>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

STS - ZEZWOLENIE na Internet.

Status
Zamknięty.
bsk 184

bsk

Użytkownik
Zanim ktos zagra(za powazne kwoty)to radze się zapoznać z regulaminem tej firmy.
Mają tam zapis ,że Ci ktorzy u nich chcą grac,to idioci.Moze , nie dosłownie jest to wpisane,ale sens taki na pewno.
A jakbyś wyjaśnił bliżej, proszę?

jedrula 38K

jedrula

Użytkownik
A jakbyś wyjaśnił bliżej, proszę?
proszę bardzo

3.13. Kiedy Klient zawiera wielokrotnie ten sam zakład, wszystkie te zakłady mogą być traktowane jako jeden. W takiej sytuacji wszystkie zakłady, za wyjątkiem pierwszego zawartego zakładu, będą unieważnione. Wiele zakładów zawierających to samo zdarzenie może być również potraktowane jako jeden. W takiej sytuacji STS zastrzega sobie prawo do unieważnienia wszystkich takich zakładów, za wyjątkiem pierwszego zawartego zakładu.

3.15. W sytuacji gdy wiele kuponów akumulowanych, zawierających identyczne lub bardzo podobne typy, zostanie zawartych przez różnych ale powiązanych klientów w krótkim czasie, STS zastrzega sobie prawo do unieważnienia tych zakładów, nawet jeśli zakłady te zostały już rozstrzygnięte.

3.14. Zabronione jest wykorzystanie typu “pewniak” albo innego typu pozwalającego obejść limity. STS
zastrzega sobie prawo do anulowania zakładów kiedy 1 pojedynczy typ (”pewniak”) jest
kombinowany z innymi zdarzeniami w celu obejścia limitów zakładów online ustanowionych przez
STS. W takiej sytuacji wszystkie takie zakłady zostaną unieważnione za wyjątkiem pierwszego
zawartego zakładu.

5.6. Wszystkie wypłaty określone w niniejszym Regulaminie odnoszą się do każdego Klienta lub grupy
Klientów, którzy działają w porozumieniu, typując tą samą lub podobną kombinację(e) typów, nawet
jeśli dokonują tego w seriach zakładów, przy różnych kursach, na przestrzeni dni korzystając z różnych
kont. Jeśli STS będzie miał podstawy stwierdzić, że wiele zakładów zostało zawartych w ten sposób,
całkowita wygrana z tych zakładów może zostać ograniczona do jednej maksymalnej wypłaty w
wysokości określonej powyżej.

8.4. Kapitał przeznaczony do natychmiastowej wypłaty wynosi 1.000 PLN liczony na dzień kalendarzowy.
8.5. Bukmacher jest zobowiązany do wypłaty wygranej przewyższającej kwotę określoną w punkcie (8.4.) powyżej w ciągu 14 dni od uzyskania wygranej tj. momentu nadania przez STS konkretnemu zakładowi statutu wygranej. Nadawanie statutów wygranego lub przegranego zakładu następuje niezwłocznie po zweryfikowaniu wyników wydarzeń przez STS.

jezeli komus to pasuje....

hanys006 34

hanys006

Użytkownik
Podejrzewam, że nikt raczej tam nie zamierza grać za swoją kasę, nie z takimi kursami, podatkiem i ofertą. Po prostu skoro bez problemu można wypłacić depozyt to na strzał za 200zł jak na moje można się skusić.

K 358

koeman66

Użytkownik
na razie jedynym udoskonaleniem sts-u jest brak wgladu do swoich kuponow! jeszcze pare dni temu mozna bylo sprawdzic, co juz weszlo, a co nie (rozpisy), dzis moza sobie obejrzec jedynie szczegol kuponu, gdzie nie ma nawet nazwy spotkania, napisza date, kurs i np. zwyciestwo, koszykowka, hiszpania 1 liga mezczyzni! oczywiscie pisze to z ironia, to nie zadne udoskonalenie, to obciach!!!!!!!!! no i przed chwila w bonusie zrobilo sie na minusie, chcociaz jeszcze 5 minut temu mialem prawidlowo na kase na plusie! oszukuja??? sprawdzcie u siebie

see-you-later 4

see-you-later

Użytkownik
Nie wiem czy zle czytam, ale ten bonus jest :

wpłacasz 200zł - &gt;dostajesz 200 (masz 400)- &gt;200 wyplacasz (masz wciaz 200 bonusu na koncie ktorymi obracasz)

Tak lopatologicznie to rozpisalem bo mam pewne watpliwosci.

S 150

spasny

Użytkownik
Nie wiem czy zle czytam, ale ten bonus jest :

wpłacasz 200zł - &gt;dostajesz 200 (masz 400)- &gt;200 wyplacasz (masz wciaz 200 bonusu na koncie ktorymi obracasz)

Tak lopatologicznie to rozpisalem bo mam pewne watpliwosci.
tak dokladnie ????

S 0

slawek110022

Użytkownik
bonus nie przypisany
Panowie, wpłaciłem 30 zł więc dostałem drugie 30zł bonusu. Zawarłem kilka zakładów jedno zdarzeniowych i kilku zdarzeniowych za łączną sumę 125 zł (już po odtrąceniu podatku). Jedno zdarzeniowe po kursie 1,70 co najmniej i kilku zdarzeniowych gdzie łączny kurs wyniósł ponad 1,70. Niestety kwota z bonusu nadal nie została przypisana do mojego depozytu. Wiecie dlaczego tak się dzieje?

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Panowie, wpłaciłem 30 zł więc dostałem drugie 30zł bonusu. Zawarłem kilka zakładów jedno zdarzeniowych i kilku zdarzeniowych za łączną sumę 125 zł (już po odtrąceniu podatku). Jedno zdarzeniowe po kursie 1,70 co najmniej i kilku zdarzeniowych gdzie łączny kurs wyniósł ponad 1,70. Niestety kwota z bonusu nadal nie została przypisana do mojego depozytu. Wiecie dlaczego tak się dzieje?
jesli ostatni kupon byl zawarty dzis to jutro juz powinno byc do wyplaty

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom