Czyli jak w netowym...Nic nie ugrasz mimo ich błędu. Dziwne, bo myślałem, że w ziemniakach jednak "biorą babole na klatę"...Tak ja, Niestety mi wtedy nie uznali. Policzyli po 1,00 powołując się na regulamin i tyle z rozmowy.
Czyli jak w netowym...Nic nie ugrasz mimo ich błędu. Dziwne, bo myślałem, że w ziemniakach jednak "biorą babole na klatę"...Tak ja, Niestety mi wtedy nie uznali. Policzyli po 1,00 powołując się na regulamin i tyle z rozmowy.
Moje zdziwienie było równie wielkie podziękowałem tej firmie i nie gram tam.Czyli jak w netowym...Nic nie ugrasz mimo ich błędu. Dziwne, bo myślałem, że w ziemniakach jednak "biorą babole na klatę"...
No pewnie, że możesz! Normalnie dajesz sobie zakłady, potem robisz selekcję na poszczególne bloki i klikasz na zakład systemowy i 2z3 i stawiasz :jezora:Nie chciałem zakładać nowego temat, ani przedwcześnie rejestrować się w STS'ie wiec zapytam was. Jest możliwość obstawiania systemem słupkowym? Kombinacja ABC, 2z3 po kilka zdarzeń na jedna kombinacje. Wiem tylko ze taka możliwość jest w fortunie.
wielkie dzięki , będzie trzeba się rejestrować.No pewnie, że możesz! Normalnie dajesz sobie zakłady, potem robisz selekcję na poszczególne bloki i klikasz na zakład systemowy i 2z3 i stawiasz :jezora:
Nie, w tych zakładach chodzi o podwójną szansę, ale w trochę innym wymiarze ???? Otóż 1-1 oznacza, że stawiasz, że gospodarze będą prowadzić do przerwy albo na koniec meczu, czyli jeśli do przerwy jest 1:0 a na koniec 2:2, a Ty postawiłeś 1-1 to wygrałeś, bo gospodarze prowadzili do przerwy, w tym przypadku zwycięski jest też typ 0-0, bo na koniec był remisWitam, jest to zakład podwójna szansa w STS.
Przedstawiam wam przykładowy typ, czy 1-1 to bliżej znane wygrana pierwszej drużyny lub remis ? 2-2 to wygrana drugiej drużyny lub remis, a 0-0 to wygrana pierwszej lub drugiej drużyny ?
1-1 1.85 0-0 1.60 2-2 1.85
- Jeśli chodzi o konto w STS czy Fortunie to wystarczy Ci konto bankowe bo tylko tak możesz zasilać konto. Żadni pośrednicy nie są konieczni. Zlecasz przelew na konto bukmacherskie i w kilka minut masz już kasę gotową do gry. Z wypłatami jest identycznie, z tym, że nieco dłużej czekasz na kasę na koncie w banku, do 2 dni z tego co się orientuję.Mam dwa pytanka (nigdy nie miałem konta u żadnego internetowego buka więc nie wiem):
- Czy do wpłacania i wypłacania pieniędzy jest potrzebne jeszcze jakieś konto u jakiegoś "pośrednika" typu MoneyBrookers? Wystarczy tylko konto w banku?
- Jest jakiś limit wpłacanej i wypłacanej kwoty?