>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

STARTBET EURO ZA REJESTRACJE

Status
Zamknięty.
maxer 0

maxer

Użytkownik
Ok, zwracam honor. Wpisałem literka po literce kod w opcji voucher w zakładce wpłaty i
mam 5 euro. Dzieki!

Pozdro

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
mógłby ktos to przetlumaczyc,

PERSÖNLICHE DATEN

Anrede: * Herr Frau
Vorname: *
Nachname: *
Geb.-Datum: *

Strasse / Haus-Nr.: *
PLZ / Stadt: *
e-mail: *
Mobiltelefon-Nr.:
SPIELER DATEN

Benutzername *
Passwort: *
Neues Passwort wiederholen: *

bodi 70

bodi

Użytkownik
pawlikn napisał:
mógłby ktos to przetlumaczyc,

PERSÖNLICHE DATEN

Anrede: * Herr Frau -----Pan /Pani
Vorname: * Imie
Nachname: * Nazwisko
Geb.-Datum: *data ur.

Strasse / Haus-Nr.: * ulica/nr domu
PLZ / Stadt: * kod/miasto
e-mail: * email
Mobiltelefon-Nr.: nr tel
SPIELER DATEN

Benutzername * nick
Passwort: * haslo
Neues Passwort wiederholen: *powtorz haslo

????

bodi 70

bodi

Użytkownik
Jak ktoś ma zbędny kod to z chęcią przyjmę
Z góry dzięki :]

kodow mozna wygenerowac wiele na rozne emaile ,ale oni przy wyplacie sparwdzaja IP i nie mozna zakladac z jedego IP kont na dziadka , babke itp--bo wszystkim pozamykaja konta--jak to zwykle bywa z Polakami :?

C 0

cisek

Użytkownik
Wiem, nie chce żeby blokowali, ale w tym jest problem, że ani jednego nie mogę dostać. Usunąłem cookie i dalej nie chce :?

pipper 0

pipper

Użytkownik
Potwierdzam promocja dziala i na koncie znajduje sie 5euro ????
ja juz za to 5 E wygralem juz 4 euro i dzisiaj mysle ze to jeszcze powieksze :]

bodi 70

bodi

Użytkownik
Wiem, nie chce żeby blokowali, ale w tym jest problem, że ani jednego nie mogę dostać. Usunąłem cookie i dalej nie chce :?

kliknij w link na 1 stronce ten ktory podalem w tym temacie...jak sie pojawi strona starbetu wpisz tam u gory swoj email i sprawa jasna - bo 30 sek. przyjdzie ci kod..nie robiles tak?

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
mam problem zarejestrowałem sie wpisałem wszystkie dane podałem meila z gazety.pl i nie chcą mi przysyłac linku aktywacyjnego. może ktoś wie dlaczego?? bo już się denerwuje czemu nie przysyłają mi linku :/

bodi 70

bodi

Użytkownik
mam problem zarejestrowałem sie wpisałem wszystkie dane podałem meila z gazety.pl i nie chcą mi przysyłac linku aktywacyjnego. może ktoś wie dlaczego?? bo już się denerwuje czemu nie przysyłają mi linku :/

najpierw kliknij na ten lin co jest na 1 stronie tego tematu i tam wpisz email wtedy przyjdzie ci kod wejdziesz w Anzachlung/Gutschein i kliniesz w Voucher tam wpisz kod i bedzie grało!! ????

Moim zdaniem MODERATOR powinien zachecac i pomagac przy rejestracji a nie zniechecac do zapisu ludzi- Doberman nie wiem czy to jest wlasciwe wyjscie (czyli twoja odpowiedz na post) hmmm

K 0

kaki

Użytkownik
Mam pytanie stworzylem konto w kafejce internetowaj i bede gral na swoim necie na ktorym mam juz jedno kotno zablokuja mi jedno czy usunac to pierwsze.I jak sie usuwa konto u nich

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom