Czytając niektórych z was się zastanawiam czy wam w życiu nie wyszło ? Wyzywając się za błędy innych na czacie to nic tylko dziecinada. Dla mnie tez frustrujace ze się wypłata czasem opóźni albo ze bonus jest nie w terminie. Ale zgłaszam problem, panie to przekazują dalej no bo co więcej maja zrobić ? Taka maja prace, są łącznikiem między działem który cos zawali a klientem. Koledzy, trochę empatii. Mi tez ciężko czasem z emocjami ale nie wyzywam się na osobach, które niestety nie maja na to wpływu. Gram u różnych buków i zawsze mam zasadę ta sama, nie ważne czy sprawa zostanie rozwiązana w dzień czy kilka dni. Przyznaje ze bonusy dramat z czekaniem no ale cóż. Jak się komuś nie podoba to są jeszcze inni na rynku. Ja zostanę jeszcze przez chwile, są nowi, dam szanse. Bądźmy dla siebie człowiekiem, a nie wilkiem. Pozdrawiam serdecznie
Post automatycznie złączony:
Zapomniałem dodać, ze zgłaszam się RAZ i zawsze po pewnym czasie dodają bonus, czasami 2-4 dni ale dodają bez „opominania się” . Cierpliwości Wam, przyda się.Czytając niektórych z was się zastanawiam czy wam w życiu nie wyszło ? Wyzywając się za błędy innych na czacie to nic tylko dziecinada. Dla mnie tez frustrujace ze się wypłata czasem opóźni albo ze bonus jest nie w terminie. Ale zgłaszam problem, panie to przekazują dalej no bo co więcej maja zrobić ? Taka maja prace, są łącznikiem między działem który cos zawali a klientem. Koledzy, trochę empatii. Mi tez ciężko czasem z emocjami ale nie wyzywam się na osobach, które niestety nie maja na to wpływu. Gram u różnych buków i zawsze mam zasadę ta sama, nie ważne czy sprawa zostanie rozwiązana w dzień czy kilka dni. Przyznaje ze bonusy dramat z czekaniem no ale cóż. Jak się komuś nie podoba to są jeszcze inni na rynku. Ja zostanę jeszcze przez chwile, są nowi, dam szanse. Bądźmy dla siebie człowiekiem, a nie wilkiem. Pozdrawiam serdecznie