>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Spotkania ze sławnymi Ludźmi

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Hans Andersen, Jason Crump, Dariusz Śledź, Tomasz Gapiński, Rune Holta, Jarosław Hampel, Bracia Gollobowie, Ryan Sullivan, Piotr Świderski, Cieślak, Ronnie Jamroży (xD), Hancock, Krzysztof Słaboń, Miśkowiak, Nicholls ---&gt; od wszystkich mam autografy z kilkoma zamieniłem dwa słowa.
Jeszcze Maciej Zieliński, Artur Barciś, Bigus i inni :p Nie pamiętam wszystkich... :]

camillo 9

camillo

Użytkownik
No to ja w swoim młodym jeszcze życiu miałem przyjemność spotkać Sebastiana Świderskiego, Salomona Kalou, B. Friedel&#39;a,, J. Bellettiego, Tomasza Cywkę, Rafała Lodę, Joannę Trzebiecińską, Łukasza Zagrobelnego... no i chyba tyle ;)

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
Czy znacie/widzieliście kogoś znanego lub kogoś z rodziny/przyjaciół znanych osób?
Tak jak w tytule tematu. Aha, tylko nie piszcie, że widzieliście kogoś znanego na meczu czy na koncercie. Chodzi mi o sytuacje, gdzie widzieliście znaną osobę na mieście, w sklepie, w barze itp.

Ja mogę się pochwalić tym, że jako mały chłopiec widziałem Radka Gilewicza idącego przez swoje rodzinne miasto Chełm, we wschodniej części Polski. Było to w czasie wakacji, pewnie przyjechał odwiedzić kogoś z rodziny.

Ponadto znam brata Rafała Fedaczyńskiego, mistrza Polski w chodzie, uczestnika IO w Pekinie. Do wczoraj chodziłem z nim nawet do jednej klasy. Jeden z najbardziej porąbanych gości jakich znam. Ma 17 lat, ze 160cm wzrostu, do tego sepleni że szok. Jakby tego było mało, czyta na poziomie 8-latka, pisze tak jak mówi. Do następnej klasy zdawał tylko dzięki jakimś zaświadczeniom. Jak widać i znane osoby mają w rodzinie przygłupów ????

Tyle ode mnie, mam nadzieję, że wy też macie coś ciekawego do napisania.

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Piotr Reiss ( z synem przed stadionem Lecha); Adam Wójcik (Ateny); Marcin Możdżonek [ H&amp;M, przymierzaliśmy okulary ;D ], cała drużyna AZSu Olsztyn w korytarzu hali oraz na boisku oraz podanie piłki do Ruciaka, Krzysztof Hołowczyc z rodziną (msza xD), Kazimierz Górski (jakaś uroczystość, przechodziłem 1m od niego), Michniewicz, Engel (Remes Cup).

bananas007 0

bananas007

Użytkownik
Zbigniewa Wodeckiego w Gdowie na ulicy xD na skokach w Zakopanem Bjoern E. Romoren (czy jak sie to pisze ;p) biegał ulicami Zakopca przed startem. Michał Milowicz w Dobczycach na ulicy. Na dodatek Jacek Czachor to mój wujek ;)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Kosowski Kamil na rynku w Krakowie jeszcze jak tam grał, Wojciechowski Sławek w kinie, Michalczewski Darek to często w Tiger Pubie w Gdańsku albo gdzie indziej, Paweł Adamowicz, to moja mama z nim chodziła do szkoły to znam. I mega dużo osób związanych z tańcem towarzyskim :p
to tyle tak z miejsca wymienię

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
Paweł Woicki, Ivan Illić, Ihos Hernandez, Krzysztof Gierczyński, Aleksandar Mitrović, Marcin Wika, Mikko Oivanen, Paweł Papke, Krzysztof Ignaczak

Maciej Dobrowolski, Mariusz Wlazły, Piotr Gacek, Daniel Pliński, Janne Heikkinen, Dawid Murek, Bartosz Kurek, Jakub Jarosz, Miguel Falasca, Stephane Antiga, Marcin Możdzonek, Daniel Castellani
(na meczu Resovia - Skra)

Dominik Witczak, Michał Masny, Dan Lewis, Jakub Nowotny, Robert Szczerbaniuk, Sławomir Szczygieł, Wojciech Kaźmierczak, Terrence Martin, Michał Ruciak, Krzysztof Stelmach
(na meczu Resovia - ZAKSA)

metr ode mnie szli: Marcin Nowak(215 cm), Bartosz Kurek, Sławomir Szczygieł, Jakub Jarosz, Łukasz Żygadło

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Ja to widzę w tyle za wszystkimi:
Tomasz Gollob (dawał pokaz umięjętności na zawodach na których byłem), św. pamięci Kulig (byłem na zawodach w Łapanowie, jego rodzinnej miejscowości, także pokazywał swoje umiejętności, tyle że w Subaru/no i potem miałem okazję z nim pogadać i przy okazji kilka autografów wziąść)

gdn 0

gdn

Użytkownik
ja z Hołkiem ;) był u nas w miasteczku, z okazji poparcia wyborczego dla jakiegos tam posła, zajebisty facet

Wiśniewski i całe Ich Troje :p -&gt; graliśmy pare razy w pokera razem

poza tym bardzo dużo wokalistów rockowych ????

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Na meczu juniorów spotkałem Marka Juźwiaka który podpatrywał Legię &#39;92.
Nie wypisujcie osoby/drużyny które widzieliście tzn. byliście np. na meczu bo tak to każdy mógłby multum wypisać, ale w takich sytuacjach może bardziej prywatnych itp.
Agent00typer - uwaga na podstawie twojego posta.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
aha jeszcze całkiem niedawno Andrzej Lepper :p
poza tym to jeszcze Cymański, ale to w Gdańsku można go często spotkać, Tusk, Wałęsa. Jeszcze kiedy w Gdańsku był Rickardsson i reszta tej mega mocnej ekipy to na Dni Pruszcza wpadli to też spotkałem. No i jak wyżej wspominałem mega dużo luda z towarzyskiego tańca (z innych w sumie też), ostatnio w czwartek np vicemistrzowie Polski w LA, na 1 pokazie występowaliśmy (osobno oczywiście bo ja tam bym im mógł buty czyścić jeśli chodzi o skila :p )

hanys006 34

hanys006

Użytkownik
Rysiek z Klanu, Marcin Daniec, Stockinger, Gąssowski, Krzysztof Respondek, Leszek Malinowski, Wiktor Zborowski - gdzieś miałem na kartce od nich wszystkich autografy czy tam zdjęcia. Spotkałem ich na turnieju tenisowym artystów w Niechorzu :p .

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Nie pamietam wielu ale w sumie z dwa miesiace temu pogadalem z:
Michael Ballack i zona (albo dziewczyna [nie bede sie przeciez pytal:spokodfhgfh:]) Chelsea
Didier Drogba (nie bylo czasu pogadac) Chelsea
Robbie Keane Tottenham
Kylie Minogue (bardzo mila babka) Piosenkarka
Tomasz Hajto (spotkalem w kawiarence) LKS
Jak mi sie cos przypomni to wpisze
P.S. ogolnie w dupie mam &quot;gwiazdy&quot;

rybex 3

rybex

Użytkownik
Wojciech Fibak- dawno temu na obozie tennisowym, nawet nie wiedzialem kto to jest ale pamietam ze mialem fotke i reke mi podał;)
Marcin Matkowski, Mariusz Fyrstenberg- na tym samym obozie, tez nie bardzo ich kojarzylem
Jan Tomaszewski- przyokazji finału ME 08, ogladalem mecz w kinie a w przerwie i po Tomaszewski i chyba Lubaszewski zdawali realcje dla TVN24
Ivan Komarenko- przed chwila z okazji dni mojego miasta;) ogolnie szajs
No i byly jeszcze jakies &quot;gwiazdeczki&quot; typu Edyta Herbuś widziana w centrum handlowym ale to margines:]

Do góry Bottom