u mnie jest to samo w piatek zlecona wypłata a dzisiaj mamy wtorek i kasy nima:zoltakartka:zmienili operatora płatności, zleciłem kolejną wypłatę w niedzielę wieczorem, na chwilę obecną nie doszła - będę informował na bieżąco, na pewno już jest gorzej niż było jeszcze na początku kwietnia, wtedy kasa była następnego dnia na koncie..
Moja cierpliwość wobec tego byczka powoli się kończy , a jest on mi winny naprawdę duże pieniądze , póki co jest to sprawa prywatna między nim a mną , ale jeśli nic się nie zmieni to po 01.06 stanie się sprawą publicznąWitam zleciłem ostatnio 2 wypłaty pierwsza w wysokości 400zł a druga 3 dni później w wysokości 120zł.Po 5 dniach roboczych od pierwszej wypłaty napisałem do nich co się dzieje to mi napisali że niestety transakcja z przyczyn technicznych po stronie zewnętrznego pośrednika zakończyła się niepowodzeniem i jeszcze raz to wyślą.To zapytałem o moją drugą wypłatę to napisali że jest w trakcie realizacji.Miał ktoś podobną sytuację ? I czy właściwie mogę liczyć na to że otrzymam te pieniądze ? Zaznaczam że zleciłem zwykły przelew bankowy.