>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Spokojnie do celu

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#132 ✅

⚽ Primera Division

31.08.2013 23:30

Osasuna - Villarreal @ Villarreal over 1

Kurs: 1.80 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 18 zł | ✅

Typ od Ramzesy.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Podsumowanie: Sierpień 2013

Kupony #25 - #132

Suma stawek: 1058,90 zł
Suma wygranych: 1075,80 zł
Zysk &quot;na czysto&quot;: ✅ 16,90 zł
Yield: ✅ 1,60 %

Podsumowanie tematu:

Kupony #1 - #132

Suma stawek: 1181,40 zł
Suma wygranych: 1229,87 zł
Zysk &quot;na czysto&quot;: ✅ 48,47 zł
Yield: ✅ 4,10 %

Yieldy i zyski rok 2013:

Lipiec: ✅ 25,77 % (31,57 zł zysku)
Spierpień: ✅ 1,60 % (16,90 zł zysku)

Co by tu nie mówić - niezbyt dobry miesiąc. Znaczącą zmianą było podwyższenie stawek. Stwierdziłem, że gra za 2-3 zł nie ma najmniejszego sensu i szkoda nawet tracić na to czas. Oczywiście zmiana nie była duża no ale od tego czasu najmniejsza stawka to 10 zł. Na chwilę obecną takie stawki mi odpowiadają - nie jest to duża kwota więc się nie denerwuję w razie porażek a jak widać po temacie udaje się nawet coś tam wygrać. Dalej trzymam się zasady: sport to pasja, bukmacherka to zabawa. Jeśli będzie mi to dalej jako tako wychodzić to pomyślę może o zwiększeniu swojego budżetu na grę i zamiast 10 zł stawiać będę sto. Na chwilę obecną jednak wszystko zostanie tak jak jest. Jedyną zmianą będzie... zmiana bukmachera. Dotychczas praktycznie wszystkie kupony grałem na Pinnacle. Jest to z pewnością jeden z najlepszych o ile nie najlepszy bukmacher w sieci. Fantastyczne kursy, najniższe marże i błyskawiczne wypłaty. Mogę go wszystkim polecić. Postanowiłem jednak przenieść się na Marathonbet. Przyczyną była troszkę lepsza oferta (np. turnieje młodzieżowe w sitatkówkę, koszykówkę. Jakieś tam mniej popularne turnieje tenisowe oraz sporo innych zdarzeń, których nie ma na Pinnku). Kursy i marże są natomiast bardzo podobne do Pinnacle. Ogólnie uważam, że Pinnacle i Marathon to zdecydowanie najlepsi bukmacherzy. Do firm typu Betsafe, Bah itp. nie mam zamiaru wpłacać już gotówki. Oczywiście - zdarzają się tam tzw. promocje. Ale się to wyjątki i na dłuższą metę to nie ma sensu tam grać.
O tym, że sierpień zakończyłem z plusem zdecydował tak naprawdę ostatni dzień, w którym weszły wszystkie kupony ???? Yield w sumie beznajdziejny a zysk też nie najlepszy. No ale nie ma co narzekać. Nie było w końcu tragedii. Teraz zaczął się wrzesień - miesiąc, w którym bardzo dużo się będzie działo w świecie sportu. Eurobasket, który rozpoczyna się już w środę. No i oczywiście Mistrzostwa Europy w siatkówce mężczyzn oraz kobiet. Do tego końcówka US Open no i dużo spotkań z piłki nożnej. Na nudę czy brak imprez sportowych narzekać więc nie będzie można ???? Mam nadzieję, że wrzesień będzie znacznie lepszy od sierpnia i będzie tym samym kolejnym miesiącem na plus! Sobie i wam życzę w nim powodzenia!

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#133 ✅

???? ATP US Open

04.09.2013 19:30

D. Ferrer - R. Gasquet (+5.5)

Kurs: 1.727 | Bukmacher: Marathonbet | Stawka: 10 zł | Wygrana: 17,27 zł | ✅

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#134 ⛔

???? Eurobasket

05.09.2013 17:45

Polska - Czechy @ Gortat over 16,5 pkt

Kurs: 1.90 | Bukmacher: Marathonbet | Stawka: 10 zł | Wygrana: 19 zł | ⛔

Konto na Marathonbet mam oczywiście w Euro ale stawki podaję nadal w złotówkach z uwagi na to, że na koniec miesiąca nie będzie mi się chciało tego wszystkiego przeliczać. Za to przed każdym zakładam przeliczam sobie Euro po aktualnym kursie tak więc róznice będą groszowe ????

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#135 ⛔

???? Eurobasket

06.09.2013 17:45

Belgia (-6) - Wielka Brytania

Kurs: 1.80 | Bukmacher: Marathonbet | Stawka: 10 zł | Wygrana: 18 zł | ⛔

Myślę, że Belgowie powinni wygrać zdecydowanie ten mecz. Bardzo podobała mi się ich gra we wczorajszym spotkaniu z Niemcami gdzie byli skazywani na pożarcie. Zagrali naprawdę dobrze i udało im się wygrać. Wielka Brytania zmagania na Eurobaskecie rozpoczęła od zaskakującego zwycięstwa nad Izrealem. Wczoraj jednak w spotkaniu z Francją tak dobrze nie było. Myślę, że Belgia jest dużyną ze znacznie większym potencjałem i bukmacherzy słusznie stawiają ją tutaj w roli faworyta. Będzie to dla nich ważne spotkanie a linia handi nie jest wcale taka duża. Sądzę, że zwycięstwo Belgii 10-15 punktami jest tutaj całkiem realnym rozwiązaniem.

#136 ⛔

:siata: Memoriał Huberta Wagnera

06.09.2013 17:00

Polska - Holandia (1.24) ✅

:siata: Mistrzostwa Europy kobiet

06.09.2013 20:00

Czechy - Polska (1.42) ⛔

Kurs: 1.76 | Bukmacher: Marathonbet | Stawka: 10 zł | Wygrana: 17,60 zł | ⛔

Typuję dzisiaj na zwycięstwo naszych panów jak i pań w siatkówce ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#137 ⛔

???? WTA US Open

06.09.2013 19:45

Pennetta (+5) - Azarenka

Kurs: 1.76 | Bukmacher: Marathonbet | Stawka: 10 zł | Wygrana: 17,60 zł | ⛔

Myślę, że oba półfinały turnieju żeńskiego zapowiadają się na bardzo ciekawe widowiska. Pod lupę biorę jednak spotkanie Flavi Pennetty z Victorią Azarenką.
Zacznę od tej pierwszej - Włoszka rozgrywa bez wątpienia fantastyczny turniej. W USA gra po prostu wspaniale. Najpierw nie dała szans Gibbs pokonując ją gładko. Następną rywalką była jej rodaczka - Errani. Bukmacherzy nie dawali Flavi w tym pojedynku żadnych szans. Ta jednak zagrała świetny mecz i ograła faworyzowaną przeciwniczkę w dwóch setach. Następna na jej drodze była Rosjanka Kuznetsova, która również nie była w stanie wygać chociażby seta z Włoszką. Później nadszedł czas na mecz z Halep. Pennetta znów skazywana była na gładką porażkę. Stało się jednak inaczej - rewelacyjna na tym turnieju Flavia pokonała Rumunkę 2:0! Ćwierćfinał był już dla niej na pewno dużym sukcesem. W nim miała spotkać się z kolejną swoją rodaczką Robertą Vinci. Kolejny raz potencjalnym faworytem wydawała się jej rywalka. Pennetta jednak nic sobie z tego nie robiła i pokonała Robertę przechodząc tym samym do półfinału! We wszystkich dotychczasowych spotkaniach na US Open Włoszka nie straciła nawet seta! Gra wprost rewelacyjnie, nie ma żadnych hamulców. Dzisiaj zmierzy się chyba z najtrudniejszą dotychczas rywalką - Azarenką. Victoria ten turniej gra też na swoim dobrym poziomie. Nie sądzę jednak, że miałaby dzisiaj rozgromić będęcą w fantastycznej formie Flavię. Linia na takie handi po takim kursie to jak dla mnie ogromne value. Mam nadzieję, że zobaczymy dzisiaj wyrównane spotkania z dużą dawką emocji. A typ na takie handi jak najbardziej polecam zagrać!

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Sure Bet:

#138 ✅
Wkład: 55 zł
Fässbergs IF - Dalstorps IF
over 2,5 - 1.40 Bet365 // 41,56 zł -&gt; 58,18 zł = 3,18 zł zysku
under 2,5 - 4.33 Sportingbet // 13,44 -&gt; 58,20 zł = 3,20 zł zysku
Rezultat: over 2,5, + 3,18 zł

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#139 ✅

???? ATP US Open

07.09.2013 22:00

Richard Gasquet (+8,5) - Rafael Nadal

Kurs: 2.00 | Bukmacher: Bet365 | Stawka: 15 zł | Wygrana: 30 zł | ✅

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#141 ✅

???? Eurobasket

09.09.2013 21:00

Polska - Słowenia @ Gortat over 11 pkt

Kurs: 1.86 | Bukmacher: Marathonbet | Stawka: 10 zł | Wygrana: 18,60 zł | ✅

Wiadomo - Polacy na tym Eurobaskecie nie walczą już o nic, kompromitacja jednym słowem. Nie chce mi się nawet już o tym pisać. Dzisiaj jednak liczę, że chłopaki bez żadnej presji, w meczu, którym są skazywani (nawet i słusznie) na wysoką porażkę troszkę powalczą. Nie sądzę abyśmy byli jednak w stanie coś ugrać z bardzo dobrze grającymi gospodarzami dlatego też odpuszam sobie wszelkie dodatnie handicapy. Myślę jednak, że ciekawym rozwiązaniem jest typ na powyżej 11 punktów Gortata. Marcin na tym turnieju myślę, że rozczarował nie tylko mnie. Ale nie należy zapominać, że mimo wszystko jest to najlepszy nasz gracz i myślę, że na sam koniec będzie w stanie zagrać przyzwoity mecz. Pomijam już fakt, że linie na over&#39;y punktowe Marcina na tym turnieju po podobnym kursie wysnosiły około 16-17 ponieważ były to zuepłnie inne spotkania. No ale na 11 punktów to Gorata naprawdę stać i wierzę w dobry występ Marcina i godne pożeganie się z tymi mistrzostwami. Nie mówię już nawet o wyniku bo większych szans dzisiaj nie mamy ale o grze na przynajmniej przyzwoitym poziomie ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#143 ⛔

:siata: Mistrzostwa Europy Kobiet

10.09.2013 20:30

Czechy (-15.5) - Francja

Kurs: 1.92 | Bukmacher: Marathonbet | Stawka: 10 zł | Wygrana: 19,20 zł | ⛔

Kolejny typ z siatki pań pobrany od Dawida.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#145 ⛔

???? Kolumbia - Cali

12.09.2013 23:00

J. De Armas, G. Lapenti - A. Collarini, A. Molteni (-1.5 g)

Kurs: 1.85 | Bukmacher: Marathonbet | Stawka: 12 zł | Wygrana: 22,20 zł | ⛔

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#146 ⛔

:baseball: MLB

13.09.2013 01:10

Boston Red Sox - Tampa Bay Rays

Kurs: 1.89 | Bukmacher: Marathonbet | Stawka: 10 zł | Wygrana: 18,90 zł | ⛔

#147 ⛔

:siata: Mistrzostwa Azji kobiet

13.09.2013 06:00

Australia (-26,5) - Mongolia

Kurs: 1.91 | Bukmacher: Marathonbet | Stawka: 10 zł | Wygrana: 19,10 zł | ⛔

#148 ⛔

13.09.2013 06:00

Indie (-23,5) - Filipiny

#149 ⛔

13.09.2013 09:00

Korea Południowa (-47) - Birma

Siatka od Dawida ????

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#150 ⛔

:siata: Mistrzostwa Europy Kobiet

13.09.2013 17:00

Rosja - Serbia

Kurs: 2.75 | Bukmacher: Marathonbet | Stawka: 10 zł | Wygrana: 27,50 zł | ⛔

Kurs u innych buków znacznie niższy a mecz zapowiada się na wyrównany tak więc próbujemy. Oby ta seria porażek wreszcie się skończyła...

Do góry Bottom