>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher STS - najczęściej zadawane pytania

T 15

temp

Użytkownik
Do przelewu podawane są dane gracza (zgodne z danymi z dowodu), więc jeżeli bank w którym masz konto przepuszcza przelewy w których numer konta nie zgadza się z danymi osobowymi, to nie będzie przypału (działa to też w odwrotną stronę - sts musi przyjąć przelew z danymi różnymi niż konto gracza). Oczywiście o ile uda ci się zarejestrować dwa konta w sts z tym samym numerem konta bankowego.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
dokladnie chodzi mi o to czy jak zaloze konto na ojca np a podam moje konto bankowe to nie bedzie przypalu?
Nie rozumiem takiego kombinowania.
Przecież to legalny w Polsce bukmacher!
Otrzymałeś jakiś limit, jesteś kozakiem zarabiającym więcej na bukmacherce niż 100 000 albo 500 000 dziennie?!

Zacytuję tekst, do którego także masz dostęp:
Wpłaty
Jak mogę doładować konto?
Wystarczy się zalogować na swoje konto i na górze strony kliknąć odnośnik „WPŁATA”. Nastąpi przekierowanie na stronę bezpieczenych płatności internetowych, gdzie będą mogli Państwo dokonać wyboru swojego banku i zostaną przeprowadzeni za pomocą przyjaznego panelu przez cały proces dokonywania wpłaty.
https://www.sts.pl/pl/footmenu/pomoc/faq/

------

Edit:
... no przeoczyłem. Przecież ta firma oferuje bonus do wys. 200 zł to przecież można zaangażować w interes całą Rodzinę.

Ludzie, czy Wy rozumiecie, że z takim cwaniackim podejściem nie macie w bukmacherce czego szukać?
Bez realnego wkładu własnego i z gołym tyłkiem w bukmacherce nic nie wskóracie. Absolutnie NIC!

serafini 13

serafini

Użytkownik
Wiecie może jak długo trwać może pojawienie się pieniędzy z wygranego kuponu w okienku depozytu, bo kupon wygrany wczoraj, wczoraj w historii kuponu rozliczony i zaznaczony jako wygrany a pieniędzy dostępnych ciągle nie ma???

kartonik 132

kartonik

Użytkownik
Wiecie może jak długo trwać może pojawienie się pieniędzy z wygranego kuponu w okienku depozytu, bo kupon wygrany wczoraj, wczoraj w historii kuponu rozliczony i zaznaczony jako wygrany a pieniędzy dostępnych ciągle nie ma???
Bo pewnie obracasz bonus i dodało ci do konta bonusowego

X 0

xxxkamilxxx18

Użytkownik
Wie ktoś może jak usunąć konto na sts.pl??????
W FAQ niby wszytko ładnie pięknie jest ale jak wejdę w zakładkę moje konto to nie widzę żadnej opcji zamknij konto.
Tylko wpłaty, wypłaty, operacje na koncie itp...

adpb 74

adpb

Użytkownik
Wie ktoś może jak usunąć konto na sts.pl??????
W FAQ niby wszytko ładnie pięknie jest ale jak wejdę w zakładkę moje konto to nie widzę żadnej opcji zamknij konto.
Tylko wpłaty, wypłaty, operacje na koncie itp...
Pisz do ich &quot;supportu&quot;. Odpowiedzą Ci na mail czy chcesz na pewno zamknąć konto bo dlaczego, że szykuja kolejne promocje i tp.
Piszesz że chcesz zamknąć i Ci zamykają.

kojak_kr 0

kojak_kr

Użytkownik
Mają oni jakiś live chat bo nic nie widzę a ktoś wyżej o nim wspominał, kupon, źle mi rozliczyli dwa dni temu, napisałem trzy wiadomości i dalej nic? To normalne u nich?

piotrex007 136,2K

piotrex007

Użytkownik
nie da się zarejestrować 2ch kont na jedno konto bankowe,probowal ktos?
Nie wiem, czy ktoś próbował, ale wiem, że bez sensu nawet próbować. Lepiej założyć konto w banku, nie trwa to długo, a przyjdzie dzień, że i tak się przyda. Bo nawet jakby się udało założyć 2 konta u buka na jedno konto bankowe, to wszystko może być cacy, dopóki wpłacasz kasę, a jakbyś chciał wypłacić, to mogłyby być problemy i zamknięcie konta i nic byś nie zrobił, bo to działanie wbrew regulaminowi :]

piter87 3

piter87

Użytkownik
Odpowiem Ci ich językiem &#39;&#39;wkrótce&#39;&#39;... to jest ich odpowiedź na to nurtujące pytanie. ;)...
Odpowiedz sts-u na mojego maila:

&quot;Witamy,

Zakłady live zostaną uruchomione w tym kwartale.

Pozdrawiamy,
Zespół Star-Typ Sport &quot;

vertigo 11,1K

vertigo

Użytkownik
Witam,

czy ktoś może mi podpowiedzieć co się dzieje w przypadku dogrywki w meczu koszykówki, mianowicie postawiłem na over w łącznej sumę w meczu w NBA. W Milenium pamiętam, że dogrywki się nie wliczały, jak jest tutaj?

EDIT: W sumie sam sobie odpowiedziałem:

W przypadku koszykówki dla kursów 1 X 2 oraz zakładów „poniżej/powyżej”, wynik jest
rozumiany jako liczba zdobytych punktów na końcu regulaminowego czasu gry bez
jakiegokolwiek doliczonego czasu. Wynik dla zakładów handicapowych oraz zakładów z
określeniem marginesu wygranej jest rozumiany jako ostateczny rezultat na koniec gry
włącznie z ewentualnym doliczonym czasem.

I 365

iczasopisma

Użytkownik
Czy ktoś wie ile czasu mam na odbiór wygranej u nich? Nie chodzi mi o te ich supergenialne zakłady w necie, tylko zwykłe kupony od baby w punkcie. Na ich stronie jest tylko regulamin &quot;Internetowych zakładów&quot; i piszą tam o 3 miesiącach, ale to raczej nie dotyczy papieru, zawsze było 30 lub 60 dni. Na odpowiedź supportu już nie liczę.

Do góry Bottom