Mam opcje jednak nie próbowałem, być może dogadali się ze Skrillem do % ????à propos wpłaty, też nie możecie wpłacić poprzez Przelewy24?
Nie wiem co jest z tym Skrill niby mam vip bronze, moj brat nie ma vipa tylko normalne konto, on wyplaca bez prowizj ???? i a mi ostatnio z 1500 zl zabrali 25zl +- ....Raczej wina leży po stronie oprogramowania, bo u mnie normalnie dokonuje się wpłata poprzez przelewy24.
edit: Tylko ja mam prowizję 4.9% na wypłacie ze Skrill? @Lanski wspomiał, że wypłatę miał bez prowizji...
Jakie dane są w nadawcy przelewu od sportingbet, gdy dokonam wypłaty na konto bankowe?
Ja wyplacalem ostatnio od nich ale wieksza sume a co mi tam nie bede zlodziejom kasy oddawal za darmo w nadawcy widnieje takie cos...Mi chodzi o wypłatę kasy ze sportingbet na skrill. Mam opłatę 4.9%. Ostatnio wypłacałem ok. 4500zł i mi pobrali ponad 200zł prowizji ????
Myślę, aby tym razem wypłacić na konto bankowe, ale jak w historii mam mieć przelew od sportingbet, a nie od pośrednika to wolę zapłacić prowizję. Zlecał ktoś w ostatnim czasie wypłatę na konto bankowe?