Prasa, mozna wiedzieć gdzie pracujesz ?z racji mojej obecnej pracy
;]
Tomasz Smokowski?:jezora:Nie, bo wyjdzie że i ja jestem sławna osobą ???? ???? ????
dobra, to powiedz jaka stacja/gazetaNie, bo wyjdzie że i ja jestem sławna osobą ???? ???? ????
Ja jestemA moze na forum jest ktos slawny w codziennych realiach ?? ???? ) Czy ktos sie przyzna P Anonimowi Hazardzisci .
jaki tam znowu operator kamery ???? Moje nazwisko pojawia się na meczach Ekstraklasy pod sam koniec w TV. Głownie na meczach w Orange Sport, ale czasem też C+. W każdym raazie sława już mi do głowy uderza ???? :mrgreen:operator kamery.
Zbigniew Bartman? Ten członek PSLu?jaki tam znowu operator kamery ???? Moje nazwisko pojawia się na meczach Ekstraklasy pod sam koniec w TV. Głownie na meczach w Orange Sport, ale czasem też C+. W każdym raazie sława już mi do głowy uderza ???? :mrgreen:
Zapomniałem wcześniej napisac.
Zbyszek Bartmann chodził ze mną do podstawówki (ale to lamussss)
Otylię Jędzrejczak i Korzenia widzę na co dzień na AWF-ie. Wielu trenerów i zawodników wpada też czasem na jakieś badania.
Nie, to jest siatkarz AZS Częstochowa.Zbigniew Bartman? Ten członek PSLu?
Większość młodych siatkarzy wybija się poprzez znajomości, tak było, jest i będzieZbyszek Bartmann to syn tego członka PLS-u, w szerokiej kadrze Reprezentacji jest, chyba tylko dzięki tatusiowi;] A to że to lamus to powie każdy, kto z nim obcował, począwszy od kolegów i koleżanek z klubów siatkarskich, aż po byłe osoby z naszej klasy;]
A imienia i nazwiska na pewno nie powiem
Pana.......???? ????Dziś spotkałem Pana Andrzeja Leppera ????
Dosłownie metr obok mnie przechodził ????
Spod znaku Self-defence ????Pana.......???? ????
Wiem o kogo chodzi ???? chodzilo mi o tytulowanie Andrzeja per Pan, swoj chlop mysle ze na tego Pana to by sie nawet obrazil ???? ))))))))Spod znaku Self-defence ????