>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Superbet - opinie

W 4,2K

Wojciech4x

Użytkownik
Siema,czy ktoś miał sytuacje ,że taki zakład nie został uznany ?Gość z live chatu stwierdził że przegrany z powodu btts a jednak jest tam lub over 3,5 a jak widać był under ,to jak to jest z tym ? Warto składać reklamacje?
Taki zakład musisz czytać w taki sposób: Czy zaistnieje przynajmniej jedno z tych zdarzeń (btts lub +3,5 gola)? Jeśli obstawiasz TAK, to obstawiasz że zaistnieje przynajmniej jedno ze zdarzeń (mogą też zaistnieć oba). Jeśli obstawiasz NIE, to obstawiasz, że nie zaistnieje żadne z tych zdarzeń, czyli że ani nie będzie btts ani nie będzie +3,5 gola.

A 31,5K

andyvelxaero

Użytkownik
Superbet dostaje u mnie czerwoną kartkę za weryfikację AML. O ile sam fakt weryfikacji rozumiem, to sposób jej przeprowadzenia już jest nie do zaakceptowania.

Całkowite blokowanie dostępu do konta (w tym swoich danych), czyli brak możliwości zalogowania się - a tak się stało, uważam za nieakceptowalne i zdaje się, że też niezgodne z RODO. Z mojego doświadczenia naprawdę cywilizowani bukmacherzy robili to tak, że blokowali tylko możliwość wpłat/wypłat na czas weryfikacji, a można było się zalogować i dalej sobie grać. Ale to jeszcze zrozmiałbym, jak równiez tymczasowe zablokowanie możliwości edycji danych osobowych. Natomiast brak chociażby dostępu do historii transakcji to przegięcie.

Zobaczymy jak pójdzie i jak długo potrwa weryfikacja, ale nie wykluczam że jak mi podpadną to złozę skargę do UODO. W końcu są legalnym, zarejestrowanym bukiem i mają prawa przestrzegać.

L 2,4K

Lagante

Użytkownik
Witam. Ja dziś mam dziwną sytuację po raz pierwszy odkąd tam gram. Natomiast po rozliczeniu kuponu jako wygrany środki do mojego konta nie zostały dodane. Zakład był postawiony zgodnie z regulaminem (freebet). Rozliczony tego samego dnia jak jest to wymagane. Czy ktoś się spotkał z czymś podobnym ? Mogę dodać jedynie że na live kupon był pierw rozliczony jako przegrany ale po weryfikacji VAR bramka została nie uznana i kupon wrócił do gry. Na czacie piszą że zgłosili sprawę.

P 5,3K

pingu5

Użytkownik
czy ktos zauwazyl ze w wazniejszych meczach byla sekcja SUPER KURSY i teraz mi zniknela ( kursy wyzsze niz klasyczne) ? U WAS też :)?

Do góry Bottom