>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Spotkania ze sławnymi Ludźmi

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
ja się widziałem z Andrzejem Gołotą xD nawet z nim gadałem chwile xD ale to było jakies 6-7 lat temu :p jak jeszcze jakos tako walczył :p i był jako tako sławny xD teraz tez jest sławny ale torszke inaczej ????

erka 1

erka

Użytkownik
Pudzian na obiadek wpadl do jadlodajni gdzie jadam:jezora:
Olo Moskalewicz, bylem u niego na chacie dzielic sie oplatkiem:-D i ostatnio siedzialem kolo niego na meczu recznej
Bartosz Ława
wszyscy z Pogoni z ostatnich lat, Brazylijczykow widzialem na baletach i piatke se przybilismy:spokodfhgfh:
pewnie jeszcze sporo bylo ludzi ale nie pamietam juz wiecej...

M 0

marcinxxx

Użytkownik
uuuu kiedyś była taka impreza piłkarska,nie pamiętam nazwy ale mam autografy ok.100 graczy OE i lig zagranicznych (polacy) na koszulce umbro.jednak nie mogę z nich nazwisk rozczytać :/

mackso 10

mackso

Użytkownik
Piotrek Piechniak serwisował u mnie komorke ostatnio (wiec tez mam jego numer) i pogadalisy chwilke - bardzo spoko koles ????

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
Robakiewicz (stzrelałem mu karniaka) :p wielki LESZEK PISZ , Mięciel.i jakies pomniejsze &quot;gwiazdki&quot;

princeas 11

princeas

Użytkownik
ojciec Rydzyk ???? ale to daaawno temu, jeszcze tak moherowo nie było;P w zasadzie to nie mialem wyjscia, po prostu tak wyszło;P

damianczyk 0

damianczyk

Użytkownik
Mimo że nie lubie drużyny Chelsea to byłem na Stamford Bridge:

uscisnałem rękę DROGBIE ....

Johnn Terry przejezdzał też obok i machał...

I Paulo Ferreire widziałem jak wjezdzal do garazu na stadionie.

Byłem porobić pare zdjęc heh....a oni przyjezdzali na trening w tym czasie ????

Kiedyś muszę wybrać się na OLD TRAFFORD.

------------

Pudzianowski był tez u mnie to stalem z 2 metry od niego......

Cezary pazura -(mam autograf ... na otwarciu Wypozyczalni kaset był)...

shen 408

shen

Użytkownik
Kiedyś(98,99?)Jako młody szczyl wracałem z całą ekipą żużlowców Apatora Toruń z meczu w Rzeszowie.(pamiętam 46-44 wygrali)Jechaliśmy busami i podwożiliżmy zawodników do Torunia,a Lorama do Warszawy ,podróż wyglądała tak że wszyscy oprócz zawodników opijali zwycięstwo,a ja młody nie wiedziałem ocb:-D,mam zdjęcie z Markiem Loramem(mistrz świata na żużlu z 2000 któregoś tam ,oraz prawie całym teamem Apatora po kilku browarach (wyglądaja jak ekipa przydrożnych żuli ???? )
Poza tym gadałem z Mariuszem Czerkawskim na zgrupowaniu kadry w Toruniu,jakiś miesiąc temu
Kazimierzem Marcinkiewiczem podczas ataku ptasiej grypy:-D w Toruniu
Stefano Terrenzano( niewie jak to się piszę)Kiedyś na Toruńskiej starówce z nim gadałem
Eweliną Flintą po koncercie w Toruniu
Jerzym Engelem w Aleksandrowie Kujawskim,niewiem co tam robił podobno jakichś młodzików trenował.

princeas 11

princeas

Użytkownik
aa przypomniałem sobie ???? Pudzian był u nas na uczelni kiedyś w ramach promocji swojej ekipy chyba, w kazdym razie - autograf mam ????

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
Doda, Kombi, Patrycja Markowska, Gosia Andrzejewicz, Groove Coverage, Sistars hmmmm dalej sobie nie przypominam ;) Napewno było tego więcej.

escabar 24

escabar

Użytkownik
drużyna Lecha Poznań, Pogoni Szczecin i Dyskobolii Grodzisk Wielkopolski,
drużyna Polski w unihokeju (kobiet i mężczyzn),
sporty motorowodne - Marszałkowie itp..
z Krzysztofem Krawczykiem jechałem jego autem przez pół miasta 8)
Doda
Dżem
Michał Wiśniewski
Lech Wałęsa
Chuck Norris
posłowie do europarlamentu i ministrem MSWiA (byłym)

Do góry Bottom