A
7
advanced999
Użytkownik
Pytałem się ostatnio pani w STSie powiedziała, że czas nieograniczony ... Patrzę ogarnięcie tam jest w 100 % ????
No właśnie, i ciekawe czy jak przyjdziesz do takiej pani wypłacić kupon w "nieograniczonym" czasie to odda Ci z własnej pensji...Pytałem się ostatnio pani w STSie powiedziała, że czas nieograniczony ... Patrzę ogarnięcie tam jest w 100 % ????
Niestety ten aspekt jeszcze u nich mocno szwankuje ja miałem ostatnio sytuację ze strzelcem rozegrał 43 minuty lecz bramkę strzelił problem polegał na tym że u nich zawodnik musi rozegrać 45 minut aby zakład był ważny. Więc musiałem mocno napierać na Support aby rozliczyli jako zwrot.dobra 2h po mecz,u kupon dalej nierozliczony ile można czekać ???? ? stawiałem że Żalgiris over 74,5 po 1,8 za 200
ZAKŁADY BUKMACHERSKIE => WYNIKIWiecie gdzie moge na stronie sts-a po wpisaniu kodu np" 2684" zobaczyc jaki to byl mecz?
Pewnie że jest, jak wejdziesz w zakłady bukmacherskie po prawej stronie znajdziesz pomoc online...Panowie, jest jakaś infolinia/chat z STS ? Właśnie dokonałem zakładu jednak poszedł on 2 razy. Na 100% nie jest to z mojej winy ponieważ czas (co do sekundy) jest identyczny na dwóch kuponach! Proszę o pomoc
120 dni, szczegóły tu - http://forum.bukmacherskie.com/f190/sts-promocja-100-do-200pln-85982.htmlCoś nie mogę teraz znaleźć, ktoś się orientuje przez ile dni musze obrócić starym bonusem ( 4x ) ? jest jakiś czas na to , czy po prostu jak obrócę to obrócę ?