>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher Sportingbet - opinie

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Ja osobiście polecam. Kasa na moim koncie była w ciągu 18 godzin i nie chcieli skanu dowodu, to nie problem ale znacznie spowalnia wypłatę.

Z 0

zxc07

Użytkownik
Bardzo polecam tego bukmachera.Już po kilku minutach rozliczyli mi kupon i mogłem postawić kolejny zakład,szybka wpłata i wypłata.Dosyć dobre kursy.

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
wyslalem maila z zapytaniem kiedy bede mial kase na koncie moneybookers bo przelalem sobie w niedziele to mi odpisali ze jesli zlecilem w weekend to dostane w 1 dzien roboczy . ale sie okazalo ze jak zlecilem wypłate w niedziele ok. godz. 11 to o 13 juz mialem kase na mb. pozytywnie zaskoczony jestem gdyz myslalem ze bedzie trwało to dłużej.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
są nakładane jakieś limity przez tego buka na zakłady po dużych wygranych ?
Zdecydowanie TAK . Ja osobiście tam nie gram. Ale ten buk słynie z tego, że bardzo szybko limituje. Koledzy grali krótko bo zaraz dostawali limit.
Więc odradzam granie tam.

barabasz80 0

barabasz80

Użytkownik
Jak dla mnie ok .......wpłacam przez przelewy24 i kasa w godzinach od 10-17 jest w 5min! Zresztą kursy i oferta też całkiem spoko :spokodfhgfh:

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Jak dla mnie najlepszy buk ze wszystkich...wplaty i wyplaty szybkie...obstawianie live extra.....i poker paradise boss media...POLECAM!!
Jak dla mnie post jest rodzajem żartu...
Buk tragedia. Chyba, że Twoje granie to rozrywka i stawki po 2 pln.
To można się pobawić.

D 319

defox

Użytkownik
Zleciłem wypłatę o 14:40 i dalej nie mam. Chyba gdzieś widziałem, że jak się zleci po 17 to wypłata zostanie zrealizowana w następnym dniu. Dostał ktos od nich wypłatę po 17, ale zleconą przed 17?

krolik 0

krolik

Użytkownik
mam takie male pytanko... a w prawdzie to dwa... czy jak wplace np. 100 PLN to po transakcji tak jak np. w bet-at-home od razu bede mial bonus 100%??
i jeszcze jedno. zastanawiam sie miedzy expektem a sportingbet... ale na expekcie jest mala oferta, ale za to wyniki przez sms...

aa i jeszcze jedno... po otrzymaniu bonusu kiedy moge wyplacic kase ?

co doradzacie?

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
100% w sportingu raczej nie będziesz miał, teraz jest jakaś inna promocja:
* Pierwszy depozyt 50-349 PLN – premia 50 PLN
* Pierwszy depozyt 350-1749 PLN – premia 100 PLN
* Pierwszy depozyt 1750 PLN lub więcej – premia 350 PLN
Z tego co słyszałem to ostatnio z expektem jakieś problemy są, a o sportingu nie można powiedzieć nic złego. Kase będziesz mógł wypłacić po spełnieniu warunków obrotu.
# Aby zdobyć prawo do premii klient musi postawić trzykrotność sumy pierwszego depozytu i premii.
# Promocja dotyczy wyłącznie zakładów sportowych po kursie 1,50 lub większym.
A dlaczego nie bet365? Osobiście polecam.

krolik 0

krolik

Użytkownik
100% w sportingu raczej nie będziesz miał, teraz jest jakaś inna promocja:
* Pierwszy depozyt 50-349 PLN – premia 50 PLN
* Pierwszy depozyt 350-1749 PLN – premia 100 PLN
* Pierwszy depozyt 1750 PLN lub więcej – premia 350 PLN
Z tego co słyszałem to ostatnio z expektem jakieś problemy są, a o sportingu nie można powiedzieć nic złego. Kase będziesz mógł wypłacić po spełnieniu warunków obrotu.
# Aby zdobyć prawo do premii klient musi postawić trzykrotność sumy pierwszego depozytu i premii.# Promocja dotyczy wyłącznie zakładów sportowych po kursie 1,50 lub większym.

A dlaczego nie bet365? Osobiście polecam.
Mógłbyś mi to tak lepiej troche wytlumaczyc? Bo wlasnie tego nie rozumiem o co w tym chodzi :/ z gory dzieki

bartekf84 0

bartekf84

Użytkownik
Mysle ze sportingbet wedlug mnie to jest jeden z lepszych bukow jak nie najlepszy... dobre kursy , duzo zdarzen - do tego zadnych problemow z wyplata... tylko grac ????

xavy 386

xavy

Użytkownik
Jakiej przeglądarki używacie korzystając ze Sportingbeta???
Bo mnie ani na Mozilli ani na IE nie chce wchodzić

Do góry Bottom