Otrzymałem maila z weryfikacją konta po ok 10 minutach.Ile trwa weryfikacja konta w sts'ie? Konto założyłem dzisiaj około 11, zaraz po tym przyszedł mi mail, że konto zostało założone pomyślnie i obecnie czeka na weryfikację, która może potrwać kilka minut. O jej zakończeniu mam zostać powiadomiony mailem. Jest po 18 i nic nie dostałem. Jak to wygląda w waszym przypadku?
Już zaczęły się blokady... bądź błąd systemu po raz ..... tysięczny niestety trzeba zacząć rezygnować z usług tego bukmachera bo robią sobie kpinę z klienta. Takie moje zdanie ja wypłaciłem wszystkie pieniążki i mam ich gdzieś... nawet jeśli dają takie promocję jak ostatnio. Skoro ciągle nas czymś katują to niech sobie sami to testują Taka rymowanka... dla tej firmy.mozecie w ogóle zagrać jakis kuponem z typem o kursie powyżej 4.0 za stawke powyzej 100zł?
3 typ dzisiaj taki i 3raz nie chce przyjac. Ani za 300, ani za 100. Ani w singlu, ani nawet w dublu czy triplu.
żenada
dokładnie mam takie samo pytanie czy z jednego nr ip i nr konta bankowego mozna korzystac wiecej niz raz?Mam pytanko. Zakładał ktoś konto na innych członków rodziny tj. brat siostra i tp?. Ewentualnie były jakieś problemy?
Oczywiście. Właściciel rachunku bankowego raczej korzysta z niego więcej niż raz.dokładnie mam takie samo pytanie czy z jednego nr ip i nr konta bankowego mozna korzystac wiecej niz raz?
A czy jest gdzieś napisane, że siostra/brat/wujek/sąsiad/itd... gracza nie może grać? Czytałeś w ogóle regulamin, albo ustawę?Mam pytanko. Zakładał ktoś konto na innych członków rodziny tj. brat siostra i tp?. Ewentualnie były jakieś problemy?