jak to komputer czasami sie myli i moze zaliczyc po kursach ako mniejszym niz 2.00, ale potem przy wyplacie oni moga to recznie sprawdzic i moga byc problemy z wyplataej to jak jest w koncu z tym obrotem bonusem? bo jedni piszą że nie trzeba koniecznie 3x po 2.00 odpowie mi ktoś kto zna to z autopsji ?
mi sie wydaje, ze nie, bo po co by dawali te limity:spokodfhgfh: ale pewny nie jestemWitam. Mam pytanie.
Czy można w bet365 grać kilka takich samych kuponów chodzi mi o grę LIVE I NORMALNE TYPOWANIE np. jak jest na jakieś zdarzenie(live lub normalne) limit 250zł a ja bym chciał zagrać za kwotę 1000zł to czy mógł bym zagrać 4 takie same kupony każdy za 250zł i w sumie było by razem postawione 1000zł
Czekam na odpowiedź:wink:
A czy masz już ten limit? Ile trzeba ugrać żeby dostać taki limit ? Ile ty ugrałeś i z jakiej kwoty jeśli możesz zdradzić. Chciałbym wiedzieć - podobnie jak inni podejżewam kiedy będę mógł się spodziewać tych limitów. W ogóle byłoby miło jakby tutaj to opisali ci gracze co już dostali te limity.Witam. Mam pytanie.
Czy można w bet365 grać kilka takich samych kuponów chodzi mi o grę LIVE I NORMALNE TYPOWANIE np. jak jest na jakieś zdarzenie(live lub normalne) limit 250zł a ja bym chciał zagrać za kwotę 1000zł to czy mógł bym zagrać 4 takie same kupony każdy za 250zł i w sumie było by razem postawione 1000zł
Czekam na odpowiedź:wink:
miałem tak samo, najlepsze jest to że z trzema paniami rozmawialem, a dopiero trzecia wiedziała o co chodz.wybrałem sobie dwa mecze, wtukałem stawkę 6 pln i mi wyskakuje 'przepraszamy ale nie ma wystarczających środków aby postawić zakład' a na koncie mam 63 zł :-?
EDIT: juz wszystko wiadomo, pani na live czacie powiedziala mi ze zapisalem sie do subskrypcji AO która kosztuje 50 pln ????????????