to pol biedy, gorzej jak na wszystko masz limit 50zl.Śmiech, że ta firma trzyma się na 1. miejscu i nie przyjmuje kuponów z tak niską ewentualną wygraną.
Pokaż załącznik 1582
Zwykły, prosty kupon składający się z 4 ligi polskiej.
jak nie masz odgornego limitu to wal na pałe sto razy az przyjma. nawet jak masz limit to i tak jest szansa, ze w koncu przyjma. to ze za pierwszym razem odrzucili nie oznacza, ze za drugim, trzecim... nie przyjma. sam mam limity i tak robie.Śmiech, że ta firma trzyma się na 1. miejscu i nie przyjmuje kuponów z tak niską ewentualną wygraną.
Pokaż załącznik 1582
Zwykły, prosty kupon składający się z 4 ligi polskiej.
Który mecz? Liga podkarpacka?gdy ktoś robi zmiany kursów po odrzutach z 2.15, odrzut 2.0, odrzut 1.85 to raczej nie jest poważne
szympans by się lepiej zachował.
takMam pytanie Panowie i Panie, czy jeśli zlecę wypłatę w niedzielę z rana, to czy na moim koncie bankowym pieniądze pojawią się tego samego dnia? (bank ING) Jak to jest w Waszych przypadkach?
Potwierdzam, miałem dokładnie tak samo, na szczęście przegrałem bonus od razu i zaraz po tym mi zablokowali konto do czasu weryfikacji w punkcie. Musiałem więc "tylko" wykonać obrót depozytem, 1200zł w kuponach po 5zł. Żałosne praktyki sts.Witam serdecznie chciałbym podzielić się opinią o firmie STS odnośnie limitów. Założyłem konto wpłaciłem pieniądze i po pierwszym wygranym zakładzie za wszystko konto zablokowane i weryfikacja. Musiałem się udać do lokalu wypełnić formularz i wysłać 1 grosz z konta. Po tygodniu weryfikacji odblokowane konto ale limit 5zł na każdy zakład z czego da się postawić 4 takie same kupony czyli razem 20zł na wydarzenie. Do obrotu bonusem oczywiście jeszcze z 2000 na wygranych zakładach więc trzeba obrócić pewnie z 4-5k na kuponach po 5zł oczywiście można tylko stracić. Ogólnie nie polecam.