mam pytanie do graczy SB.
ktoś może objaśnić na czym polega ten Klub Gracza ?
i który buk bardziej polecacie ?
Unibet Expekt czy SB ?
gram piłkę nożną( dużo u/o handicapów i dobra oferta dużo zakładów pobocznych i dużo różnych lig) siatkówkę
żużel i czasami
tenis snooker kolarstwo koszykówka i sporty zimowe( tu jak najwięcej H2H żeby było)
W klubie gracza zdobywasz punkty za stawianie zakładów i w zależności jaki próg punktowy przekroczysz, to każdego miesiąca otrzymujesz nagrodę w postaci udziału w loterii i freebetu. Dokładne zasady znajdziesz na stronie bukmachera.
Z dyscyplin, które wymieniłeś, to jeśli chodzi o siatkę czy
żużel to oferta jest bardzo słaba. Z siatki są praktycznie tylko zakłady 12, bo jakieś hc setowe czy under/over wystawiają od święta, co jest dla mnie niezrozumiałe. Z żużlem nie jest lepiej, bo oprócz 1X2 jest tylko hc i punktowy zakres wygranej, a więc również nędza. Co prawda zdarzyło mi się widzieć kilka razy jakiś h2h, ale były to bardzo sporadyczne przypadki. Tak więc pod względem tych dwóch dyscyplin to i
Unibet i Expekt biją na głowę SB. Za to
snooker mają na wysokim poziomie, podobnie jak
kosz i piłkę nożną. W
kolarstwo się nie bawiłem, a sporty zimowe grywałem parokrotnie i ich oferta także nie była porażająca.
Ciekawa sytuacja spotkała mnie przed około miesiącem, gdy dokonałem pierwszej wpłaty, bo otrzymałem wiadomość, że nie mogę dokonać wypłaty tych środków dopóki nie zostanie zweryfikowana moja pełnoletniość. Do tego wystarczyło wysłanie skanów dowodu osobistego. Ta weryfikacja zaskoczyła mnie o tyle, że kilka miesięcy wcześniej wypłaciłem ze Sportingbetu kilkaset złotych ugranych z darmowych spinów (wcześniej nie wpłacając ani grosza) i wtedy nikt nie żądał żadnych dokumentów, a kasa po trzech dniach znalazła się na moim koncie.