>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

stopniowe powiększanie budzetu

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
Nawet i tego nie wiesz, że rok ma 52 tygodnie a nie 54??? ????
Edi tyle lat jesteś na forum a tak łatwo Cię sprowokować ?
Po co wdajesz się w jakieś dyskusje trzeba było wogóle na takie coś nie odpowiadać.
Ty jakiś tam forumowicz typu Edi czy jak Ci tam leci jak to Ciebie nazywa pluszak;););), a tak na poważnie Edi to trochę więcej cierpliwości w końcu to dział dla początkujących. Najwidoczniej pluszak jeszcze nie miał w szkole na lekcjach o porach roku, miesiącach to skąd może wiedzieć ile rok ma tygodni gdzieś usłyszał 54 to tyle napisał:razz: Do niedawna wiedział tylko o zakładach 1x2 myślę, że to może być za duża ilość materiału do przetworzenia w tak krótkim okresie
Ty też jesteś nie lepszy. Albo se jaja robisz albo na serio nie zrozumiałeś tej ironi którą miał na myśli pluszowy miś pytając
a można grać single na przegraną ?:grin:
Co do Ciebie @cebulka mam jakieś wątpliwosci ale co do Marka to pewne że nie zrozumiał ????
Można grać na przegraną.
Zakład na wygraną, to klasyczne 1 lub 2.
Buki mają też zakład, taki ze typujesz, iż dana drużyna nie wygra, czyli grasz na przegraną.

C 92

cebulka

Użytkownik
Sylwek jestem pewny, że Edi zignorowałby to czy rok ma 52 czy 54 tygodnie, bo to nic nie zmieniłoby w sposobie gry zaproponowanym przez Marka, zaczęło się to od innego tematu doskonale wiesz jakiego, bo też się tam udzielasz. Tak się składa, że Edi podając jakikolwiek argument w dyskusji zawsze wklejał link do podstawy prawnej (ustawa, rozporządzenie) czy do jakiegoś artykułu skąd dany cytat czy informacja pochodziła, a tu nagle pojawia się nowy na forum i zaczyna pisać swoje mądrości w temacie wyssane z palca, zasłyszane od kogoś bez podania jakiegokolwiek źródła zaczepiając każdego i podważając czyjąś reputacje i autorytet. Wpada pluszowy do następnego tematu i czepia się kolejnej osoby o &quot;słówka&quot; 99% ludzi zrozumiało, że w zakładzie o zwycięstwo chodziło o opcje 1x2, równie dobrze zakład na przegraną można zinterpretować jak opcje LAY na betfair na gospodarza, bądź gościa czy zagrania AH +0,5 czy 1X lub x2 tu też 99% to zrozumie, ale zawsze znajdzie się 1%, który znowu doczepi się do tego że chłopak nieodpowiednio dobrał słowa. Dlatego to zadziałało też w drugą stronę stąd ironiczny post o ilości zakładów +80 czy wychwycenie drobnej pomyłki w ilości tygodni, który miał pokazać, że pluszowy to nie alfa i omega i go za słówka też można złapać jak zresztą każdego. Przynajmniej ja tak rozumie reakcje Ediego jeśli się mylę niech mnie poprawi. Tyle off topu z mojej strony wracając do głównego wątku ja się już w tej sprawie wcześniej wypowiedziałem i nic więcej nie mam do dodania.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Edi tyle lat jesteś na forum a tak łatwo Cię sprowokować ?
Po co wdajesz się w jakieś dyskusje trzeba było wogóle na takie coś nie odpowiadać.
@Sylwek2012&gt;&gt;&gt; zapewne z filmu &quot;Miś&quot; wiesz, że jest prawda czasu i prawda ekranu:
https://www.youtube.com/watch?v=NE4LfdZkB8s
- i właśnie dlatego przekłamanie we wpisie @Pluszowegomisia odnośnie wg niego istnienia 54 tygodni w roku, czyli dotyczące przecież jednostki czasu, wywołało tę korektę z mojej strony - z podaniem faktycznej liczby tygodni.

Do góry Bottom