Osobiście gram X2 po kursie 4.5
Sporting owszem zagrał dobre spotkanie z Realem, ale za to sromotną porażkę w weekend doznał w lidze z Rio Ave na wyjeździe, a nie oszukujmy się Legia jest na papierze mocniejszą drużyną niż Rio
Może i faktycznie Legia w kryzysie, ale czuję, że pod wodzą (nie wiemy jeszcze kogo) będą chcieli zmazać plamę po porażce z Borussią, która zdobyła 17 goli w ostatnich trzech spotkaniach bijąc we wtorek Wolfsburg 1:5. No i teraz jak odnieść 1:5 do 0:6? To nie Legia zagrała słabe spotkanie z Borussią, to Borussia jest w nieziemskiej formie.
POBIERAM @4.5 X2 Legia
Po pierwsze chciałbym zauważyć, że popełniasz błąd patrząc tylko na formę Sportingu, przepraszam napisałem formę ??? Przecież ty tylko jeden mecz przytoczyłeś, Sporting co prawda przegrał, ale był po trudnym meczu z Realem, a co do ich rywala Rio Ave, nie grają co trzy dni, atut własnego boiska, dobrze rozpoczęty sezon.
Myślałem, że mecz z BVB nauczył was czegoś. Legia też przegrała, nie zaraz Legia cały czas przegrywa, i to właśnie można nazwać słabą formą, bo to nie jest jeden mecz, to jest mecz za meczem. Pierwsza połowa z Zagłębiem, do dupy, nic nie grali. Druga już lepsza, no, ale Sporting to nie Zagłębie, ta drużyna pokazała w pierwszym meczu w
LM, że spokojnie może powalczyć o drugie miejsce w grupie, Real mocno wymęczył 3 punkty u siebie.
Jak czekam na jutrzejsze mecze, chcę zobaczyć w jakich składach wyjdą. Co do Sportingu rywal nie jest ciężki, ale forsować na pewno się nie będą, sytuacja w lidze jest dobra. Legia natomiast ciężki mecz, trzeba będzie walczyć, Wisła pokazała w ostatnim meczu pokazała fajną ofensywną piłkę.
Sporting powinien Legi spokojnie wbić 3 bramki, Legia nie jest drużyną która potrafi się bronić. Widać, że to jeszcze nie funkcjonuje, środek obrońców, nawet z Pazdanem popełnia masę błędów. Oczywiście bliżej spotkania też warto poszukać kartek, jak wyjdzie Pazdan to moim zdaniem warto by było na niego pograć.