Niestety odradzam. Na początku bezproblemowo, szybka weryfikacja konta (wysłany dowód oraz sms - tylko tego wymagali, bo pytałem na chacie). Problemy się zaczęły gdy chciałem zlecić wypłatę (13k). Najpierw miałem błąd, że żeby zrobić wypłatę muszę najpierw zrobić wpłatę
ciekawe w jaki sposób u nich grałem nie robiąc wpłaty... Później okazało się, że nie można wypłacić na kartę Mastercard, która robiłem depozyty, a jak wpłacałem przez Tpay to niestety "nie wiadomo dlaczego, ale nie widać mojego numeru konta i nie mogą mi w tej sytuacji wypłacić". Żeby dodać numer konta do bazy muszę wysłać wyciąg z banku + napisać w treści maila ww. numer. Dostałem maila w odpowiedzi, że muszę im dosłać kolejnego maila z PL na początku konta. W międzyczasie dostałem wiadomość, żebym napisał maila z adresem, numerem dowodu i numerem telefonu, wtf? Przeciez wcześniej wysyłałem dowód i weryfikowałem numer telefonu. Po dodaniu numeru konta do bazy dostałem maila, że muszę wysłać zdjęcia karty Mastercard, na którą i tak nie mogę wypłacić, więc nie wiem po co im to, no ale wysłałem. Okazało się, że następnie muszę wysłać zdjęcie, na którym będzie jednocześnie karta i dowód
Czekałem czy jeszcze poproszą mnie o świadectwo ukończenia gimnazjum. Pewnie jeszcze o czymś zapomniałem.
Dodatkowo 3 dni czekania na rozliczenie kuponów, na których są zwroty z powodu koronawirusa. Mimo przypomnienia i próśb, usłyszałem pytanie czy czytałem regulamin przed wpłatą i że spółka ma 3 dni na rozliczenie, bo nie jestem jedynym klientem.
Ostatecznie pieniądze mam na koncie, o to się nie bałem, jednak kosztowało mnie to dużo nerwów, pisania maili i na chacie. Na plus szybki kontakt, zarówno mailowy i chat, jednak z czasem mniej miły i profesjonalny. Fakt, że ja też do najmilszych pewnie nie należałem.