Dzieki wielkieWpisujesz Bank milenium oraz miasto, w którym jest najbliższy odział.
Generalnie te dane nie mają wpływu na przelew.
Witaj, niestety nie najpierw odblokuj sobie ten kanał wpłacając przez Skrilla.Witam,
do tej pory wpłacałam pieniądze na swoje konto przy pomocy "przelewy24". Chciałabym teraz wypłacić piniadze przy pomocy Skrilla. Czy jest to możliwe skoro w regulaminie jest napisane ze wypłaca się ta samą droga co wpłata?
Dziękuję i pozdrawiam.
Dziękuję za odpowiedź. A czy kwota którą wpłacę ma jakieś znaczenie?Witaj, niestety nie najpierw odblokuj sobie ten kanał wpłacając przez Skrilla.
Dokładnie i to jest najbardziej denerwujące u tego bukmachera.Można, tylko mają 5% prowizji.
Różnie to bywa, raz miałem w 3-4 dni, raz tydzień a teraz czekam już ponad tydzień, nie wiem co się dzieje, ale strasznie zwlekają z tą wypłatą na kartę, najpierw kilka dni do zlecenia wypłaty a teraz chcą ciągle jakieś dokumenty ode mnie, chociaż konto mam dawno zweryfikowane i nie było wcześniej tym problemów. Nie wiem, może w związku ze zmianą przepisów w Polsce chcą ludziom nie wypłacać bo wiedzą, że się zwijają, nie wiem ale przestrzegam przed nimi obecnie!Wypłacał już ktoś pieniądze ze sportingbetu z powrotem na kartę debetową? Jak długo trzeba czekać na pieniądze, możliwe że już takie pytanie tutaj padło ale nie chce mi się wertować 17 stron
bardzo możliwe ze bank zablokował, coraz wiecej bankó wprowadza blokadę na wypłaty na kartę, kasa u kumpla wróciła nakonto buka ale czekal prawie 2 miesiace, zlecal na PKO, to jes polski Pisowy juz niestety bank wiec jzu blokująRóżnie to bywa, raz miałem w 3-4 dni, raz tydzień a teraz czekam już ponad tydzień, nie wiem co się dzieje, ale strasznie zwlekają z tą wypłatą na kartę, najpierw kilka dni do zlecenia wypłaty a teraz chcą ciągle jakieś dokumenty ode mnie, chociaż konto mam dawno zweryfikowane i nie było wcześniej tym problemów. Nie wiem, może w związku ze zmianą przepisów w Polsce chcą ludziom nie wypłacać bo wiedzą, że się zwijają, nie wiem ale przestrzegam przed nimi obecnie!