>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Superbet - opinie

A 49,9K

ar0nek

Użytkownik
No zgadzam się betclic szaleje coraz bardziej z tymi kursami , w wielu przypadkach można powiedzieć że wychodzi na to samo jakby był podatek
Cos za coś. Ja gram single, wiec dla mnie idealne rozwiązanie(w większości przypadków dużo lepszy kurs niż u buka z podatkiem). Grajac AKO od min 3 zdarzeń lepiej wychodzą bukmacherzy z podatkiem.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Ja tam akurat zwróciłem uwagę tylko na aspekt Betclic 1 ligi, że teraz nie ma oficjalnych statystyk, więc rozliczają sobie jak chcą i należy te rozgrywki odpuścić w tym temacie. Tam, gdzie staty daje OPTA to nie ma żadnych problemów z rozliczeniem i wszystko jest legitne. Regulamin jest do dupy, skoro wpisali tam sobie "lub innych dostawców statystyk" co daje możliwość rozliczania jak tam im pasuje. Po prostu należy odpuścić granie strzałów w tej lidze, a zazwyczaj linie są tam robione na spokojnie. Dziwi mnie tylko, że staty zniknęły z oficjalnej strony ligi i dlaczego tak się stało. Strzelam, że nawet w jakiejś lidze Indonezji da się znaleźć statystyki meczowe. Czyżby sponsor tytularny maczał w tym palce? Takie pytanie retoryczne ;) Bo chyba mają kasę, na jakiegoś stażystę, żeby usiadł i im te wszystko strzały czy kartki policzył.
Sam fakt dawania do oferty czegoś, czego nie da się sprawdzić wali scamem, bo jeśli WP sportowe fakty w choćby najmniejszym stopniu liczy te staty tak samo rzetelnie jak pisze artykuły, to trzeba ich omijać szerokim łukiem ;)
Superbet, jeśli nie ma statystyk opta i oficjalnych że stony b1l rozlicza wyniki wg statystyk sportowefakty.pl - wystarczyło zapytać na chacie

K 2,3K

kiep230

Użytkownik
Superbet, jeśli nie ma statystyk opta i oficjalnych że stony b1l rozlicza wyniki wg statystyk sportowefakty.pl - wystarczyło zapytać na chacie
Wiem, bo pisałem do nich. Piszesz jakby to było coś oczywistego, a w regulaminie mają podane, że rozliczają na podstawie innych dostawców statystyk. Następnym razem rozliczą sobie na podstawie onetu albo fakt24 i co im zrobisz? W ofercie również nie ma informacji na jakiej podstawie rozliczają statystyki 1 ligi. Mogliby to dodać dla jasności.
P. S. Z tego widziałem na czacie meczowym na wp sportowe fakty to cały czas są wpisy że brakuje strzałów czy fauli i to o kilka, to można sobie samemu odpowiedzieć jak poważny jest ten cały "dostawca" i tym samym superbet.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Pisze jak by to było oczywiste, że jak czegoś nie wiem to pytam bukmachera a nie pisze na forum że nie warto grać bo nie wiadomo na jakiej podstawie rozliczają zakłady. Skąd przypuszczenia że następnym razem rozlicza wg ich widzimisię? Skoro podali źródła.
Zgadzam się, powinno być to w regulaminie.
A to jak sf zazlicza statystyki to już inna kwestia. Z ciekawości sprawdzałem ich rozliczenia i b1l to pod kątem celnych to nie ma jakiś dużych rozbieżności a odchylenia szły w jedną i drugą stronę.

Zgadzam się również że rozliczanie na podstawie statystyk z sf.pl też jest lekko śmieszne. Ale znowu flash każde kopnięcie rozlicza jako strzał...

K 2,3K

kiep230

Użytkownik
Pisze jak by to było oczywiste, że jak czegoś nie wiem to pytam bukmachera a nie pisze na forum że nie warto grać bo nie wiadomo na jakiej podstawie rozliczają zakłady. Skąd przypuszczenia że następnym razem rozlicza wg ich widzimisię? Skoro podali źródła.
A skąd pewność, że następnej kolejki nie rozliczą na podstawie super ekspressu? Gdzie podali źródła? Bo mi napisali już po fakcie, że rozliczyli na podstawie wp. Pokaż mi jeden aspekt, który uniemożliwia im rozliczanie każdej kolejki tak, jak im pasuje najbardziej.
A skąd przypuszczenia? Np stąd, że samo istnienie takiego tworu jak superbet jest po to, żeby Cie wydymać na kasę najbardziej jak się da. No ale można żyć w przeświadczeniu, że regulaminy są stworzone pod gracza.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Jeju, dotąd rozliczali na podstawie b1l ale że ona umarła to musieli zacząć na podstawie czegoś innego rozliczać. Jeśli masz jakiś kupon z tego czy ubiegłego weekendu, który się nie zgadza z rozliczeniem sf to pisz i myślę kwestia będzie rozwiązana.
Podali źródła, na czacie. Myślę nie nie tylko Ty i ja w tej kwestii do nich uderzylismy i dzięki temu mam podstawę sądzić że nie będą rozliczać teraz na podstawie suoerexpersu a sf (chyba że wrócą statystyki b1l, bo jak widać te są wyżej w ich hierarchii).

K 2,3K

kiep230

Użytkownik
Jeju, dotąd rozliczali na podstawie b1l ale że ona umarła to musieli zacząć na podstawie czegoś innego rozliczać. Jeśli masz jakiś kupon z tego czy ubiegłego weekendu, który się nie zgadza z rozliczeniem sf to pisz i myślę kwestia będzie rozwiązana.
Podali źródła, na czacie. Myślę nie nie tylko Ty i ja w tej kwestii do nich uderzylismy i dzięki temu mam podstawę sądzić że nie będą rozliczać teraz na podstawie suoerexpersu a sf (chyba że wrócą statystyki b1l, bo jak widać te są wyżej w ich hierarchii).
I dlatego napisałem, żeby omijać to z daleka.
Zgadasz się, że powinno być w regulaminie, że powinna być informacja, że rozliczanie na podstawie wp sf jest śmieszne, że mylą się w statystykach, a pierwsze co zrobiłeś to skrytykowałeś mnie za to, że odradziłem ludziom ten scam, żeby się nie nacięli. Może być i tak ;)

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Jedno nie wyklucza drugiego. Z wieloma rzeczami nie zgadzam się u bukmacherow a jednak tam gram. Podobnie tutaj, bo gdzie indziej pograsz zakłady statystyczne na b1l jak nie w super?

K 2,3K

kiep230

Użytkownik
Jedno nie wyklucza drugiego. Z wieloma rzeczami nie zgadzam się u bukmacherow a jednak tam gram. Podobnie tutaj, bo gdzie indziej pograsz zakłady statystyczne na b1l jak nie w super?
No betclic chyba właśnie wycofał ofertę. Ale myślę, że lepiej odpuścić niż polegać na nierzetelnej stronie, co było bardzo częste przed przejęciem rynku przez OPTA i sprawiało masę problemów. Trzeba czekać, aż strona zacznie hulać, może naprawią.

Do góry Bottom