>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher STS - Wpłaty/Wypłaty

H 902

hank

Użytkownik
Podobno poważna firma, a 20 tysięcy nie chce wypłacić, tym bardziej że kasa się należy, to nie jest sytuacja z wykorzystaniem błędu bukmachera.
A jak się skończyła sprawa z gościem któremu anulowano wygrane zakłady na Mundialu, i zażądano zwrotu wcześniej wypłaconej wygranej?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości. Wkrótce wyjaśnimy sprawę ????
Przetrzymują człowieka tygodniami i jeszcze bezczelnie piszą &quot;zaraz wyjaśnimy ???? &quot;
Dobrze się musisz bawić @WsparcieSTS jako anonimowy piorunochron.
STS i co ma gracz do tego? Jeśli weszło to wygrał, wyniku meczu nie zmienicie tą &quot;procedurą&quot;.
Nie dość, że mecz ustawiony, to jeszcze gracz o tym dobrze wiedział. Biedny STS chce się tylko bronić, zrozum ich.
Nie martw się @ohmygosh. Może wygrasz BMW. I czekaj na informacje z &quot;dobrą wiadomością&quot; jak tutaj: https://forum.bukmacherskie.com/f190/sts-wplaty-wyplaty-85983-16.html#post6144999 ????
Na koniec, od profesjonalnego i oficjalnego supportu: Pozdro ????

B 65

blusior94

Użytkownik
Właśnie miałem to napisać, czy prawdą jest ze osoba tam pracująca i tak za marne grosze została wywalona bo puściła ten kupon? To jest żenada,jeżeli to prawda. Aż się śmiać chce, kasy gracz do dziś nie widzi, a jeszcze ktoś za to beknal. A i jakie źródła niby potrzebują kilku tygodni na to by zbadać ta sprawę. Osmieszacie się i tyle. A Juroszek tymi pieniędzmi niech sobie zwieracz sklei.

A 8

asot33

Użytkownik
STS to najgorszy bukmacher sposrod wszystkich lokalnych

to pseudobukmacher ktory najwiecej skarzy na zagraniczna konkurencje, choc samemu korzysta z ich rozwiazan i podpatruje ich kursy

to pseudobukmacher co przy byle okazji skarzy do MF - to na rejestr niedozwolonych stron, to na reklamy innych bukmacherow na koszulkach itp.
to pseudobukmacher zarzadzany przez synusia bogatego tatusia, ktory mysli ze tweeter to pepek swiata
to pseudobukmacher u ktorego gra powyzej 100zl konczy sie telefonem do bukmacherow i bladym strachem, pracownica posrana bo Pan powtarza typ na Barcelone i nie wie co robic, a bukmacher (zapewne 19letnie dziecko z Katowic) odrzuca i uwaga zrzuca kursy.
to pseudobukmacher u ktorego szkoda czasu obstawiac, bo nie przyjmuja kuponow na LM za 300zl
to pseudobukmacher, ktory reklamuje ze mozna u nich wygrywaac auta a nie nie mozna zagrac nawet za 300zl. Powinni reklamowac ze u nich mozna co najwyzej hulajnoge wygrac

to pseudobukmacher, gdzie jak gracz trafi to robia wszystko zeby nie wyplacic, wtedy uruchamiaja pretekst sprawdzania swoich procedur. Strasza niedozwolonymi meczami albo groza w pismach skierowaniem spraw do Sadow i Prokurator. Tak jak w przypadku na poprzedniej podstronie.

to pseudobukmacher, ktory ma najgorszy Regulamin i w mysl jego moze Wam ukrasc kase jak bedzie np. w szpiatlu 0,5 roku.

pamietam przypadek jak pewien gracz po oplacaniu kuponow w STSie chcial wyjsc a pracownica dostala telefon od bukmacherow ze ma anulowac kupony klienta. Pracownica blagala klienta zeby zwrocil kupony bo straszyli ja wyrzuceniem z pracy.

STS to pseudobukmacher rankingu F- dla mnie

Otrzymane punkty reputacji: +3
B 65

blusior94

Użytkownik
Jeżeli już o wypłatach mówimy.
Kiedyś pojechałem sobie do jednego z punktów obstawić, bo byłem w delegacji to dla zabicia czasu. W pewnym momencie wchodzi starszy pan z dwoma wygranymi kuponami (łącznie jakieś 6000zł po odliczeniu podatków, sam pokazywał), idzie do kasy, i co się okazuje?
- Nie mamy panu jak tego wypłacić, w ogóle się dziwię, że panu ktoś puścił ten kupon.
- Jak to się dziwicie, regulamin wyraźnie podaje limity wygranych, od kiedy 6000zł stanowi jakiś limit? Żądam natychmiastowej wypłaty.
Tak mniej więcej wyglądał wstęp.
Co się okazało, pan nie dostał wykazanych wygranych tego dnia tylko... 2 miesiące później, jeszcze każdemu z nas będących w punkcie dał swój numer w razie gdyby coś to byliśmy świadkami, umówili się z nim tego i tego dnia, i dalej.
Wywalili nas wszystkich z punktu, mając w dupie, że mamy sobie tam prawo siedzieć i obstawiać jak chcemy i kiedy chcemy (oczywiście w godzinach pracy punktu), i jego trzymali chyba z półtorej godziny. Wychodząc tłumaczył nam, że oni dalej chcieli anulowania tych zakładów, zaczęli mu wymieniać punkty regulaminu o jakiś ustawionych meczach (chyba nie chcą powiedzieć, że mecz Premier League po kursie 1.6 jest do ustawienia), na co pan cały czas zagrażał, że wyzwa policję i celników jeżeli nie wypłacą kasy. W końcu Go wypuścili z wygraną, i nawet nie macie pojęcia jak wyglądały miny kierowników i pracownicy na myśl, że facet właśnie pozbawił jej premii uznaniowej...
Przecież to są standary z PRL. Co to ma znaczyć, nie wypłacimy bo nie i koniec. Chyba nazwa zakłady obliguje was do wypłacania w przypadku wygranej klienta. Czy pan Juroszek jest aż tak zachłannym facetem by dymać ludzi na kasę i jakieś chore przepisy? Jedyne co was trzyma przy życiu to w miarę niezła strona i to, że w internecie ta gra nie jest aż tak uciążliwa bo inaczej już dawno bylibyście trupem, i tego wam życzę, że któregoś dnia wejdą największe buki i zrobią z was ziemniaków puree. Bez odbioru panie WsparcieSTS.

A 14

anu

Użytkownik
Jeżeli już o wypłatach mówimy.
Kiedyś pojechałem sobie do jednego z punktów obstawić, bo byłem w delegacji to dla zabicia czasu. W pewnym momencie wchodzi starszy pan z dwoma wygranymi kuponami (łącznie jakieś 6000zł po odliczeniu podatków, sam pokazywał), idzie do kasy, i co się okazuje?
- Nie mamy panu jak tego wypłacić, w ogóle się dziwię, że panu ktoś puścił ten kupon.
- Jak to się dziwicie, regulamin wyraźnie podaje limity wygranych, od kiedy 6000zł stanowi jakiś limit? Żądam natychmiastowej wypłaty.
Tak mniej więcej wyglądał wstęp.

Co się okazało, pan nie dostał wykazanych wygranych tego dnia tylko... 2 miesiące później, jeszcze każdemu z nas będących w punkcie dał swój numer w razie gdyby coś to byliśmy świadkami, umówili się z nim tego i tego dnia, i dalej.
Wywalili nas wszystkich z punktu, mając w dupie, że mamy sobie tam prawo siedzieć i obstawiać jak chcemy i kiedy chcemy (oczywiście w godzinach pracy punktu), i jego trzymali chyba z półtorej godziny. Wychodząc tłumaczył nam, że oni dalej chcieli anulowania tych zakładów, zaczęli mu wymieniać punkty regulaminu o jakiś ustawionych meczach (chyba nie chcą powiedzieć, że mecz Premier League po kursie 1.6 jest do ustawienia), na co pan cały czas zagrażał, że wyzwa policję i celników jeżeli nie wypłacą kasy. W końcu Go wypuścili z wygraną, i nawet nie macie pojęcia jak wyglądały miny kierowników i pracownicy na myśl, że facet właśnie pozbawił jej premii uznaniowej...
Przecież to są standary z PRL. Co to ma znaczyć, nie wypłacimy bo nie i koniec. Chyba nazwa zakłady obliguje was do wypłacania w przypadku wygranej klienta. Czy pan Juroszek jest aż tak zachłannym facetem by dymać ludzi na kasę i jakieś chore przepisy? Jedyne co was trzyma przy życiu to w miarę niezła strona i to, że w internecie ta gra nie jest aż tak uciążliwa bo inaczej już dawno bylibyście trupem, i tego wam życzę, że któregoś dnia wejdą największe buki i zrobią z was ziemniaków puree. Bez odbioru panie WsparcieSTS.
Ależ piramidalne bzdury wypisujesz...
1. 6000 to nie jest jakaś potężna wygrana
2. Premie uznaniowe nie zależą od puszczenia, czy też nie kuponu z taką &quot;kosmiczną&quot; wygraną.
3. Wygraną powyżej 1000 wypłaca się maksymalnie do dwóch tygodni. Z reguły są to trzy dni robocze.
4. O jakim &quot;anulowaniu wygranej&quot; piszesz? Anulować to można kupon... Do 15 minut po puszczeniu.

Reszty nawet nie będę komentować.

B 65

blusior94

Użytkownik
Umiesz czytać ze zrozumieniem czy kolejny obrońca ziemniaków. Oni nie chcieli mu wypłacić kasy bo uznali że jest limit wygranej,wiec sory ale widać gdzie mają regulamin

A 14

anu

Użytkownik
Coś, gdzieś usłyszałeś i sprzedajesz na forum jako informację z pierwszej ręki.
Niestety ta historia tak się kupy nie trzyma, że nie sądzę, by ktokolwiek w nią uwierzył.

O 0

ohmygosh

Użytkownik
Witam, wsparcie STS! Jak długo będziesz mnie ignorować? Nie otrzymałem żadnych wiadomości od ciebie przez 4 tygodnie. nic nie zrobiłeś. oprócz mnie ignorując. Kradniesz 5000 $ i po prostu zignorować.
ZLODZIEJE!!!

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Witam, wsparcie STS! Jak długo będziesz mnie ignorować? Nie otrzymałem żadnych wiadomości od ciebie przez 4 tygodnie. nic nie zrobiłeś. oprócz mnie ignorując. Kradniesz 5000 $ i po prostu zignorować.
ZLODZIEJE!!!
Na twoim miejscu bym poszedł do punktu STS, ale jako że najwyraźniej jesteś obcokrajowcem to wziąłbym ze sobą jakąś osobę znającą się na rzeczy i niech ta osoba zrobi głośno w punkcie naziemnym, żeby pojawił się jakiś kierownik i niech sprawa idzie przez punkt naziemny dalej. Może to coś da. Na chamstwo trzeba odpowiadać stanowczo.

O 0

ohmygosh

Użytkownik
Na twoim miejscu bym poszedł do punktu STS, ale jako że najwyraźniej jesteś obcokrajowcem to wziąłbym ze sobą jakąś osobę znającą się na rzeczy i niech ta osoba zrobi głośno w punkcie naziemnym, żeby pojawił się jakiś kierownik i niech sprawa idzie przez punkt naziemny dalej. Może to coś da. Na chamstwo trzeba odpowiadać stanowczo.
Byłem w punktu. Mówili mi jechać do Katowice, do głównego biura. Pracownicy nie wiedzą, jak zrobić weryfikację konto. Mam już zaapelował do Departament kontroli gier, mam nadzieję, że oni pomogą mi sobie z tym poradzić.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
https://www.sts.pl/userdata/files/files2/regulamin-zakladow-online.pdf
Regulamin Internetowych Zakładów Bukmacherskich
Wypłata wygranych
8.1.
Po ogłoszeniu oficjalnych wyników wszystkich zdarzeń zawartych na wygrywającym kuponie i ich
opublikowaniu na stronie internetowej http://www.sts.pl, do Konta STS zostanie automatycznie przypisana
kwota pieniężna odpowiadająca wygranej z wygrywającego kuponu uczestnika gry
10.6.
Do momentu rozstrzygnięcia reklamacji dotyczącej wygranej zostaje wstrzymane prawo do wypłaty wygranej na okres nieprzekraczający 30 dni.

O 0

ohmygosh

Użytkownik
https://www.sts.pl/userdata/files/files2/regulamin-zakladow-online.pdf

Regulamin Internetowych Zakładów Bukmacherskich

Wypłata wygranych
8.1.
Po ogłoszeniu oficjalnych wyników wszystkich zdarzeń zawartych na wygrywającym kuponie i ich
opublikowaniu na stronie internetowej http://www.sts.pl, do Konta STS zostanie automatycznie przypisana
kwota pieniężna odpowiadająca wygranej z wygrywającego kuponu uczestnika gry

10.6.
Do momentu rozstrzygnięcia reklamacji dotyczącej wygranej zostaje wstrzymane prawo do wypłaty wygranej na okres nieprzekraczający 30 dni.
30 dni minęło wczoraj

M 837

marcios

Użytkownik
Tylko na co STS czeka? Skoro zagrał przed meczami, skoro są oficjalne wyniki tych meczów to przecież wygrał i koniec kropka. Tak jak ktoś pisał powyżej, wyników tą procedurą swoją STS nie zmieni a przypuszczać, że był jakiś mecz nie czysty to se można. To ja też jak mi nie wejdzie mecz a dziwnie będzie wyglądał zgłoszę się po wygraną, bo przypuszczał będę, że nie czysty był i ustawiony.

O 0

ohmygosh

Użytkownik
saga &quot;STS - Wypłaty: CZĘŚĆ 2&quot;
Konto jest odblokowane, ale poprosił o wyplate pieniędzy w piątek, 16 grudnia.
Dzisiaj jest 26 grudnia, pieniądze nadal nie otrzymał.
&quot;Najlepszy serwis!&quot;
Nie polecam zakłady na sts.pl
Najgorsze wrażenia, jakie kiedykolwiek miałem u bukmacherów.

K 51

kolo12

Użytkownik
dzis mi przyslali sms ze dostalem jakiegos bonusa 10 pln , wpisuje bonusa po zalogowaniu na sts i co - mam taki komunikat
&quot;Wprowadzono błędny kod lub został on już wykorzystany.:
Zenada roku a wpisalem go poprawnie - a i ta ich stronka nie dziala dzis poprawnie jeszcze.
dla mnie najgorszy buk naziemny w tej chwili

zonu 4,9K

zonu

Użytkownik
dzis mi przyslali sms ze dostalem jakiegos bonusa 10 pln , wpisuje bonusa po zalogowaniu na sts i co - mam taki komunikat
&quot;Wprowadzono błędny kod lub został on już wykorzystany.:
Zenada roku a wpisalem go poprawnie - a i ta ich stronka nie dziala dzis poprawnie jeszcze.
dla mnie najgorszy buk naziemny w tej chwili
U mnie identyczna sytuacja ????

Do góry Bottom