>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Superbet - opinie

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Ktos z Was wie co robią z ujemnym saldem gracza?

rozliczyli błędnie kupon, wypłaciłem szybko cały hajs i teraz po korekcie rozliczenia kuponu saldo ujemne na 2300 zł.

ktoś miał taki przypadek? Będą się bawić w sądy itp czy po prostu po jakimś czasie wyzerują to saldo?

slomiany400 172,9K

slomiany400

Użytkownik
Ktos z Was wie co robią z ujemnym saldem gracza?

rozliczyli błędnie kupon, wypłaciłem szybko cały hajs i teraz po korekcie rozliczenia kuponu saldo ujemne na 2300 zł.

ktoś miał taki przypadek? Będą się bawić w sądy itp czy po prostu po jakimś czasie wyzerują to saldo?
kumpel mój miał trzy takie sytuacje, dwa razy mu wyzerowali, raz przysłali list do chaty, ze ma wpłacić do któregoś tam dnia, wpłacił połowę i tez później mu to wyzerowali, ale tam były kwoty do 800 PLN z tego co pamiętam

K 2,3K

kiep230

Użytkownik
Betclic 1 liga nie publikuje już statystyk na oficjalnej stronie, także uważajcie na wałki typu celne strzały czy faule. Buki rozliczają sobie na podstawie jakichś wp sportowe fakty i innych komedii. Dobierają sobie staty jak im pasuje nie podając źródła, zasłaniając się "dostawcą statystyk". OPTA nie obsługuje 1 ligi. Superbet rozlicza na podstawie wp sportowe fakty, scam jak nic, nie tykajcie tego.

Otrzymane punkty reputacji: +70
P 3,2K

Pirania

Użytkownik
Betclic 1 liga nie publikuje już statystyk na oficjalnej stronie, także uważajcie na wałki typu celne strzały czy faule. Buki rozliczają sobie na podstawie jakichś wp sportowe fakty i innych komedii. Dobierają sobie staty jak im pasuje nie podając źródła, zasłaniając się "dostawcą statystyk". OPTA nie obsługuje 1 ligi. Superbet rozlicza na podstawie wp sportowe fakty, scam jak nic, nie tykajcie tego.
Wiecznie z tym problem, ja tego nie ruszam chyba, że wysze ligi. Z całym szacunkiem do Superbeta ale robi się taki teraz „nieprzyjazny” jego początki w PL były dużo lepsze.

K 2,3K

kiep230

Użytkownik
Wiecznie z tym problem, ja tego nie ruszam chyba, że wysze ligi. Z całym szacunkiem do Superbeta ale robi się taki teraz „nieprzyjazny” jego początki w PL były dużo lepsze.
Każdy buk robi oficjalke, jeśli OPTA nie ma tego u siebie. 1 liga od 2 albo 3 kolejki nie publikuje już statystyk, a jak wchodzisz w "centrum meczowe" to jest pusta strona. Każdy, kto jest w temacie to zauważył. 1 liga jest już nie do gry jeśli chodzi o staty oprócz rożnych czy kartek.
P. S. Superbet nadrabia promocjami, ale tego też jest już mniej. Pewnie skończy jak jakiś LV Bet.

S 39,8K

sobolekk

Użytkownik
Każdy buk robi oficjalke, jeśli OPTA nie ma tego u siebie. 1 liga od 2 albo 3 kolejki nie publikuje już statystyk, a jak wchodzisz w "centrum meczowe" to jest pusta strona. Każdy, kto jest w temacie to zauważył. 1 liga jest już nie do gry jeśli chodzi o staty oprócz rożnych czy kartek.
P. S. Superbet nadrabia promocjami, ale tego też jest już mniej. Pewnie skończy jak jakiś LV Bet.
E tam promocjami , ostatnio to słabe promocje , jedynie betbuildery czasami wrzucają. Oni wyróżniali się zawsze dobrymi kursami jednymi z lepszych na polskim rynku. Promocje to Fortuna i ostatnio betcris czy betters i czasem betfan

K 2,3K

kiep230

Użytkownik
Też racja, jak startowali to żeby się wypromować mocno lecieli z bonusami itp. Teraz tego też już mniej. Te betbuildery w sumie to chyba jedyna rzecz, dla której tam warto wejść.

inzaghi78 4K

inzaghi78

Użytkownik
Kiedyś już zwracałem na to uwagę ale ostatnio wielu moich znajomych znów mi odświeżylo ten temat i znowu mi się przypomniało. Generalnie Superbet cieszy się dość dużą popularnością i dosyć dobrymi opiniami jednak nie wiem ile już osób znam, które zrezygnowały z założeni tam konta po przeczyytaniu naszego wątku na tym forum ?! Faktycznie jak ktoś jest zupełnie nowy i przeczyta sobie kilka stron tutaj to wygląda na to jakby to był najgorszy z możliwych bukamcherów w historii :) bo czy może być coś gorszego jak źle rozliczane zakłady, nieprzyznawane bonusy, uciązliwa weryfikacja konta a co najważniejsze brak możliwości wypłacenia własnych pieniędzy a co gorsze możliwosc blokady konta i chore limity .... pewnie nikt tego aż tak nie analizuje ale jak ktoś chce założyc konto i jest świeży to widocznie czyta bardzo wniklwie i obra który się wyłania jest niemal tragiczny . Gdyby nie wskazówki od znajomych to faktycznie nigdy bym nie zwrócił na to uwagi.
Najbardziej ciekawi mnie gdzie leży prawda bo wierzyć mi się nie chce żeby było aż tak tragicznie, z drugiej strony cięzko uwierzyć że ktoś tak sobie pisze celowo i wymyśla wszystkie te historie :)

K 2,3K

kiep230

Użytkownik
Kiedyś już zwracałem na to uwagę ale ostatnio wielu moich znajomych znów mi odświeżylo ten temat i znowu mi się przypomniało. Generalnie Superbet cieszy się dość dużą popularnością i dosyć dobrymi opiniami jednak nie wiem ile już osób znam, które zrezygnowały z założeni tam konta po przeczyytaniu naszego wątku na tym forum ?! Faktycznie jak ktoś jest zupełnie nowy i przeczyta sobie kilka stron tutaj to wygląda na to jakby to był najgorszy z możliwych bukamcherów w historii :) bo czy może być coś gorszego jak źle rozliczane zakłady, nieprzyznawane bonusy, uciązliwa weryfikacja konta a co najważniejsze brak możliwości wypłacenia własnych pieniędzy a co gorsze możliwosc blokady konta i chore limity .... pewnie nikt tego aż tak nie analizuje ale jak ktoś chce założyc konto i jest świeży to widocznie czyta bardzo wniklwie i obra który się wyłania jest niemal tragiczny . Gdyby nie wskazówki od znajomych to faktycznie nigdy bym nie zwrócił na to uwagi.
Najbardziej ciekawi mnie gdzie leży prawda bo wierzyć mi się nie chce żeby było aż tak tragicznie, z drugiej strony cięzko uwierzyć że ktoś tak sobie pisze celowo i wymyśla wszystkie te historie :)
Ja tam akurat zwróciłem uwagę tylko na aspekt Betclic 1 ligi, że teraz nie ma oficjalnych statystyk, więc rozliczają sobie jak chcą i należy te rozgrywki odpuścić w tym temacie. Tam, gdzie staty daje OPTA to nie ma żadnych problemów z rozliczeniem i wszystko jest legitne. Regulamin jest do dupy, skoro wpisali tam sobie "lub innych dostawców statystyk" co daje możliwość rozliczania jak tam im pasuje. Po prostu należy odpuścić granie strzałów w tej lidze, a zazwyczaj linie są tam robione na spokojnie. Dziwi mnie tylko, że staty zniknęły z oficjalnej strony ligi i dlaczego tak się stało. Strzelam, że nawet w jakiejś lidze Indonezji da się znaleźć statystyki meczowe. Czyżby sponsor tytularny maczał w tym palce? Takie pytanie retoryczne ;) Bo chyba mają kasę, na jakiegoś stażystę, żeby usiadł i im te wszystko strzały czy kartki policzył.
Sam fakt dawania do oferty czegoś, czego nie da się sprawdzić wali scamem, bo jeśli WP sportowe fakty w choćby najmniejszym stopniu liczy te staty tak samo rzetelnie jak pisze artykuły, to trzeba ich omijać szerokim łukiem ;)

Ostatnia edycja:
portowiecmks 18,3K

portowiecmks

Użytkownik
Superbet to był fajny buk przez pierwsze 2-3 lata. Superprzewaga nawet na podówjnej szansie. superbonus od kursu 1.20, superprzewaga nie zabierała bonusu od wygranej, fajne promocje w stylu 20 +20, koło spinów na ich FB, a teraz ? Nie ma juz tego i tylko robienie pod górke.. Przeniosłem sie do Fortuny. SUperbet ma za duzo klientów widocznie, skoro stwierdzili, że mozna wszystko zabierać a wy i tak bedziecie u nich kase zostawiać.

A 49,9K

ar0nek

Użytkownik
N
Superbet to był fajny buk przez pierwsze 2-3 lata. Superprzewaga nawet na podówjnej szansie. superbonus od kursu 1.20, superprzewaga nie zabierała bonusu od wygranej, fajne promocje w stylu 20 +20, koło spinów na ich FB, a teraz ? Nie ma juz tego i tylko robienie pod górke.. Przeniosłem sie do Fortuny. SUperbet ma za duzo klientów widocznie, skoro stwierdzili, że mozna wszystko zabierać a wy i tak bedziecie u nich kase zostawiać.
Nie wiem czy jest się czym chwalić skoro Fortuna również obniżyła loty tak samo jak superbet. O ofercie nie wspomnę , bo Fortuna zaliczyła upadek

inzaghi78 4K

inzaghi78

Użytkownik
Bez przesady, że nie wypłacają kasy.
Faktycznie weryfikacje robią czasem, które trwają sporo ale wypłacają więc nie siej farmazonów
Mam nadziejęże to nie do mnie bo jesli przeczytasz wnikliwie to ja akurat żadnej opini nie wydaje na temat tego bukmachera tylko napisalem jak to wygląda w opiniach które tutaj są zamieszczane. Sam potwierdzam że brzmi to az niewiarygodnie ale jak zobaczyłem te wszystkie wpisy ktore mi znajomi pokazali to aż sam się dziwię.
Przeczytaj mój wpis jeszcze raz bo widzę, że nawet go nie przeczytałes...

H 1,4K

Hilczerson

Użytkownik
Mam nadziejęże to nie do mnie bo jesli przeczytasz wnikliwie to ja akurat żadnej opini nie wydaje na temat tego bukmachera tylko napisalem jak to wygląda w opiniach które tutaj są zamieszczane. Sam potwierdzam że brzmi to az niewiarygodnie ale jak zobaczyłem te wszystkie wpisy ktore mi znajomi pokazali to aż sam się dziwię.
Przeczytaj mój wpis jeszcze raz bo widzę, że nawet go nie przeczytałes...
Rozumiem ja mam dość dobre opinie o tym buku. Żadnych limitów,szybkie wypłaty,oferta też w porządku,a gram na tym buku najwięcej i już kilja dobrych lat.

Otrzymane punkty reputacji: +393
inzaghi78 4K

inzaghi78

Użytkownik
Rozumiem ja mam dość dobre opinie o tym buku. Żadnych limitów,szybkie wypłaty,oferta też w porządku,a gram na tym buku najwięcej i już kilja dobrych lat.
Pewnie każdy bukmacher ma swoich zwolenników jak i przeciwników ale jak to zwykle bywa dobre zachowanie jest traktowane jako standard a złe jest wyraźnie piętnowane stad zawsze bardziej widoczne są te negatywne opinie zwlaszcza dla nowych użytkowników.
Mnie przykładowo dobrze się gra w Fortuna ale nie wiem czy to ich zasługa czy to taka moja tradycja jako że tam gram dłuzej niż wiekszość forumowiczów ma lat :))))

Akurat zwróciłem tutaj uwagę bo porównując tylko i wyłacznie opinie które są na tym forum odnoszę wrażenie że wiele osób wskazuje tendencje zniżkową w Superbet choć osobiście uważam że ten pesymizm jest mocno przesadzony a przykładowo taki Betclick ma o wiele mniej negatywnych opini, nie wiem może fakt braku podatku to sprawił ale jednak tam widzę raczej tendencję zwyżkową jesli chodzi o zadowolenie klientów patrząc generalnie bo wiadomo, że ilu ludzi tyle opini.

K 2,3K

kiep230

Użytkownik
Akurat zwróciłem tutaj uwagę bo porównując tylko i wyłacznie opinie które są na tym forum odnoszę wrażenie że wiele osób wskazuje tendencje zniżkową w Superbet choć osobiście uważam że ten pesymizm jest mocno przesadzony a przykładowo taki Betclick ma o wiele mniej negatywnych opini, nie wiem może fakt braku podatku to sprawił ale jednak tam widzę raczej tendencję zwyżkową jesli chodzi o zadowolenie klientów patrząc generalnie bo wiadomo, że ilu ludzi tyle opini.
Akurat ten brak podatku to chwyt marketingowy bo marże tam są tak duże, że jeśli nie grasz singli za grube tysiące to ten podatek sie wyrównuje przy 2-3 typach. Sam fakt, że tam często na live masz stosunek kursów na over/under np. 1.75 - 1.57 dobrze to pokazuje.

inzaghi78 4K

inzaghi78

Użytkownik
Akurat ten brak podatku to chwyt marketingowy bo marże tam są tak duże, że jeśli nie grasz singli za grube tysiące to ten podatek sie wyrównuje przy 2-3 typach. Sam fakt, że tam często na live masz stosunek kursów na over/under np. 1.75 - 1.57 dobrze to pokazuje.
Tego nie wiem bo sam osobiście tylko 4-5 razy może z ciekawości porównalem sobie kupony AKO złożone z 3-4 zdarzeń i akurat wtedy kursy mi wychodziły bardzo zbliżone co oznaczałoby że jednak się opłaca właśnie o ten podatek ale tak jak mówię mam zbyt małą próbkę badawczą i być może akurat tak trafiłem.

K 2,3K

kiep230

Użytkownik
Tego nie wiem bo sam osobiście tylko 4-5 razy może z ciekawości porównalem sobie kupony AKO złożone z 3-4 zdarzeń i akurat wtedy kursy mi wychodziły bardzo zbliżone co oznaczałoby że jednak się opłaca właśnie o ten podatek ale tak jak mówię mam zbyt małą próbkę badawczą i być może akurat tak trafiłem.
Skoro zbliżone, tzn., że ten podatek to jest właśnie chwyt marketingowy bo nie ma różnicy między bukami, które mają podatek.
e: no chyba, że chodzi o sam kurs, ale mi zawsze wychodziły dużo niższe kursy.
e2: ja akurat gram overy i betclic ma na to kursy najgorsze na całym rynku.

machlak 60

machlak

Użytkownik
Grałem sporo na betclic ale usunąłem konto, buk tragiczny jeśli chodzi o kursy. Grałem głównie kosza i porównując do innych buków na betclic kursy na mecze pre były zawsze najniższe i tak naprawdę jeśli nie gra się tam singli za minimum parę stówek to się nie opłaca grać wogóle, bo ta gra bez podatku nic nie daje, duble porównując z takim STS, fortuna, superbet wychodzi na to samo albo i gorzej nie mówiąc o jakichś większych kuponach. Wypłaty i wpłaty ok ekspresowo, apka ładna dobrze chodzi, oferta całkiem ale niestety nie to jest najważniejsze skoro marża zabija wszystko 😉

Otrzymane punkty reputacji: +60
Do góry Bottom