Błyskawiczne rozliczanie zakładów zaraz po zakończeniu meczu, a czasami nawet jeszcze w czasie jego trwania, gdy pewne jest, że zakład został już na pewno trafiony/przegrany.
Dużo ciekawych promocji, na czele z free spinami dwa dni w tygodniu, dzięki którym udało mi się ugrać tam całkiem niezłą sumkę.
Zero kłopotów z wypłatą. Nic wcześniej nie wpłacając, po ugraniu paruset złotych z darmowej kasy udało mi się bez żadnych problemów wypłacić wszystko na konto bankowe, a pieniądze pojawiły się na nim czwartego dnia po dokonaniu wypłaty. Przed wypłatą nie wymagali ode mnie żadnych skanów ani depozytu, czym byłem lekko zdziwiony, ale i również zadowolony.
Ruchomy handicap w meczach NBA.
Mało konkurencyjne kursy, w porównaniu chociażby do Expekta czy Gamebookers, gdzie wcześniej grałem.
Mizerna oferta żużlowa i siatkarska, a często grywam akurat te dyscypliny i byłem w szoku jak zobaczyłem po dwie opcje zakładów na mecz MŚ w siatkówce mężczyzn! Co prawda z każdą kolejną rundą pojawiało się ciut więcej tych opcji, ale i tak była pod tym względem straszna bieda. Teraz podobnie ma się rzecz z kobiecym mundialem, bo możliwość obstawienia tylko zwycięzcy spotkania to katastrofa, ale liczę, że w końcu się poprawią.
Ogólnie rzecz biorąc u mnie ma duży
, bo podoba mi się to szybkie rozliczanie i brak kłopotów z wypłatą, a te kursy są jeszcze do przeżycia, więc generalnie polecam tego bukmachera :spokodfhgfh:.