doberman
Forum VIP
Dokładnie 3 dni. Pewnie i tak przedłużą ale wiadomo informują w ten sposób aby ludzie wpłacali czym prędzejczyli jeszcze 3 dni xd
Dokładnie 3 dni. Pewnie i tak przedłużą ale wiadomo informują w ten sposób aby ludzie wpłacali czym prędzejczyli jeszcze 3 dni xd
Mniej niz 24 godziny.Ile czekaliście na wypłatę pieniędzy na konto bankowo? Mowa tutaj o wypłacaniu pieniedzy wpłaconych tylko aby uzyskać bonus.
takCzy można zmienic numer konta bankowego bo zarejestrowaniu się ?
Możesz to rozwinąć. Bo ja mam założone 4 na jednym kompie z jednego IP. Loguje się z jednego IP. Przeglądam wszystkie 4 w odstępie kilku minut. Na 2 obróciłem bonus i wypłaciłem kasę, na 3 przegrałem. I na jednym zostało mi jeszcze trochę do obrotuJeżeli robisz to umiejętnie.
no to nie robisz tego "umiejętnie"Możesz to rozwinąć. Bo ja mam założone 4 na jednym kompie z jednego IP. Loguje się z jednego IP. Przeglądam wszystkie 4 w odstępie kilku minut. Na 2 obróciłem bonus i wypłaciłem kasę, na 3 przegrałem. I na jednym zostało mi jeszcze trochę do obrotu
postawić i po kilku minutach masz kasę w depozycieCzy żeby uwolnić bonus wystarczy postawić ostatni zakład czy musi być rozliczony ?