Kiedyś już zwracałem na to uwagę ale ostatnio wielu moich znajomych znów mi odświeżylo ten temat i znowu mi się przypomniało. Generalnie
Superbet cieszy się dość dużą popularnością i dosyć dobrymi opiniami jednak nie wiem ile już osób znam, które zrezygnowały z założeni tam konta po przeczyytaniu naszego wątku na tym forum ?! Faktycznie jak ktoś jest zupełnie nowy i przeczyta sobie kilka stron tutaj to wygląda na to jakby to był najgorszy z możliwych bukamcherów w historii

bo czy może być coś gorszego jak źle rozliczane zakłady, nieprzyznawane bonusy, uciązliwa weryfikacja konta a co najważniejsze brak możliwości wypłacenia własnych pieniędzy a co gorsze możliwosc blokady konta i chore limity .... pewnie nikt tego aż tak nie analizuje ale jak ktoś chce założyc konto i jest świeży to widocznie czyta bardzo wniklwie i obra który się wyłania jest niemal tragiczny . Gdyby nie wskazówki od znajomych to faktycznie nigdy bym nie zwrócił na to uwagi.
Najbardziej ciekawi mnie gdzie leży prawda bo wierzyć mi się nie chce żeby było aż tak tragicznie, z drugiej strony cięzko uwierzyć że ktoś tak sobie pisze celowo i wymyśla wszystkie te historie