>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Sportingbet - opinie

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
rozliczali mi ostatnio kupon ponad 7 godzin. i nie była to żadna liga papui nowej gwinei tylko snooker i przez to nie zdążyłem sobie postawić kuponu który później okazał się wygrany. dlatego wielki ⛔

L 51

legionista880

Użytkownik
jedyny naprawde konkretny buk to sportingbet bonus 600 zl (4 darmowe zaklady po 150) przy wplacie 2tys i to rozumiem, mimo ze nawet te 600 to marne grosze ale patrzac na inne buki to bonusy po 100 zlotych to smiec na sali, dlaczego nie oferuje sie czegos w rodzaju vip (sportingbet to ma) obracasz po 20 tysiecy w miesiacu i masz 200-300 dolarow co miesiac, na innych bukach rzucaja nam ochlap, i nie interesuje mnie kogos zdanie ze trzeba sie cieszyc tym co jest bo to gowno prawda, dostajemy ochlap od kazdego buka z jakim sie spotykam, na 365 daja za obrot 5 tysiecy 50 zlotych mam od dawna wrazenie ze graczy z PL nie traktuje sie powaznie

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
jedyny naprawde konkretny buk to sportingbet bonus 600 zl (4 darmowe zaklady po 150) przy wplacie 2tys i to rozumiem, mimo ze nawet te 600 to marne grosze ale patrzac na inne buki to bonusy po 100 zlotych to smiec na sali, dlaczego nie oferuje sie czegos w rodzaju vip (sportingbet to ma) obracasz po 20 tysiecy w miesiacu i masz 200-300 dolarow co miesiac, na innych bukach rzucaja nam ochlap, i nie interesuje mnie kogos zdanie ze trzeba sie cieszyc tym co jest bo to gowno prawda, dostajemy ochlap od kazdego buka z jakim sie spotykam, na 365 daja za obrot 5 tysiecy 50 zlotych mam od dawna wrazenie ze graczy z PL nie traktuje sie powaznie
to dlatego, ze gracze z PL to wyłudzacze bonusa :) i każdy buk dobrze o tym wie...

taki bet365 np daje 200F bonusu co jest bardzo smakowitym kąskiem,
tylko dla osób zamieszkałych w UK.

L 51

legionista880

Użytkownik
zly tok myslenia baqu, tak to moze powinni nam zdjac wszystkie te bonuso-ochlapy i nie dac nic? ja uwazam ze powinno byc cos dla graczy grajacych grubo jakies cashbacki czy reload a nic takiego nie ma i o to mi w zasadzie chodzi, masz duzo kasy jezdzisz audi a8 nie masz to jezdzisz polo, masz duzo kasy dostajesz wieksze bonusy, nie masz to mniejsze lub wcale, tak sie swiat kreci nie chce sie wywyzszac ale brakuje mi oferty dla tych &quot;bogatszych&quot;

L 51

legionista880

Użytkownik
moj post o konkretnym buku byl w dziale z bonusami a zostal tutaj przeniesiony
sam buk to porazka roku ale 600 z freebetow to jest cos w porownaniu z innymi o to mi chodzilo ogolem
pozdr

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Dzisiaj mnie zaskoczyli, postawiłem freebet wygrany w konkursie Fani Piłki, zakład ten został unieważniony, i napisałem do supportu o tej sytuacji, wchodzę po 3 godzinach na konto i nie dodali mi żadnego freebeta tylko jego równowartość w złotówkach. ????

medalikk 9

medalikk

Użytkownik
mam pytanie do graczy SB.
ktoś może objaśnić na czym polega ten Klub Gracza ?
i który buk bardziej polecacie ? Unibet Expekt czy SB ?
gram piłkę nożną( dużo u/o handicapów i dobra oferta dużo zakładów pobocznych i dużo różnych lig) siatkówkę żużel i czasami tenis snooker kolarstwo koszykówka i sporty zimowe( tu jak najwięcej H2H żeby było)

niccolo7 4,5K

niccolo7

Użytkownik
mam pytanie do graczy SB.
ktoś może objaśnić na czym polega ten Klub Gracza ?
i który buk bardziej polecacie ? Unibet Expekt czy SB ?
gram piłkę nożną( dużo u/o handicapów i dobra oferta dużo zakładów pobocznych i dużo różnych lig) siatkówkę żużel i czasami tenis snooker kolarstwo koszykówka i sporty zimowe( tu jak najwięcej H2H żeby było)
W klubie gracza zdobywasz punkty za stawianie zakładów i w zależności jaki próg punktowy przekroczysz, to każdego miesiąca otrzymujesz nagrodę w postaci udziału w loterii i freebetu. Dokładne zasady znajdziesz na stronie bukmachera.
Z dyscyplin, które wymieniłeś, to jeśli chodzi o siatkę czy żużel to oferta jest bardzo słaba. Z siatki są praktycznie tylko zakłady 12, bo jakieś hc setowe czy under/over wystawiają od święta, co jest dla mnie niezrozumiałe. Z żużlem nie jest lepiej, bo oprócz 1X2 jest tylko hc i punktowy zakres wygranej, a więc również nędza. Co prawda zdarzyło mi się widzieć kilka razy jakiś h2h, ale były to bardzo sporadyczne przypadki. Tak więc pod względem tych dwóch dyscyplin to i Unibet i Expekt biją na głowę SB. Za to snooker mają na wysokim poziomie, podobnie jak kosz i piłkę nożną. W kolarstwo się nie bawiłem, a sporty zimowe grywałem parokrotnie i ich oferta także nie była porażająca.
Ciekawa sytuacja spotkała mnie przed około miesiącem, gdy dokonałem pierwszej wpłaty, bo otrzymałem wiadomość, że nie mogę dokonać wypłaty tych środków dopóki nie zostanie zweryfikowana moja pełnoletniość. Do tego wystarczyło wysłanie skanów dowodu osobistego. Ta weryfikacja zaskoczyła mnie o tyle, że kilka miesięcy wcześniej wypłaciłem ze Sportingbetu kilkaset złotych ugranych z darmowych spinów (wcześniej nie wpłacając ani grosza) i wtedy nikt nie żądał żadnych dokumentów, a kasa po trzech dniach znalazła się na moim koncie.

M 0

mkestragar

Użytkownik
narazie wszystko ok, szybka pomoc, rozliczenie ogolnie polecam,
ale mam pytanie
czy np: po rejestracji otrzymuje sie maila albo po wplacie/wyplacie, rozliczeniu, bo wlasnie nie wiem czy na moja poczte dochodza wiadomosci, czy moze tutaj jest tak ze tylko na maila przychodzi oferta/reklama?
pozdr

siara_1984@wp 196

siara_1984@wp

Użytkownik
Ja właśnie podziękowałem temu bukmacherowi za współprace. Od tygodnia już mam wprowadzone ostre limity bo ich skubałem z kasy od dłuższego czasu. Teraz to mogę obstawić max 200 pln. Szkoda że jak się przegrywa to nie robią limitów

kris11 3

kris11

Użytkownik
Jestem użytkownikiem tego buka natomiast nikomu nie polecam. Przeciętne kursy, słaba oferta. Brak takich ofert jak ćwierćfinały turnieju WTA w Pekinie co dla mnie jest kompromitacją. Oferta live również mnie nie zadowala - długo wstrzymywane zakłady. Ode mnie duży minus

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Dziś wpłacając do Sportingbet przez MB naliczyli mi za taki rodzaj wpłaty 5 zeta opłaty ...

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Miałem tak kiedyś w Betway&#39;u
Napisz do supportu. Możliwe, że przestawiła Ci się waluta (mimo, że wpłacasz złotówki na konto w złotych to system się gdzieś po drodze gubi).
Nie wierzę, że zaczęli naliczać opłatę.

Otrzymane punkty reputacji: +4
ivostock8 201

ivostock8

Użytkownik
niestety ale naliczają tylko dlaczego część ma depo od 40 bez opłat a druga część musi płacić piątaka od każdego depozytu ,nie rozumiem
⛔⛔⛔⛔

ascalcin 0

ascalcin

Użytkownik
Dziś wpłacając do Sportingbet przez MB naliczyli mi za taki rodzaj wpłaty 5 zeta opłaty ...
i tak już pozostanie, pytałem się czy to jest tylko opłata chwilowo pobierana, to poinformowano mnie, że ta opłata 5 zł to jest decyzją ważną do odwołania ...
&quot; Dlaczego pobierana jest opłata od depozytów?
Od lutego 2012 roku część kosztów transakcji, które dotychczas były pokrywane przez Sportingbet, będą przeniesione na klienta. &quot;

popijava 87

popijava

Użytkownik
Ja właśnie podziękowałem temu bukmacherowi za współprace.
Sporting to mój pierwszy buk, ale też mu podziękowałem. Nędzna oferta, nędzny live, jak porównać to z Bet365 gdzie otworzyłem konto, by oglądać mecze, wysokie marże i staszny zamuł. Czasem strona nie chodzi wcale, a oprócz tego co rusz jakiej błędy wyskakują. Teraz jeszcze chcą kasę za to, że ktoś do nich wpłaca pieniądze.

Do góry Bottom