Nie wiem jakim cudem ci przyszla, w regulaminie wyraznie jest napisane ze wplacac i wyplacac mozna z konta osoby zarejestrowanej, rob jak uwazasz ale jak ci zablokuja konto to pretensje bedziesz mial tylko do siebie.a ja wlanie podalem omylkow nie wiem w jaki sposob matki nr konta (kiedys z niego korzystalem moze dlatego ???? ) i kasa przysla bez problemow
POnoć Tusk porozumiał się już ze swoim przyjacielem Putinem w sprawie użyczenia POlsce przez Rosję kilku gułagów na Kołymie - jako miejsce odosobnienia dla tych wyłapanych , bo polskie więzienia nie mogą już ich pomieścić!Jakieś doniesienia w sprawie wyłapywania ludzi którzy grali przez internet a później zaczęli grac online w STS?
Znaczy też się boję, ale nie mogą przecież jakoś mnie zweryfikować, żę grałem u zagranicznych (chyba). Choć moje granie tam to parę stówek, nie wielkie sumy. Ale dla pewności mówicie, aby zamknąć konto? Czy to będzie podejrzane, że bonusik wypłacę i zaraz zamykam konto, bo podatek denerwujePOnoć Tusk porozumiał się już ze swoim przyjacielem Putinem w sprawie użyczenia POlsce przez Rosję kilku gułagów na Kołymie - jako miejsce odosobnienia dla tych wyłapanych , bo polskie więzienia nie mogą już ich pomieścić!
A W jakim celu zamykasz konto zostaw sobie, Nic nie rób i po sprawie a nie śmieszne zamykanie, strach bo może sprawdzą gdyby mieli sprawdzać to by więzieni brakło na tych ludzi ....Znaczy też się boję, ale nie mogą przecież jakoś mnie zweryfikować, żę grałem u zagranicznych (chyba). Choć moje granie tam to parę stówek, nie wielkie sumy. Ale dla pewności mówicie, aby zamknąć konto? Czy to będzie podejrzane, że bonusik wypłacę i zaraz zamykam konto, bo podatek denerwuje
Tylko który ją zapłaci a który postanowi odsiedzieć :?:Zawsze można ukarać grzywną do 720 stawek dziennych, przyda się do łatania dziury budżetowej
Taka jest chyba w dużej swojej części generacja "dzieci Internetu" niestety ...Ludzie, czasami sie zastanawiam po co wogole jest wam internet ? Czy tak ciezko jest wejsc po prostu na ich www i samemu to przeczytac? Czy rzeczywscie to tak bardzo boli?