a no taki w tym problem że bukmacher wszystko widzi. Przykład, w fortunie paru studenciaków puszczało kilka meczy z ręcznej po 300-400 pln, trzeci czy czwarty już nie mogli puścić kuponu bo już nie chciało przejść... dziwne prawda ? ????Po pierwsze, a co w tym dziwnego, że miał kapitał 50 tys? Wy chyba nawet nie wiecie, jakimi sumami ludzie operują. Po drugie a co to za problem wybrac 10 meczów i kliknąć te 400 razy "wnieś zakład"? sam wielokrotnie puszczałem wiele kuponów te same zdarzenia.
Sama wszystko robi.Jakiś telefon wykonuje czy sama ma uprawnienia? Podejrzewam że to drugie bo błędnych kuponów musi być masa.
To, że większość 'graczy' gra stawkami 2-10PLN nie oznacza że nie istnieją ludzie mogący postawić 50k na kupon. Kwestia budżetu. No i także kwestia zdrowia psychicznego gracza, bo nie wszyscy chcą oddawać państwu haracz 12%. No ale oczywiście jak powiedział prezes pewnej firmy bukmacherskiej: to się chwali, bo ludzie chcą grać legalnie ????No właśnie mi też się wydaje że jest to marketingowa zagrywka, STS-u, bo kto o zdrowych zmysłach puszcza 400 zakladów ako, z aż 10 zdarzeniami za łączna kwotę 50k? STS podaje te wysokie wygrane, ale jakoś nie widzialem takiej wysokiej wygranej w formie skanu kuponu, są oczywiście w magazynie STS zawsze wygrane kupony ale nie na taką kwotę, a tzw, fotomontaz to żaden problem zrobić..Osobiście mam co do tej wygranej spore wątpliwości.
Będąc przy budżecie: masz tam chyba konto, więc jeśli wiesz to napisz (bo w Regulaminie STS cisza na ten temat) czy istnieje w STS jakieś górne ograniczenie, czyli limit stanu środków ( a to obejmuje zarówno depozyt jak i ew. wygrane na koncie gracza ) ?To, że większość 'graczy' gra stawkami 2-10PLN nie oznacza że nie istnieją ludzie mogący postawić 50k na kupon.
Kwestia budżetu.
No jednak nie wszystkie!To co uprawia STS to jest wszystko pic na wodę fotomontaż. Bajer monachjum.
400 kuponów po takim samym kursie wszystkie.
"Gracz STS postawił prawie 400 kuponów"No jednak nie wszystkie!
Bo gdyby był na wszystkich ten sam kurs AKO @18.69 dający przy stawce 125zł wygraną netto 2055.9zł - to 400 kuponów wg twitta Juroszka dałoby wygraną 400*2055.9=822.360 a jest info o wygraniu "tylko" 818.000 co mówi o tym, że kursy trochę spadały wraz z nadawaniem kolejnych kuponów.
Zrozum, że prawdopodobieństwo wejścia singla - wobec kuponu z 10 zdarzeniami dającymi AKO 18.89 jest diablo inne!Jak może gość puścić za 50 k, jak ja chcąc puścić kupon solo za 200 zł nie mogłem tego zrobić, gdyż pani powiedziała ze mogę tylko za 150,więc o co kaman ?