live (w trakcie trwania zawodów) nie jest uruchomione, a zwykłe już możnaCzy w takim razie można już grać przez Internet?? Bo na stronie wciąż jest informacja, że usługa nie jest jeszcze uruchomiona...
Kilka postów wyżej napisałem przecież, że już zdążyłem przegrać bonus. Więc można już grać online.Czy w takim razie można już grać przez Internet?? Bo na stronie wciąż jest informacja, że usługa nie jest jeszcze uruchomiona...
Tak byłem i można było obstawiać kupony może u ciebie w mieście były jakieś problemy.Był ktoś dziś w STS? Ja dziś miałem zamiar iść, ale kolega powiedział że nie przyjmują dziś zakładów. Jeszcze przechodziłem obok punktu, ale ofert na stole, ani na tablicy nie było.
No wiadomo, że bez jego zgody sam nic bym nie zrobił, przecież wystarczy, że założy przy mnie konto, wpłaci 200zł i koniec. Nawet nie muszę później znać jego hasła do konta internetowego, a uwierz mi 200zł wolnego bonusu zawsze się przyda.Musiałbyś mieć wszystkie dane kolegi,skan jego dowdu no i dostęp do konta bankowego,a to już jakby nie patrzeć troche nielegalne,po co Ci to dla 200 zł bonusu który i tak byś przegrał zanim byś obrócił 4 razy z kursem min 1.7.
A IP można obejść/zmienić.
niekoniecznie ja gram za grosze, po jednym lub dwa mecze na kuponie po 10-20pln wychodzi okolo 50-60 kuponow i mozna jeszcze z tego troche zarobici tak byś przegrał zanim byś obrócił 4 razy z kursem min 1.7.
A IP można obejść/zmienić.
z IP to raczej nie problem zmienica czy bonus przysługuje wyłącznie dla nowych użytkowników, czy dla jednego adresu IP tj. gospodarstwa domowego, bo nie ma tam tego sprecyzowanego? na innych "poważniejszych" bukmacherach napisane jest, że bonus działa dla jednego adresu IP
Jeśli na swoim komputerze zarejestrowałbym dane kolegi mógłbym grać jego kontem, tj. mieć 2 bonusy?