Podbijam moje pytanko:-DTo ja się chcę spytać czy wybiera się ktoś do SAPSP w Krakowie lub Poznaniu, lub do CSPSP w Częstochowie?? A może już ktoś uczęscza lub skończył taką szkołę?
co do Twojego pytania, to powiem tylko tyle ze do Dęblina bardzo trudno się dostać własnie ze wzgledu na "idealne zdrowie". Jeden kolega nie dostał się bo mial plomby w zębach drugi bo cos tam mial z przegrodą nosową pozniej sa testy psychologiczne i sprawnościowe. To długa i cieżka droga, no ale to jedna z najbardziej elitarnych szkół w Polsce.Ktoś dowiadywał się czegoś apropo rekrutacji do Dęblina??
Zdrowie idealne w sensie muskulatura + wytrzymałość, czy po prostu bez chorób wewnętrznych i inny zagrażających życiu...
A może ktoś jest kontrolerem ruchu lotniczego ?
a moze CS? na warszawska computer science polecam naprawde mam kilku tam znajomych.A jest tu jakiś student z Politechniki Wrocławskiej? Bo mam zamiar iść na zaoczne informatyka, zastanawiam się nad politechniką, dopytywałem się niektórych i ponoć na zaoczne szału nie ma i matma podstawa zdana wystarczy aby się dostać, teraz trochę żałuję, że nie zdawałem rozszerzenia, ale nie wiem może ktoś wie podstawa wystarczy na zaoczną informatyke? Zawsze mam w zapasie filie wałbrzyską, heh.