bzyq
Użytkownik
dokladnie chodzi mi o to czy jak zaloze konto na ojca np a podam moje konto bankowe to nie bedzie przypalu?Oczywiście. Właściciel rachunku bankowego raczej korzysta z niego więcej niż raz.
dokladnie chodzi mi o to czy jak zaloze konto na ojca np a podam moje konto bankowe to nie bedzie przypalu?Oczywiście. Właściciel rachunku bankowego raczej korzysta z niego więcej niż raz.
Nie rozumiem takiego kombinowania.dokladnie chodzi mi o to czy jak zaloze konto na ojca np a podam moje konto bankowe to nie bedzie przypalu?
https://www.sts.pl/pl/footmenu/pomoc/faq/Wpłaty
Jak mogę doładować konto?
Wystarczy się zalogować na swoje konto i na górze strony kliknąć odnośnik „WPŁATA”. Nastąpi przekierowanie na stronę bezpieczenych płatności internetowych, gdzie będą mogli Państwo dokonać wyboru swojego banku i zostaną przeprowadzeni za pomocą przyjaznego panelu przez cały proces dokonywania wpłaty.
Bo pewnie obracasz bonus i dodało ci do konta bonusowegoWiecie może jak długo trwać może pojawienie się pieniędzy z wygranego kuponu w okienku depozytu, bo kupon wygrany wczoraj, wczoraj w historii kuponu rozliczony i zaznaczony jako wygrany a pieniędzy dostępnych ciągle nie ma???
Pisz do ich "supportu". Odpowiedzą Ci na mail czy chcesz na pewno zamknąć konto bo dlaczego, że szykuja kolejne promocje i tp.Wie ktoś może jak usunąć konto na sts.pl??????
W FAQ niby wszytko ładnie pięknie jest ale jak wejdę w zakładkę moje konto to nie widzę żadnej opcji zamknij konto.
Tylko wpłaty, wypłaty, operacje na koncie itp...
Nie wiem, czy ktoś próbował, ale wiem, że bez sensu nawet próbować. Lepiej założyć konto w banku, nie trwa to długo, a przyjdzie dzień, że i tak się przyda. Bo nawet jakby się udało założyć 2 konta u buka na jedno konto bankowe, to wszystko może być cacy, dopóki wpłacasz kasę, a jakbyś chciał wypłacić, to mogłyby być problemy i zamknięcie konta i nic byś nie zrobił, bo to działanie wbrew regulaminowi :]nie da się zarejestrować 2ch kont na jedno konto bankowe,probowal ktos?