>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Spotkania ze sławnymi Ludźmi

dmo-domino 0

dmo-domino

Użytkownik
Wczoraj poznalem jeszcze Artura Marciniaka, Marcina Wachowicza i Fernanda Bonjoura (Argentyna) po meczu rezerw Lecha ????
Bonjour as max! xD Dzieciaki zbieraja od niego podpisy a ten zaczyna uciekac, mysle sobie: &quot;ale lol&quot;, a pozniej sie dowiedzialem, ze mu po prostu zimno bylo i do szatni biegl sie ogrzac xD.
Podbijam do niego i mowie: &quot;What are you thinking about Lech Poznan? About Poland?&quot;... Co slysze w odpowiedzi: &quot;Nie rozumię (akcent na ę xD), Espanyol&quot; i sie dogadalismy jakos na migi ;).
Jezeli Was to interesuje to dam Wam krotkie wywiady z Marciniakiem, Wachowiczem i &quot;nie rozumię&quot; Bonjourem ;) - pojawia sie niebawem tez na stronie prowadzonej przeze mnie, ale nie bede robil reklamy ;)
Pozdrawiam.

lalo 36

lalo

Forum VIP
Odkopałem fajny temat ???? I mam kilka pytań i sprostowań ????
Czas na mnie. :jezora54:
Oczywiście ekipa Widzewa ???? , z każdym piątka przybita w zeszłym sezonie na wyjeździe w KSZO.
Kuba Wojewódzki (dwa razy u niego w programie), Kasia Kowalska (kolacja), Andrzej Piasek Piaseczny i Piotr Szwedes (nad morzem, mieszkali w tym samym pensjonacie co ja), Lady Pank (koncerty i po koncertach), Leszcze (kiedyś w &quot;Stodole&quot; w Warszawie, ekipa Eski (Pawelec, Iga i Albert) (na kolacji z Kasią Kowalską), Tomasz Lis i Jan Maria Rokita, Marcin Ziobro w &quot;Co z tą Polską&quot;
Gusto jak to się stało że znalazłeś się z Kasią Kowalska na kolacji ? ????

Spotkałeś się z jakimś sławnym Sportowcem , Aktore, Itp. Pochwal się ????
Ja spotkałem sie z cała Drużyną Odry Wodzisław ostatnio Górnika Zabrze , Rowu Rybnik , Przemysława Salete , Bogdana Smolenia ???? , Marcina ( Admina ) heh , Zespół Łzy , Teraz jade na Polska Vs Portugala więc autograf od Cristiano będę Chciał hehe ????
Hahahaha :p Dober Ty idioto ???? Pozdro ;* ???? :p

Cała drużyna Polpaku Świecie, Jan Paweł II 8) ( mam zdjęcie z nim )
Jan Paweł II (takze mam zdjecie), Leszcze, Pazura, Wojewódzki :] , Golec łorkiestra :p
Irena Kwiatkowska ! i wiecej nie pamiętam ale napewno ktoś tam jeszcze był !
pozdro...!
Nic tylko pozazdrościć ???? :spokodfhgfh: Też bym chciał ale niestety już to nie możliwe ;(
Ja widziałem sie z Jerzym Dudkiem rozmawiałem nawet z nim ???? oczywiście spotkałem się z drużyną Ruchu (widze ją nawet co tydzień na meczu ;)) , TEDEgo , 52 debiec i takie tam (wszystkiego nawet sam nie pamietam :mrgreen: )
Z Jurkiem także rozmawiałem, mam nawet gdzieś foto i pełno autografów a to dlaczego ? Jurek jest wujkiem kumpla z klasy ^^

To by było na tyle ???? O sobie mi się nie chce pisać :jezora: Ale zachęcam Was do pisania bo fajnie się czyta takie coś ????
pozdROWienia ????

matex 0

matex

Użytkownik
ja tak na szybko wpiszę:

Wojewódzki - kilkukrotnie go widziałem, bo mieszka niedaleko mojej szkoły
Bryndal - chyba ze dwa razy spotkałem go w sklepie
Szymon Majewski - był u mnie w szkole, chwile się pogadało ;)
Bogdan Rymanowski - jw.
Szef PKOL-u Nurowski - jw.
kilku polityków
Vukovica, Rogera, Urbana i kiedyś jeszcze Korzyma - na Agrykoli
Ole Kwasniewską - gdzieś tam na ulicy
Kubice - na Pit Lane na Bemowie :p
Marek Siudym - na Centralnym
Piotr Fronczewski - w sklepie
Jan Wieczorkowski - kiedyś nad morzem
aktorów &quot;Kryminalnych&quot; na planie serialu ????

chyba to wszyscy ???? , jakoś nigdy mnie nie korciło zeby autografy od nich brać :p

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Engel, Robert Lewandowski, Świerczewski - rozmowy telefoniczne (wywiady) :]
Łukasz Kowalski z Arki - również wywiady, tyle, że na mieście
Tak poza tym: nie chce mi się wymieniać tych co widziałem , bo było ich wielu . Raz spotkałem panią Dowbor w sieci sklepów Geant, powymieniałem kilka zdań i to na tyle. To samo z K. Piaseckim.
Jak byłem w Pradze widziałem Rosickiego.
To chyba na tyle.
edit: + cały zespół Lotosu Gdynia (kosz-kobiety), bodajże w 2005 roku gdy królowały w Polsce. Ale ta Dydek wysoka.....???? ????

slander 10

slander

Użytkownik
Kusznierewicz(dawno temu kupował jakieś graty do łazienki), medaliści w zapasach z Atlanty: Wroński, Zawadzki, Fafiński(starszy ich trenował w Legii:cool ???? , Paweł Małaszyński(w Empiku na Marszałkowskiej), Wojewódzki, Czarek Trybański, Kamil Pietras(na baskecie pod PKiN), Tomasz Ochońko(jak grał jeszcze w Polonii).
Tyle pamiętam.

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Ja spotkałem lub widziałem z bliska...;-)
Kasia Skowrońska - w Galerii Pomorskiej w Bydgoszczy
Sami Hyypia + jeszcze jeden Fin, niewykluczone, że piłkarz - przy hotelu przed meczem Polska - Finlandia
Roman Kosecki w McDonaldzie... kiedyś;-)
Tomasz Gollob - był moim sąsiadem przez 2 miesiące
Andrzej Lepper - na stacji Orlen, podjechał swoją furą :-D
Obuchowicz i Marcin Bosak - nad morzem mieszkałem w tym samym hotelu ;-)
Asafa Powell i Maurice Green - na MMŚ w Bydgoszczy kilka miesięcy temu
Listkiewicz ???? w jakiejś galerii handlowej
tyle...;-)

S 11

support75

Użytkownik
widzialem duzo ludzi, ale nie mam glowy myslec i wypisywac...
jedyne co mi zostalo w pamieci to caly sklad ani mru mru i kabaret moralnego niepokoju

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
hmmm... ja tez ale moze paru wypisze co nie zapomniałem:
Tony Rickardsson - rozmawialem z nim pare razy podczas zawodow zuzlowych.
Tomasz Gollob - j.w (zresztą z prawie każdym żużlowcem za czasow pracy w redakcji)
Aktorzy programu 997 z TVP - na planie
Marcin Baszczyński - na jednej z ulic w Krakowie
Aleksander Kwaśniewski - kiedys jak był w Tarnowie na rynku
Detektyw Rutkowski - j.w
Sławnego Ferdynanda Kiepskiego i Boczka - w tarnowskim teatrze
i jeszcze innych ale teraz sobie nie moge przypomnieć.

bdjoe 0

bdjoe

Użytkownik
Robert Kubica- na rajdzie, ale wtedy jeszcze nie jezdzil w F1. A propos rajdow to juz z chyba wszystkimi kierowcami z czolowki rozmawialem.
Kabaret Ani mru mru po ich wystepie.
Piasek - tez po jakims koncercie
Wronski - mistrz olimpijski w zapasach. jest wujkiem mojego sasiada.
Donald Tusk - u mnie we wsi na ogolnopolskiej inauguracji roku szkolnego, rozmawialem tam z ministrami tez z Hall i Drzewieckim.
wiecej nie pamietam ;)

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
pawel janas dworzec pkp w poznaniu
weronika ksiazkiewicz klub sq w poznaniu
peja, decks na ulicy
grazyna torbicka w kazimierzu nad wisla
piotr swierczewski king cross poznan
kolesia z &quot;idola&quot; w sklepie wysoki lysy w okularach ale zapomnialen nazwisko
peran van dijk i marc van linden za kulisami w klubie ekwador
+ wielu pilkarzy z trybun m.in. pilkarzy reprezentacji anglii podczas meczu anglia- polska na OT + znanych dj&#39;ow na imprezach

baros 12,4K

baros

Użytkownik
Jan Paweł II (takze mam zdjecie), Leszcze, Pazura, Wojewódzki :] , Golec łorkiestra :p
Irena Kwiatkowska ! i wiecej nie pamiętam ale napewno ktoś tam jeszcze był !
Oprócz tych co wypisałem na początku tematu to:
Przez jakiś miesiąc trenowałem w te wakacje z Juniorami Floty Świnoujście(Gdzie miałem grać od tego sezonu) i często widywałem zawodników 1 drużyny na treningu głównie.
Byłem na meczu Polska vs. zawodnicy zagraniczni OE
Kwaśniewskiego kiedyś widziałem i nawet rękę mi podał, ale to mały byłem (6-8lat)

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
szczerze mówiąc z masą osób znanych miałem kontakt ????
ale wymienię tylko osoby z którymi gadałem/miałem kontakt jakiś i to pamiętam;]
Marek Jóźwiak, gadaliśmy kiedyś w sklepie.
Inaki Astiz i Mikel Arruabarena - z tymi sporo gadałem ostatnio, nocne życie uprawiali tam gdzie ja ???? teraz mam na nich haka i sami do mnie podchodzą jak mnie widzą ????
Jarza - z tym to zawsze przy okazji bytności na jego spotkaniu pogadam
Darek Dudek, Czarek Kucharski, Maciej Murawski, Marek Jóźwiak again, Bartek Karwan Edson - robili kiedyś zakupy w moim sklepie
Krzysztof Szubarga - Szubi to niezły karaczan, dobrze imprezowaliśmy razem 2 tyg, no i graliśmy w kosza.
Grażyna Wolszczak - przeprosiła mnie że nie mogę przejść bo coś nagrywają i się uśmiechnęła ????
Teraz osoby z którymi mam kontakt, ale rozmowy tylko przy okazji
Każdy trener i zawodnik ligowy - z racji mojej obecnej pracy
Leo - czasem jest na meczach Ekstraklasy
Wszyscy reporterzy, komentatorzy itp. z Canal+ - z racji mojej pracy;]
miernoty z PZPN, czyli Litkiewicze, Lato, Piechniczki i inne Leśne Dziadki.
w Warszawie sporo jest &quot;gwiazd&quot; z tv itp na ulicach;]

Do góry Bottom