Dzisiaj dotarł ? I kiedy zlecałeś wypłatę ?Ja mam konto w mbanku. Jeden przelew dotarł, czekam na dwa pozostałe.
Dzisiaj dotarł ? I kiedy zlecałeś wypłatę ?Ja mam konto w mbanku. Jeden przelew dotarł, czekam na dwa pozostałe.
Dotarł w poniedziałek przed południem. Wypłacałem 14.05. O kurczę aż się zdziwiłem, że aż tak dawno...:?Dzisiaj dotarł ? I kiedy zlecałeś wypłatę ?
A orientujesz się może do której godz taki przelew może przyjść ? Bo raz czytam że do 19 a raz że do 14Dotarł w poniedziałek przed południem. Wypłacałem 14.05. O kurczę aż się zdziwiłem, że aż tak dawno...:?
Dzisiaj cisza, doszedł wczoraj jeden przelew a drugiego brak..dostał ktoś dziś kase od nich? u mnie dalej cisza
3-10 dni ROBOCZYCH.Ja czekam na wypłatę zleconą 18.05.2017 i 21.05.2017. To już przestaje być śmieszne.
Czy Ty jesteś upośledzony ? Wiesz co to dzień roboczy ?Jakie 2 dni spóźnienia, człowieku dziś mamy 1.06.2017 a ja dalej nic nie wiem. Od 18.05.2017 to już jest 15 ty dzień. Co ty jesteś przez nich zatrudniony, że takie kłamstwa wypisujesz? i myślisz że ktoś to łyknie?