>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

STS - ZEZWOLENIE na Internet.

Status
Zamknięty.
poznaniak 128

poznaniak

Użytkownik
Był ktoś dziś w STS? Ja dziś miałem zamiar iść, ale kolega powiedział że nie przyjmują dziś zakładów. Jeszcze przechodziłem obok punktu, ale ofert na stole, ani na tablicy nie było.

lemar 75

lemar

Użytkownik
Czy w takim razie można już grać przez Internet?? Bo na stronie wciąż jest informacja, że usługa nie jest jeszcze uruchomiona...
Kilka postów wyżej napisałem przecież, że już zdążyłem przegrać bonus. Więc można już grać online.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Był ktoś dziś w STS? Ja dziś miałem zamiar iść, ale kolega powiedział że nie przyjmują dziś zakładów. Jeszcze przechodziłem obok punktu, ale ofert na stole, ani na tablicy nie było.
Tak byłem i można było obstawiać kupony może u ciebie w mieście były jakieś problemy.

lemar 75

lemar

Użytkownik
Zwrot depozytu na konto w ciągu dwóch dni roboczych. Także polecam wpłacić i pograć bonusem. Nic się nie ryzykuję.
Pozdr

D 224

dboniem

Użytkownik
a czy bonus przysługuje wyłącznie dla nowych użytkowników, czy dla jednego adresu IP tj. gospodarstwa domowego, bo nie ma tam tego sprecyzowanego? na innych &quot;poważniejszych&quot; bukmacherach napisane jest, że bonus działa dla jednego adresu IP
Jeśli na swoim komputerze zarejestrowałbym dane kolegi mógłbym grać jego kontem, tj. mieć 2 bonusy?

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Musiałbyś mieć wszystkie dane kolegi,skan jego dowdu no i dostęp do konta bankowego,a to już jakby nie patrzeć troche nielegalne,po co Ci to dla 200 zł bonusu który i tak byś przegrał zanim byś obrócił 4 razy z kursem min 1.7.
A IP można obejść/zmienić.

D 224

dboniem

Użytkownik
Musiałbyś mieć wszystkie dane kolegi,skan jego dowdu no i dostęp do konta bankowego,a to już jakby nie patrzeć troche nielegalne,po co Ci to dla 200 zł bonusu który i tak byś przegrał zanim byś obrócił 4 razy z kursem min 1.7.
No wiadomo, że bez jego zgody sam nic bym nie zrobił, przecież wystarczy, że założy przy mnie konto, wpłaci 200zł i koniec. Nawet nie muszę później znać jego hasła do konta internetowego, a uwierz mi 200zł wolnego bonusu zawsze się przyda.
Np. w razie kontrowania dużej sumy wolne 200zł jak najbardziej się przyda, a obrót 4 x 1,7 również można obejść jeśli miałbym już wygraną z bonusu z 400-500zł można spokojnie zrobić coś ala sure bet

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
i tak byś przegrał zanim byś obrócił 4 razy z kursem min 1.7.
niekoniecznie ja gram za grosze, po jednym lub dwa mecze na kuponie po 10-20pln wychodzi okolo 50-60 kuponow i mozna jeszcze z tego troche zarobic

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
a czy bonus przysługuje wyłącznie dla nowych użytkowników, czy dla jednego adresu IP tj. gospodarstwa domowego, bo nie ma tam tego sprecyzowanego? na innych &quot;poważniejszych&quot; bukmacherach napisane jest, że bonus działa dla jednego adresu IP
Jeśli na swoim komputerze zarejestrowałbym dane kolegi mógłbym grać jego kontem, tj. mieć 2 bonusy?
z IP to raczej nie problem zmienic
inne &quot;poważniejsze&quot; buki bronia sie przed wyludzaniem bonusu , wiec maja zapis jedno gospodarstwo domowe tu mamy jednak do czynienia z 100% legalnym w Polsce bukiem i takiego zapisu byc nie moze a przynajmniej nie powinno

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
a co za problem miec inny net ?
koszt mniej niz 10 pln (orange free 1gb allegro)
jak nie masz modemu to karte wlozysz do kazdego telefonu

D 224

dboniem

Użytkownik
A właśnie, reczywiście można z telefonu połączyć się i zrobić tak by wi-fi na komputerze był z telefonu a nie z routera, więc byłoby to pewne rozwiązanie

H 0

h0ry

Użytkownik
a więc wpłaciłem 10 zł dostałem bonus 10 zł
zagrałem bonusem:
zakład za 2 zł - przegrałem
zakład za 8 zł wygrałem 73 zł
zakład za 20 zł -przegrałem
zakład za 8 zł wygrałem 22 zł
zakład za 2 zł - przegrałem
teraz bonus wynosi :65 zł
to znaczy że obróciłem już 4 krotnie swoim bonusem to znaczy że teraz kasa z bonusu przejdzie do depozytu ?

D 224

dboniem

Użytkownik
z prawej strony masz ikonę można wypłacić: i tutaj podana kwota, jeśli rzeczywiście wszystkie typy grałeś bonusem to wychodzi na to, że rzeczywiście już obróciłeś całkowicie początkową kwotę i można ją wypłacić.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom