Witam!
Z tego powodu, ze nie jestem doswiadczonym graczem chcialbym zapytac Was o opinie.
29/09/2009 20:58 zlozylem zakład u sportingbet Texas Rangers vs Los Angeles Angels moj typ: " Money Line - Match Winner Los Angeles Angels"
Wygrałbym ale... zakład został unieważniony. Nie mam dowodów ale wydaje mi się, że po meczu.
Napisałem oczywiście do supportu z zapytaniem o przyczyne. Na liveczacie odpowiedzieli mi, że nie wiedzą więc sprawę przekazują do traderów. Pozwole sobie przytoczyć ich odpowiedź:
------------------"
Szanowny Kliencie,
Dziekujemy za przeslana wiadomosc.
Uprzejmie informujemy, ze wszystkie zaklady wniesione na to spotkanie (zdarzenie) zostaly uniewaznione w skutek technicznego bledu który pojawil sie na naszej stronie internetowej w zwiazku z tym spotkaniem (zdrzeniem). Zgodnie z regulaminem Sportingbet (punkt 7.1):
„(...) 7.1 Sportingbet nie moze brac odpowiedzialnosci za techniczne lub ludzkie bledy dotyczace wystawiania kursów na zaklady poza tymi, które sa dokonane swiadomie. W przypadku, gdyby taki blad wystapil, Sportingbet zastrzega sobie prawo do uniewaznienia zakladów z blednym kursem lub do skorygowania blednego kursu i przeliczenia zakladów wedlug prawidlowych kursów (...)”
Przepraszamy za powstale w zwiazku z tym utrudnienia.
W razie dodatkowych pytan lub watpliwosci prosimy o kontakt z nami.
"------------------
Ok, zdarzały mi się anulowania zakładów ale zawsze przed meczem jeszcze nigdy po (przy czym muszę przyznać że wydaje mi się, że anulowanie nastąpiło po meczu - niestety nie mam dowodów, na historii jest tylko podana data a nie godzine).
Miałbym teraz pytanie do doświadczonych graczy - czy ja mogę coś zrobić z tym. Ja wiem, że wszystko jest zgodne z regulaminem ale ... bez przesady...
Dodam jeszcze ze żadnego powiadomienia na mejla o anulowaniu spotkania nie otrzymałem oraz że nie grałem surebetów.
Acha z tego powodu że porównywałem kursy przed meczem mogę z czystym sumieniem powiedzieć że kursy nie były błędne.
Z góry dzięki za wszelkie porady
PS dla mnie jest to żółta jeżeli nie czerwona kartka.