Bo zagrałeś że nie będzie BTS . A byłdlaczego?
Zakład jest over 3,5 lub BTS, Ty dałeś, że nie, czyli że nie będzie ani jednego ani drugiego. Wygrałbyś, gdyby było 0:0, albo 1:0, 2:0, 3:0 albo to samo w drugą stronę.dlaczego?
Taki zakład musisz czytać w taki sposób: Czy zaistnieje przynajmniej jedno z tych zdarzeń (btts lub +3,5 gola)? Jeśli obstawiasz TAK, to obstawiasz że zaistnieje przynajmniej jedno ze zdarzeń (mogą też zaistnieć oba). Jeśli obstawiasz NIE, to obstawiasz, że nie zaistnieje żadne z tych zdarzeń, czyli że ani nie będzie btts ani nie będzie +3,5 gola.Siema,czy ktoś miał sytuacje ,że taki zakład nie został uznany ?Gość z live chatu stwierdził że przegrany z powodu btts a jednak jest tam lub over 3,5 a jak widać był under ,to jak to jest z tym ? Warto składać reklamacje?
czy ktos zauwazyl ze w wazniejszych meczach byla sekcja SUPER KURSY i teraz mi zniknela ( kursy wyzsze niz klasyczne) ? U
Teraz już tylko są Superboosty czyli jest gorzej, od jakiegoś czasu ten bukmacher jest coraz gorszy.czy ktos zauwazyl ze w wazniejszych meczach byla sekcja SUPER KURSY i teraz mi zniknela ( kursy wyzsze niz klasyczne) ? U WAS też?
Może po prostu wyślij nie potwierdzenie transakcji jednej, a wyciąg z konta? Ja tak zawsze robię wszędzie i nigdy problemów nie ma.Witam,mam problem ze zmianą konta,uparli się na wyciąg bankowy na którym ma być widoczny nr konta i imię nazwisko.A to widać tylko razem na potwierdzeniu transakcji,która im nie wystarcza.Debile normalne.Jedt jakiś przedstawiciel superbetu,który by pomógł
Z ogromną satysfakcją informujemy, że Superbet jako jedyny legalny bukmacher w Polsce posiada wyłączne prawa do transmisji wszystkich meczów Klubowych Mistrzostw Świata 2025!
Hmm o jakim błędzie w ofercie im chodzi? Kupon zagrany pod koniec 1pol przy 0-0 . Kurs wedlug mnie dobrze wystawiony skoro przedmeczowo bylo 1.90Cześć, przestrzegam przed Superbet
Tak się składa, że tego dnia wygrałem sporo kuponów. Miałem jeszcze jeden Penarol - Nacional zagrany , że obie nie strzelą. Nie strzeliły kupon zaliczyli, ale następnego dnia mi odjęli z salda.
Ostatni raz tam cokolwiek puściłem, czuję się oszukany.