>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Fortuna bonus

stopniowe powiększanie budzetu

cruelo 0

cruelo

Użytkownik
Kurs wyższy nie znaczy ze mecz jest underowy.
Jak to nie? ???? Przynajmniej według buka i statystyk. Ale co tam, skoro wg Twoich super analiz przy kursie 1.05 wybierając spośród 100000 zdarzeń Twoje będzie miało 100% pewności powodzenia ????

majkel92 271

majkel92

Użytkownik
ten gość nie wie co to jest value, więc takie tłumaczenia są zbędne, ja mam jedną pewność, że jeżeli nie chcesz mieć poważnych problemów z hazardem to lepiej tak nie graj, wyobraź sobie że po roku jesteś bardzo dużo do przodu i nagle tracisz wszystko, co robisz? starasz się odegrać i w sumie jesteś na bardzo dużym minusie co generuje kolejną chęć odrabiania, jakby takie granie było proste, to by nie było tak dużo tematów typu over 0,5 czy live na 1,01 które kończą się wraz z 1 minusem, ale Twoje pieniądze, Twój wybór, przykre tylko, że nie chcesz słuchać rad bardziej doświadczonych kolegów i jako żółtodziób w temacie bukmacherki uważasz się za takiego co pozjadał wszystkie rozumy, no ale to takie typowo polskie...

M 53

marekz

Użytkownik
Ale o to jest cały bałagan, ze uważacie iż granie codziennie overow, to to samo co zagranie raz na tydzień.
Nie w każdym dniu są ligi overowe i dlatego granie. codziennie jest głupie. I tylko o to mi chodzi.
A gram iden, bo łatwej wybrać jeden nawet gdy mamy 3 takie same.
W tyg. jest 1000. meczy z nich łatwej wybrać jeden niż więcej.
Dzięki temu każdy grany over gram jak chce. Chce grać wszystkie mecze z jeden ligi, to gram. A jak wybiorę więcej meczy to nie mogę grać tej samej drużyny czy ligi.

@ cruelo - Brawo! ????
Panowie gramy dziś tasiemca z wszystkich meczy w 2 holenderskiej. Wybieramy zwycięstwo drużyny z mniejszym kursem. 9 meczy ze średnim kursem 1.5, to Ako 38, ale kasiory wygram.
Świat pana cruelo ????

@ majkel92
Gram do przegranej. Gram zawsze płaską stawką.
Więc najwięcej mogę stracić 1000 zł. To gdybym w pierwszym meczu przegrał.
Każdy kolejny mecz to. mniejsza strata.
Na overach jestem prawie 3tys na plus w 2 miesiące i nawet jak przegram, to mam 2tys na czysto. I dalej nie gram.
Odrobienie 1tys. to kwestia jednego dnia, dla mnie. Grając single na zwycięstwo.

cruelo 0

cruelo

Użytkownik
@ cruelo - Brawo! Panowie gramy dziś tasiemca z wszystkich meczy w 2 holenderskiej. Wybieramy zwycięstwo drużyny z mniejszym kursem. 9 meczy ze średnim kursem 1.5, to Ako 38, ale kasiory wygram. Świat pana cruelo
Chłopie co Ty bierzesz, że w głowie tworzą Ci się tego typu obrazy? Co to ma wspólnego z tematem? To chyba oczywiste że gdy kurs na over 0,5 gola w jednym meczu jest wyższy niż w innym, to z natury jest on &quot;bardziej underowy&quot;. To tylko założenie, w rzeczywistości może okazać się zupełnie inaczej. Skoro kwestionujesz już takie rzeczy to... ahhh, beka z Ciebie i tyle ????
Odrobienie 1tys. to kwestia jednego dnia, dla mnie. Grając single na zwycięstwo.
Tym sposobem pokazujesz jakim amatorem jesteś, skoro w przypadku niepowodzenia grasz jak opisałeś wyżej. Cały Twój system grania overów jest w takim razie totalnie bezsensowny.

B 30

banglard00

Użytkownik
Dobra szkoda tlumaczyc bo wyglada, ze gosc nawet nie zna podstawowych wzorow na ev czy na rachunek prawdopodobienstwa.
Pewnie to jakis gimbus albo robol po zawodowce, ktory mysli ze idiotycznym systemem bedzie zarabial u buka a prawdopodobnie skonczy na budowie podajac cegly albo zamiatajac ulice w Londynie.

Otrzymane punkty reputacji: +9
C 92

cebulka

Użytkownik
a można grać single na przegraną ?:grin:
Można grać single na over/under i inne zakłady:cool:

Nie mam pojęcia co takiego fenomenalnego jest w tym temacie, że nadal tętni życiem chyba użytkownicy podłapali bakcyla i się dobrze bawią czytając nowe &quot;twierdzenia&quot; matematyczne. Nic to pewnie nie da, ale również twierdze że granie tym sposobem jest kompletnie bez sensu. Jeśli chcesz wygrywać to tylko grając value, a takich nie znajdziesz na poziomie kursów 1.05-1.3, bo to są kursy zbite do jakiejkolwiek opłacalności zagrania takiego zdarzenia.

S 440

straszaksam

Użytkownik

Nie mam pojęcia co takiego fenomenalnego jest w tym temacie, że nadal tętni życiem chyba użytkownicy podłapali bakcyla i się dobrze bawią czytając nowe &quot;twierdzenia&quot; matematyczne. Nic to pewnie nie da, ale również twierdze że granie tym sposobem jest kompletnie bez sensu. Jeśli chcesz wygrywać to tylko grając value, a takich nie znajdziesz na poziomie kursów 1.05-1.3, bo to są kursy zbite do jakiejkolwiek opłacalności zagrania takiego zdarzenia.
To już akurat jest głupota, bo value można znaleźć w każdym kursie.

C 92

cebulka

Użytkownik
Co to za różnica czy zagrasz kurs 1.05 czy 1.04 ? Gdzie tu widzisz jakiekolwiek value? Różnica 1 ticka czy 2 przy tak niskim kursie bądźmy poważni. Na tak niskich kursach nie da się w dłuższej perspektywie być na ✅ Dla mnie kursy do 1.3 są kompletnie nieopłacalne i nawet na nie nie patrze. Fakt, że czasem zdarzy się &quot;lokata&quot; jak np Niemcy-Gibraltar, ale u niektórych buków nawet za 1.005 tego nie szło zagrać. A kursy do 1.03-1.1 wcale nie są takie 90-97% pewne, bo na 100 meczy trafienie 2 niespodzianek to nie tak duży wyczyn jakby się wydawało

S 440

straszaksam

Użytkownik
Różnica między 1,05 a 1,04 jest, jak sam zauważyłeś, różnicą 1 ticka. Co więcej, nie wiem co ma value do różnicy między dwoma niskimi kursami, ale jeśli chcesz mi powiedzieć, że jak trafiłbyś przykładowo na mecz typu właśnie Niemców z Gibraltarem, to przy kursie 1,02 jaki ComeOn oferował, czy też podobnie na Betfair na samym początku, to nie było value.
Także nie gadaj mi głupot o niespodziankach tutaj, bo nie mówimy o graniu każdego spotkania z takiego przedziału kursowego, a o rynkach, które są opłacalne.

jomenstein 0

jomenstein

Użytkownik
widzę że mój temat wywołał kontrowersje ????
Ma ktoś jeszcze coś ciekawego do zaproponowania jeśli chodzi o główny wątek? ????
miłej nocki.

pluszowymis 27

pluszowymis

Użytkownik
wow, dzięki! myślałem że tylko 1 X 2

temat jest do zamknięcia, jakby ktoś chciał Ci coś doradzić to już by to dawno temu zrobił, Markowi Z mogę zaproponować żeby sobie dał spokój i ewentualnie przerzucił się na surbety, ale znając życie to i tak pewnie nie posłucha i będzie sponsorował buków.

C 92

cebulka

Użytkownik

Także nie gadaj mi głupot o niespodziankach tutaj, bo nie mówimy o graniu każdego spotkania z takiego przedziału kursowego, a o rynkach, które są opłacalne
.
Nie wiem jaki był wcześniej kurs, bo nie miałem zbyt dużo czasu na śledzenie rynku wiem tyko jak wyglądał w dniu meczu i wiem, że u niektórych buków nie szło postawić czystej 1 na Niemców zostały jedynie handicapy. Takich meczy masz raptem kilka w roku gdzie są eliminacje do MŚ czy ME.

Dlaczego mam nie pisać o niespodziankach? Daleko nie trzeba szukać temat w systemach bukmacherskich gol do xx minuty ten sam rynek co chce grać Marek. Połączone siły tylu osób, a i tak typowane są wyniku 0-0 to jak to jest gracie nieopłacalne mecze? Ile taka wtopę po kursie 1.05 trzeba odrabiać grając ov 0,5 płaską stawką ok 20-25 meczy. Ja nie gram kursu poniżej 1.7 chyba, że trafi się jakiś value do pohandlowania jak ostatnio mecz Lecha z Górnikiem gdzie szło kupić zwycięstwo Lecha po 1.62, a ja oszacowałem kurs na 1.5 Dlatego zapytam jaki jest sens szukania value w tak niskich kursach gdzie różnica wyniesie max 0.01-0.02 ticka. Zresztą tematów grania tak niskich kursów &quot;pewniaków&quot; było już multum na tym forum, grania all in i jak to się skończyło wiedzą wszyscy Ci co przestrzegali Marka przede mną.

S 440

straszaksam

Użytkownik
Przykro mi to stwierdzić, ale dyskusja z Tobą ma taki sam sens jak z panem MarekZ wcześniej, czyli żaden, bo Ty po prostu nie potrafisz przeczytać tego, co ja napisałem i powtarzasz mi swoją historyjkę jak katarynka.

A to mi się jeszcze podoba:
Połączone siły tylu osób, a i tak typowane są wyniku 0-0 to jak to jest gracie nieopłacalne mecze?
To nie wiesz, że więcej nie zawsze znaczy lepiej?
Poza tym, już Ci mówiłem, skoro Ci nie wyszło grając w ten sposób, to nie przekreslaj całego systemu, bo inni (np. ja i parę osóbz tamtego tematu) potrafią coś z niego ugrać i być na plusie. Przyjmij to do wiadomości, że nie wszyscy są i będą tacy jak Ty.
Na tym koniec dyskusji, bo zresztą takowej nigdy nie było.

C 92

cebulka

Użytkownik
a można grać single na przegraną ?:grin:
wow, dzięki! myślałem że tylko 1 X 2
Przeważnie przy zakładzie gdzie są kursy na 1 x 2 na końcu są różne cyferki +80 +120 +50 różnie zależy od bukmachera. Jak klikniesz na tą cyfrę rozszerzy Ci się ilość zakładów dotyczących danego zdarzenia. Możesz się założyć jaki padnie dokładny wynik, jaki będzie wynik do przerwy ile padnie goli w meczu, ile będzie rzutów rożnych czy kartek w meczu itd itd. Teraz już wiesz, że są zakłady nie tylko 1 x 2, ale czego wymagać w końcu to dział dla początkujących ...

C 92

cebulka

Użytkownik
Ty jakiś tam forumowicz typu Edi czy jak Ci tam leci jak to Ciebie nazywa pluszak;););), a tak na poważnie Edi to trochę więcej cierpliwości w końcu to dział dla początkujących. Najwidoczniej pluszak jeszcze nie miał w szkole na lekcjach o porach roku, miesiącach to skąd może wiedzieć ile rok ma tygodni gdzieś usłyszał 54 to tyle napisał:razz: Do niedawna wiedział tylko o zakładach 1x2 myślę, że to może być za duża ilość materiału do przetworzenia w tak krótkim okresie

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Buki mają też zakład, taki ze typujesz, iż dana drużyna nie wygra, czyli grasz na przegraną.
???? co ? Nie obraź się ale Ty naprawdę masz swój specyficzny sposób myślenia.
Wklej tutaj screen gdzie edwidentnie jest napisane że obstawiasz przegraną danej drużyny.

Zakład powinnien nosić tytuł : przegrany meczu, albo która drużyna przegra mecz.

Ja puki co czegoś takiego nigdy nie widziałem ale możesz to bardzo prosto udowodnić wystraczy że wkleisz screen z byle jakiego bukmachera.

https://www.youtube.com/watch?v=5QfJVwbHpro
tutaj masz instrukcje jak to zrobić krok po kroku.

1. Wybierz strone na które chcesz wysłać obrazek np.

http://tinypic.com/

2. Wyslij obrazek

a następnie wybieramy plik z naszego dysku

3.Wstaw obrazek w temacie

Aby wstawić obrazek na forum przekopiuj link

To jest opis jak wrzucić obrazek na forum

Myślę że już wszystko wiesz więc czekam na screen.

Do góry Bottom