>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Spotkania ze sławnymi Ludźmi

bourne500 0

bourne500

Użytkownik
wielu tenisistów ktorzy byli w sopocie, Rafael Nadal, David Ferrer, Chela, Coria, Nieminem, Acasuso i inni. mam autografy ????

rybex 3

rybex

Użytkownik
Nie, bo wyjdzie że i ja jestem sławna osobą ???? ???? ????
Tomasz Smokowski?:jezora:
Ja to sie nie moge pochwalic takimi spotkanymi sławami jak wy:] jedynym takim razem byl mecz finalowy ME w multikinie, jak pewnie wiecie tam było studio TVN24 a w nim Tomaszewski i jeszcze jakies dwie osoby ale nie pamietam nazwisk:]

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
ja kiedys podalem grabe Lepperowi, prowadzil kampanie na pewnym placu targowym w krakowie (Tomex) i przez jakies pol godzinki kiedys z kumplem pogadalismy z bylym pilkarzem Wisly Brasilia (wbrew pozora dalo sie z nim po polsku dogadac) i jak sie go spytalismy czy odchodzi to pierwsza jego odpowiedz &quot;nie do Legii, nie do Legii!&quot; widac ze juz musial wczesniej z innymi kibicami miec pogawedki, no i paru pilkarzy w galeriach handlowych spotkalem (fotke gdzies mialem z Jankiem Paulista na tle kasy w Geant :-D) no i jeszcze troche mialem do czynienia z koszykarkami Wisly ale to glownie z juniorkami ;-)

aha jeszcze kiedys z Marcinem Dancem gadalem po wystepie w NCK bodajze

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
hehe fajny temat ???? hmm nie bede pisal kogo widzialem bo widziec mozna duzo gadac mozna czasem na głupa i ta druga osoba ma to w du...
Hmmm kogo znam Borys Miturski Junior Włókniarza Częstochowa 2 lata temu 4 w miestrzostwach swiata junirów Ziomek z klasy z Liceum czesto mialem dobre polewy jak opowiadal o tym jak włókniarz dba o juniorow szczegóły zostawie dla siebie

A moze na forum jest ktos slawny w codziennych realiach ?? ???? ) Czy ktos sie przyzna :pP Anonimowi Hazardzisci :p.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
operator kamery.
jaki tam znowu operator kamery ???? Moje nazwisko pojawia się na meczach Ekstraklasy pod sam koniec w TV. Głownie na meczach w Orange Sport, ale czasem też C+. W każdym raazie sława już mi do głowy uderza ???? :mrgreen:
Zapomniałem wcześniej napisac.
Zbyszek Bartmann chodził ze mną do podstawówki (ale to lamussss)
Otylię Jędzrejczak i Korzenia widzę na co dzień na AWF-ie. Wielu trenerów i zawodników wpada też czasem na jakieś badania.

antykac 0

antykac

Użytkownik
druzyna Arki Gdynia wracajaca po meczu w Katowicach jedynym pociagiem Cracovia w Gdansku przed meczem na starowce i Wisła Kraków dosc czesto

steve-angelo 0

steve-angelo

Użytkownik
jaki tam znowu operator kamery ???? Moje nazwisko pojawia się na meczach Ekstraklasy pod sam koniec w TV. Głownie na meczach w Orange Sport, ale czasem też C+. W każdym raazie sława już mi do głowy uderza ???? :mrgreen:

Zapomniałem wcześniej napisac.

Zbyszek Bartmann chodził ze mną do podstawówki (ale to lamussss)
Otylię Jędzrejczak i Korzenia widzę na co dzień na AWF-ie. Wielu trenerów i zawodników wpada też czasem na jakieś badania.
Zbigniew Bartman? Ten członek PSLu?

P 0

pavlinho

Gość
Zbigniew Bartman? Ten członek PSLu?
Nie, to jest siatkarz AZS Częstochowa.

Prasa ma ciekawą pracę, chciałbym wiedzieć jak ma na imię i nazwisko bo to pewnie znana osoba ????

Dlaczego Bartman to lamusss? :p

Co do sławnych ludzi jak byłem w Harrachovie na lotach narciarskich ostatnio, przechodził koło mnie Apoloniusz Tajner :p

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Zbyszek Bartmann to syn tego członka PLS-u, w szerokiej kadrze Reprezentacji jest, chyba tylko dzięki tatusiowi;] A to że to lamus to powie każdy, kto z nim obcował, począwszy od kolegów i koleżanek z klubów siatkarskich, aż po byłe osoby z naszej klasy;]
A imienia i nazwiska na pewno nie powiem:p

P 0

pavlinho

Gość
Zbyszek Bartmann to syn tego członka PLS-u, w szerokiej kadrze Reprezentacji jest, chyba tylko dzięki tatusiowi;] A to że to lamus to powie każdy, kto z nim obcował, począwszy od kolegów i koleżanek z klubów siatkarskich, aż po byłe osoby z naszej klasy;]
A imienia i nazwiska na pewno nie powiem:p
Większość młodych siatkarzy wybija się poprzez znajomości, tak było, jest i będzie ;)

arzoo 63

arzoo

Użytkownik
Ja podczas ME w Austrii grałem w piłkę z Dawidem Murkiem:-D. Inne sławy to z dalszej odległości :jezora:

Do góry Bottom