TakW obojętnie jakim punkcie można odebrać wygraną?
Jesteś niestety bez szans.Zagrałem dziś w punkcie naziemnym STS sławny już ???? dubel z siatkarskiej LE: under 45.5 (1.set) w meczach Dania - Słowacja, Belgia - Austria. Sety są do 21, a więc typowy błąd buka-ziemniaka.
Niby zwroty ale... tu do Was pytanie: warto składać reklamację, mam jakieś szanse na rozliczenie kuponu po pierwotnych kursach (a nie 1,0)? Miał ktoś kiedyś podobnie, zagrał w punkcie stacjonarnym ich wpadkę a potem po reklamacji dostał swoje? Nie zawracałbym sobie głowy gdyby chodziło o małą kwotę:]
Teoretycznie tyle ile jest w regulaminie, czyli gwarantowany 1000.Orientuje sie ktoś ile z sts'u można maxymalnie wypłacić "do ręki"?
Jeśli masz dwa kupony, to możesz je wypłacić osobno.I czy mozna np w jeden dzień wziaść tę kwotę, a w drugi dzien reszte? Prosze o odpowiedzi
Tak ja, Niestety mi wtedy nie uznali. Policzyli po 1,00 powołując się na regulamin i tyle z rozmowy.reklamował ktoś z Was kupon z błędnie wystawionym kursem (rozliczonym później na 1.0), i uznali reklamację?