>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Spokojnie do celu

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#81 ✅

⚽ Spotkanie towarzyskie

14.08.2013 20:00

Kolumbia - Serbia

Kurs: 1.847 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 18,47 zł | ✅

Ostatni kuponik przed wyjazdem na kilka dni nad morze. Mam nadzieję, że oba dzisiejsze typy wejdą a po powrocie będzie jeszcze lepiej ;) Troszeczkę sobie odpocznę przez ten czas od bukmacherki, miejmy nadzieję, że ta przerwa dobrze mi zrobi ;) Trzymajcie się!

Otrzymane punkty reputacji: +10
gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#82 (darmowy zakład) ✅

⚽ Premier League

19.08.2013 21:00

Manchester City - Newcastle

Kurs: 1.31 | Bukmacher: Betsafe | Stawka: 50 zł | Wygrana: 65,50 zł | ✅

Wróciłem już z krótkich wakacji i powracam tym samym do typowania. Dostałem email z Betsafe o darmowym zakładzie ze względu na ich problemy techniczne. Miałem tam konto od kilku tygodni ale dotychczas jeszcze nie wpłacałem. Teraz pomimo niezbyt dobrych opinii o tym bukmacherze postanowiłem wpłacić aby otrzymać bonus 50% od pierwszej wpłaty oraz ten darmowy zakład. Możecie mnie krytykować, że wybrałem taki typ na coś takiego ale uważam to za dobre rozwiązanie. Ten darmowy zakład tylko na spotkania ligi angielskiej a MC powinien spokojnie wygrać to spotkanie ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#84 ⛔
⚽ Liga Mistrzów - IV runda kwalifikacji
20.08.2013 20:45

Lyon - Real Sociedad
Kurs: 2.05 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 20,50 zł | ⛔

Jedno z ciekawszych o ile nie najciekawsze spotkanie IV rundy eliminacji do LM. Z jednej strony Lyon, który ma już doświadczenie w europejskich rozgrywkach a z drugiej Real Sociedad - rewelacja ostatniego sezonu Primera Division. W okienku transferowym z francuskiej drużyny odeszedł co prawda ważny zawodnik - Lisandro Lopez. Lyon pokazał jednak, że potrafi sobie bez niego poradzić. Główną rolę w ataku przejął bowiem Lacazette, który wpisuje się wprot fantastycznie. W świetnej dyspozycji jest także Gourcuff. Reszta drużyny również gra na wyoskim poziomie. Okres przygotowawczy francuski klub może zaliczyć do udanych. Natomiast początek Ligue 1 w ich wykonaniu jest po prostu imponujący. W pierwszej kolejce na własnym stadionie rozgromili oni Nice 4:0, później na wyjeździe nie dali szans Sochaux pokonując ich 3:1. Wynik ten mógł być znacznie wyższy gdyż Lyon całkowicie zdominował swoich rywali i trzeba przyznać, że te 3 bramki to najmniejszy &quot;wymiar kary&quot;. Gra gospodarzy dzisiejszego spotkania mogła się podobać. Podsumowując Lyon jak na razie spisuje się świetnie i nie widać zbytnio braku Lopeza. Real Sociedad sezon też rozpoczął dobrze pokonując po wyrównanym spotkaniu Getafe 2:0. Hiszpański klub nie osłabił się zbytnio przed tym sezonem. Jest to drużyna ze sporym potencjalem, którą moim zdaniem i w tym sezonie stać będzie na zajęcie miesjca w lidze dającego prawo gry w europejskich pucharach. Dzisiaj jednak czeka ich spotkanie na wyjeździe z co by nie mówić - silnym rywalem, który jest aktualnie w świetnej formie. Moim zdaniem Lyon grający tak jak dotychczas, dobrze spisujący się w ofensywie jest faworytem do wygrania tego spotkania. Świetną opcją jest tutaj DNB gdyż w razie remisu mamy zwrot a gością będzie tutaj bardzo cieżko wygrać.​

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Dostałem ten cały bonus pierwszej wpłaty od Betsafe i teraz trza to wszystko obrócić ???? Stwierdziłem, że takie &quot;normalne&quot; granie w tym celu się raczej nie sprawdzi więc postanowiłem się nieco zabawić. Sposobem jaki chcę tam wypróbować będzie coś na wzór kolegi mariok1992, ktory nazwał to combosem. W moim przypadku łączny kurs będzie jednak zazwyczaj mniejszy. Warunkiem obrotu w tym bonusie jest kupon złożony z minimum dwóch zdarzeń o łącznym kursie min. 2.25. W praktyce będą to takie tasiemki z w miarę wysokim kursem. Stawki oczywiście małe, powinny być w granicach 2 zł - 15 zł. Oczywiście typy będę się starał dobierać jak najlepsze. Kuponików będzie zapewne sporo.

Combos #1 ⛔
Shakhter Karagandy - Celtic @ obie drużyny strzelą bramkę: TAK | 1.82 ⛔ 2-0
Pacos de Ferreira - Zenit @ powyżej 2,5 | 2.27 ✅ 1-4
FC Victoria Plzen - Maribor @ pierwsza połowa: 1 | 1.92 ✅ 1-0
Kurs: 7.93
Wkład: 4 PLN
Do wygrania: 31,72 PLN
Betsafe

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Combos #2 ⛔

Juan Monaco - Nicolas Mahut @ 1 | 1.49 ✅ 2-1
James Blake - Benoit Paire @ 2 | 1.81 ✅ 1-2
Atletico Madrid - Barcelona @ 2 | 1.65 ⛔ 1-1

Kurs: 4.45
Do wygrania: 17,80 PLN
Betsafe

Kurs wyjątkowo niski ale jestem dobrej myśli ;) Przypuszczam, że najciężej będzie z Paire ale mimo wszystko powinien dać radę. Z Monaco (tenisita rzecz jasna) i Barceloną powinno być już nieco łatwiej aczykolwiek to jest sport i różne rzeczy się dzieją ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Combos #3 ⛔
Red Bull Salzburg - Zalgiris Vilnius @ 1 | 1.24 ✅ 5-0
Swansea - FC Petrolul Ploiesti @ 1 | 1.35 ✅ 5-1
FC Schalke 04 - PAOK Thessaloniki @ 1 | 1.39 ⛔ 1-1
Dinamo Zagreb - FK Austria Wien @ 1 | 1.73 ⛔ 0-2
Kurs: 4.03
Do wygrania: 16,12 PLN
Betsafe

Trzeba większyć znacznie ilość kuponów bo dużo tego jest do obrócenia... Na jutro/pojutrze wymyśliłem coś takiego. Myślę, że są spore szanse na wygraną w tym kuponie ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#86 ⛔

???? ATP Winston-Salem

21.08.2013 21:30

J. Monaco - A. Dolgopolov

Kurs: 1.952 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 19,52 zł | ⛔

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#87 ✅

???? Mistrzostwa Afryki

21.08.2013 17:00

Kamerun (-20,5) - Kongo

Kurs: 1.847 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 18,47 zł | ✅

#88 ⛔

???? Mistrzostwa Afryki

21.08.2013 19:30

Nigeria (- 22,5) - Mali

Kurs: 1.82 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 18,20 zł | ⛔

#89 ⛔

???? Mistrzostwa Afryki

21.08.2013 22:00

Tunezja (- 17,5) - Maroko

Kurs: 1.862 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 18,62 zł | ⛔

Rozpocznymy zabawę z afrykańskim koszem. Azjatycki turniej nie był dla mnie zbyt szczęśliwy więc liczę, że tutaj będzie lepiej ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#90 ⛔

???? Mistrzostwa Afryki

22.08.2013 14:30

Republika Środkowoafrykańska - Wyspy Zielonego Przylądka

Kurs: 1.495 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 20 zł | Wygrana: 29,90 zł | ⛔

Po wczorajszym fatalnym dniu, dzisiaj powinno być lepiej, przynajmniej mam taką nadzieję ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#91 ✅

???? Mistrzostwa Afryki

22.08.2013 22:00

Mosambik (+18,5) - Angola

Kurs: 1.877 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 18,77 zł | ✅

Mosambik jak dla mnie bardzo fajna drużyna. Angola nie jest jakąś przesadnie mocną ekipą i myślę, że takie handi jest realne do pokrycia ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#92 ✅

???? Mistrzostwa Afryki

22.08.2013 19:30

Wybrzeże Kości Słoniowej (-6,5) - Senegal

Kurs: 1.935 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 19,35 zł | ✅

Moim zdaniem świetna okazja! Może nie ma między tymi drużynami ogromnej różnicy ale takie handi powinno zostać spokojnie pokryte. Senegal wygrał dwoma punktami z bardzo słabo spisującym się na tych mistrzostwach Egiptem. WKS tymczasem ograł pewnie Algierię, która nie jest wcale takim słabym zespołem. Moim zdaniem nie powinno być tu niespodzianki ;) Polecam, spotkanie już niedługo się rozpoczyna!

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#94 ✅

???? Mistrzostwa Afryki

23.08.2013 14:30

Maroko (-7.5) - Rwanda

Kurs: 2.03 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 20,30 zł | ✅

Ciekawy kursik jak na taką linię ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#95 ⛔

???? Spotkanie towarzyskie

23.08.2013 19:00

Polska (-10,5) - Ukraina

Kurs: 1.893 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 18,93 zł | ⛔

Polacy przed zbliżającym się wielkimi krokami Eurobasketem są naprawdę w bardzo dobrej formie co zresztą pokazują ostatnie wyniki. Gra naszej repreztnacji także może cieszyć. Myślę, że mamy najmocniejszą ekipę od kilku dobrych lat. Turniej w Lublinie będzie ważnym testem przed zbliżającymi się mistrzostwami, który - mam nadzieję zaliczymy dobrze. Na pewno chłopaki będą chcieli fajnie zaprezentować się przed własną publicznością. Dzisiaj spotkanie z Ukrainą - rywalem, którego powinniśmy spokojnie ograć. Motywacji nie powinno nam zabraknąć dlatego liczę na udany występ i wysokie zwycięstwo. Handi - 10,5 jest moim zdaniem jak najbardziej realnym rozwiązaniem ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#96 ✅

⚽ Primera Division

23.08.2013 20:00

Getafe - Almeria - over 2,5

Kurs: 2.17 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 21,70 zł | ✅

#97 ✅

⚽ Primera Division

23.08.2013 22:00

Athletic Bilbao - Osasuna

Kurs: 1.826 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 18,26 zł | ✅

Dwa typy z hiszpańskiej ekstraklasy od Ramzesy. Jestem dobrej myśli ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#98 ⛔

⚽ Premier League

24.08.2013 18:30

Aston Villa - Liverpool - BTS

Kurs: 1.63 | Bukmacher: Betsafe | Stawka: 11 zł | Wygrana: 17,93 zł | ⛔

Myślę, że zapowiada się ciekawe, wyrównane spotkanie i z pewnością obie drużyny mogą pokusić się tu o zdobycie bramki ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#99 ✅

⚽ Primera Division

24.08.2013 23:00

Villarreal - Real Valladolid - over 2,5

Kurs: 2.04 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 20,40 zł | ✅

Spodziewam się padnie tutaj kilka brameczek ;) Kurs na over 2,5 w takim spotkaniu jak dla mnie warty uwagi dlatego też gram ;)

#100 ⛔

MotoGP - Grand Prix Czech

25.08.2013 13:00

Valentino Rossi - Cal Crutchlow

Kurs: 1.65 | Bukmacher: Betsafe | Stawka: 10 zł | Wygrana: 16,50 zł | ⛔

Myślę, że jest to świetny kurs jak na takie zestwienie. Crutchlow na czeskim torze jeździe naprawdę dobrze. Pokazał to dzisiaj wygrywając kwalifikacje. Myślę, że zaskoczył on tym nie tylko mnie. Rossi natomiast zajął w nich 7 miejsce, niczym nie zachwycając. Wiadomo, że kwalifikacje a wyścig to co innego ale nie sądzę aby świetnie spisujący się tu brytyjczyk dawał się łatwo swoim rywalom. Włoch będzie miał naprawdę bardzo ciężko go dogonić i moim zdaniem kurs 1.65 na Cal&#39;a w tym zestwieniu jest dobrą inwestycją ;)

Do góry Bottom