) Bo chyba mają kasę, na jakiegoś stażystę, żeby usiadł i im te wszystko strzały czy kartki policzył.
Sam fakt dawania do oferty czegoś, czego nie da się sprawdzić wali scamem, bo jeśli WP sportowe fakty w choćby najmniejszym stopniu liczy te staty tak samo rzetelnie jak pisze artykuły, to trzeba ich omijać szerokim łukiem ;)
Superbet, jeśli nie ma statystyk opta i oficjalnych że stony b1l rozlicza wyniki wg statystyk sportowefakty.pl - wystarczyło zapytać na chacie

Do góry Bottom