A ja dostałem kod, wpisałem go przy rejestracji i mam balance: 0,00 :?
No właśnie niebardzo... Aktywowałem konto poprzez ten link i nic...A ja dostałem kod, wpisałem go przy rejestracji i mam balance: 0,00 :?
Przyjdzie ci link teraz aktywacyjny na email kliknij w niego i bedziesz mial 5 Euro pozdro
Ile trzeba czekac na maila z kodem? zarejestrowałem się już, link aktywacyjny mi przyszedł, ale kodu nie otrzymałem jeszcze
A dostałeś wcześniej kod?Ja tez mam balance 0.00 hmm aktywowalem kotno z linku i nic.... Czemu?
Tak wpisałem maila żeby przysłali kod, ale po rejestracji dopiero
Wcale nie musi zakladać drugiego konta,wystarczy że zalogulie się na to swoje i wejdzie tam gdzie są opcje wpłaty i tam też znajduje się miejsce na wpisanie kodu na 5E.Ja tak zrobiłem bo zapomniałem wpisać kodu podczas rejestracji a pózniej wpisałem i dostałem 5E.Tak wpisałem maila żeby przysłali kod, ale po rejestracji dopiero
to teraz mozesz miec problem, poniewaz nawet jak ci przyjdzie kod(lub przyszedł) to musiałbys 2 konto zakladac wpisujac kod, ale Oni ci moga pozniej nie wypłacic jak bedziesz miał 2 konta nawet jak cos wyciągniesz z tych 5 Euro- radze więc pojedyncze konta zakladac i nie na cała rodzine oczywiscie..
Mógłby mi ktoś wysłać taki kod na gadu, bądź priv? Kod co dostałem nie działa... :roll: Z góry dziękuje....