>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Spokojnie do celu

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#102 ⛔

⚽ Premier League

26.08.2013 21:00

Manchester United - Chelsea: BTS

Kurs: 1.667 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 13 zł | Wygrana: 21,67 zł | ⛔

Na pewno obie ekipy będę walczyć tutaj o zwycięstwo. Zarówno jedni jak i drudzy mają kim postraszyć w ataku i myślę, że obie ekipy stać jest na stzelenie bramki ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#103 ✅

⚽ Primera Division

26.08.2013 21:00

Granada - Real Madrid

Kurs: 1.40 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 20 zł | Wygrana: 28 zł | ✅

Przewiduję dzisiaj łatwe zwycięstwo Realu ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#104 ✅

⚽ IV runda eliminacji do Ligi Mistrzów

27.08.2013 20:45

Basel - Ludogorets Razgrad

Kurs: 1.568 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 15 zł | Wygrana: 23,52 zł | ✅

Myślę, że sprawa awansu jest już tutaj przesądzona. Wynik 4:2 dla Basel w pierwszym meczu rozgrywanym na boisku bługarskiej drużyny powinien już ustawić stan tej rywalizacji. Mam jednak nadzieję, że szwajcarski klub nie odpuści sobie tego spotkania i zapreznetuje piłkę na swoim poziomie. Nie ma co ukrywać, że Basel jest po prostu lepszą drużyną co widać było zresztą w pierwszym spotkaniu. Dzisiaj przed własną publicznością także nie spodziewam się żadnej wpadki dlatego idę w stronę zwycięstwa gospodarzy.

#105 ⛔

⚽ Bundesliga

27.08.2013 18:30

SC Freiburg - Bayern Munchen (-1.5)

Kurs: 1.877 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 18,77 zł | ⛔

Myślę, że handi - 1,5 na to spotkanie jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Bayern mimo iż dotychczas nie gromi rywali różnicą kilku bramek - gra bardzo dobrze. Ostatnie spotkanie z Nurnberg całkowicie pod kontrolą bawarskiej drużyny. Freiburg natomiast sezon rozpoczął od dwóch porażek (z Leverkusen i Mainz) a także remisu w ostatnią sobotę z Hoffenheim (pomogła znacznie czerwona karta dla rywala w 9 minucie, po tym jak Coquelin również ujrzał czerwony kartonik i obie drużyny grały w dzięsiątkę gra Freiburg&#39;a opadła). Ciekawi mnie jak gospodarze dzisiejszego spotkania wytrzymają również kondycyjnie, obawiam się, że dwa mecze w tak krótkim okresie czasu mogą stanowić dla nich problem. Tym bardziej, że dzisiaj za piłką będą musieli się troszkę nabiegać bo Bayern długo się przy niej utrzymuje o czym świadczą chociażby statystyki (w spotkaniu z Nurnberg 74% posiadanie piłki, z Frankfurt&#39;em 66%). Podsumowując nie widzi mi się tutaj inny wynik niż zwycięstwo Bayernu róznicą przynajmniej dwóch bramek.​

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#106 ⛔
27.08.2013 20:45

Legia Warszawa (awans) - Steaua Bucharest
Kurs: 1.75 | Bukmacher: Betsafe | Stawka: 14 zł | Wygrana: 24,50 zł | ⛔

Jest dobry wynik z pierwszego spotkania i jest drugi mecz na własnym stadionie - trzeba wykorzystać taką szansę! Jeśli nie teraz to kiedy? Pieniędzy na ten zakład mi nie szkoda bo jest w w sumie kasa z bonusu a Legii będę bardzo kibicował także nie mogłem się powstrzymać przed zagraniem tego typu. Do boju Legia!​

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#107 ✅

???? WTA US Open

27.08.2013 23:30

Duval (+7.5) - Stosur

Kurs: 1.671 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 15 zł | Wygrana: 25,07 zł | ✅

Pobrane na szybko od Dawida ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#108 ⛔

28.08.2013 20:45

Celtic - Shakhter Karagandy (awans)

Kurs: 1.847 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 15 zł | Wygrana: 27,71 zł | ⛔

Pierwsze spotkanie rozgrywane w Kazachstanie zakończyło się dość niespodziewanym dla wszystkich wynikiem. Shakhter wygrał bowiem 2:0. Kto oglądał ten mecz wie, że nie był to przypadkowy wynik. Skazani na pożarcie gospodarze nie pozwalali rywalowi na zbyt wiele i sami stwarzali naprawdę groźne sytuacje co skończyło się dwoma golami. Myślę, że Celtic w rewanżu nie będzie miał wcale łatwiej. Shakhter to nie byle jaka ekipa co pokazali u siebie, gdzie klub ze Szkocji po prostu sobie z nimi nie poradził. Mają ogromną szansę na awans do LM i na pewno zechcą ją wykorzystać. W mojej opinii jutro zobaczymy wyrównane spotkanie a zaliczka z pierwszego meczu wystarczy klubowi z Kazachstanu do awansu. Warto również dodać, że Celtic ostatnimi czasy gra na słabym poziomie (ostatni mecz ligowy z Inverness zremisowany szczęśliwie 2:2). Dlatego nie sądzę aby był w stanie wygrać kilkoma bramkami to spotkanie.​

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#109 ⛔

:siata: World Grand Prix Women

Serbia - Chiny - powyżej 3,5 setów @ 1.347 ✅

Brazylia - USA - powyżej 3,5 setów @ 1.391 ⛔

Kurs: 1.873 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 18,73 zł | ⛔

No i rozpoczynamy fazę finałową World Grand Prix w siatce kobiet ???? Na początek zagrałem double złożone z overów setowych w dwóch rozgrywanych jutro rano spotkaniach. W pierwszym z nich spodziewam się wyrównanej walki i myślę, że 4 sety powinniśmy spokojnie zobaczyć. W drugim natomiast liczę na na to, że Amerykanką uda się urwać przynajmniej seta faworyzowanej Brazylii ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#110 ✅

28.08.2013 18:00

Zenit St. Petersburg (-1.5) - Pacos de Ferreira

Kurs: 2.13 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 21,30 zł | ✅

Myślę, że świetny kurs jak na takie hadi. W pierwszym spotkaniu Zenit pokonał rywala na jego stadionie 4:1. Patrząc na grę obu zespołów wynik ten nie odzwierciedla tego co działo się na boisku. Rosyjska drużyna nie miała bowiem aż tak ogromnej przewagi ale potrafiła wykorzystać swoje sytuacje. O różnicy tego zwycięstwa zadecydowały dwie bramki zdobyte w końcówce. Sprawa awansu jest już raczej przesądzona. No ale nie spodziewam się aby Zenit miał sobie ten mecz odpuścić. Ekipa z Petersburg&#39;a na własnym stadionie gra bowiem znacznie lepiej niż na wyjazach. W rywalizacji z Nordsjaelland w poprzdeniej rundzie eliminacji na boisku rywala Zenit wygrał skromnie 1:0. W rewanżu u siebie rozgromił ich 5:0 pokazując, że jest drużyną zdecydowanie lepszą. W ostatnim spotkaniu ligowym rozgrywanym na własnym stadionie Zenit wygrał przekonująco z Anzhi 3:0. Poza tym rosyjska drużyna od początku była moim faworytem w rywalizacji z portugalskim klubem, Pacos to nie drużyna ich pokroju. Myślę, że Zenit mimo wszystko nie odpuści sobie tego meczu i zobaczymy przekonujące zwycięstwo gospodarzy. Handi -1,5 po kursie większym niż 2? Według mnie świetne rozwiązanie bo kurs na czyste zwycięstwo Zenitu to 1.38...​

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#111 ⛔

⚽ Superpuchar Hiszpanii

28.08.2013 23:00

Barcelona - Atletico Madrid: BTS

Kurs: 1.746 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 17,46 zł | ⛔

Myślę, że to całkiem dobry typ na spotkanie o Superpuchar Hiszpanii. Oczywiście, że faworytem jest Barcelona - tutaj nie ma nawet co dyskutować. Blaugrana gra dzisiaj na Camp Nou co dodatkowo obniża szanse ekipy z Madrytu. Ja jednak powstrzymałbym się z graniem wszelkich ujemnych handi na Barcę. Atletico od samego początku tego sezonu imponuje formą - ligę zaczęli od wyjazdowego zwycięstwa z Sevillą a w ostatnią niedzielę zmiażdżyli wręcz Vallecano 5:0. W między czasie odbył się ich pierwszy mecz z Barcą w walce o Superpuchar. Atletico zaczęło ten mecz bardzo dobrze bo już w 12 minucie wyszli na prowadzenie po pięknej akcji zakończonej bramką, której autorem był Villa. Później jednak ich gra opierała się już bardziej na bronieniu korzystnego rezultatu. I można powiedzieć, że wychodziło im to dość dobrze. Nie pozwalali Barcelonie na zbyt wiele, grali mądrze w defensywie. Barca jednak za sprawą rezerwowego Neymar&#39;a zdołała wyrównać. Ogólnie mówiąc to Blaugrana ma przed tym rewnżem naprawdę dobry wynik ale Atletico ostatnio jest w świetnej formie dlatego też sądzę, że zobaczymy ładne, wyrównane widowisko z przynajmniej kilkoma bramkami i minimalnym zwycięstwem Barcy. Myślę, że bramki dla obu drużyn też są bardzo realnym rozwiązaniem.​

Mam nadzieję, że wreszcie przerwie się ta klątwa typów na BTS ????

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#112 ⛔

???? ATP US Open

29.08.2013 01:20

J. Melzer - E. Donskoy

Kurs: 1.417 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 14,17 zł | ⛔

#113 ✅

???? ATP US Open

29.08.2013 01:45

J. Blake - I. Karlovic

Kurs: 2.29 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 22,90 zł | ✅

#114 ✅

???? ATP US Open

29.08.2013 01:30

S. Wawrinka - R. Stepanek

Kurs: 1.495 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 14,95 zł | ✅

#115 ⛔

???? ATP US Open

29.08.2013 01:30

A. Murray - M. Llodra (+2.5 Sets )

Kurs: 3.56 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 35,60 zł | ⛔

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#116 ⛔

:siata: World Grand Prix Women

Japonia (+2.5) - Brazylia

Kurs: 1.637 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 16,37 zł | ⛔

Brazylia ma passę pięciu spotkań bez straty seta, myślę, że dzisiaj może się ona skończyć. Japonki udanie zaczęły turniej finałowy wygrywając 3:0 z Włoszkami. Liczę, że w tym meczu także powalczą i zdołają ugrać przynajmniej seta ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#117 ✅

???? WTA US Open

29.08.2013 19:00

S. Williams (-8.5g) - G. Voskoboeva

Kurs: 2.15 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 21,50 zł | ✅

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#119 ✅

Montpellier - Wisła Płock ( 1.151) ✅

J. Isner - G. Monfils ( 1.422) ✅

A. Cornet - A. Tomljanovic ( 1.350) ✅

Kurs: 2.209 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 22,09 zł | ✅

#120 ⛔

???? WTA US Open

29.08.2013 21:30

D. Hantuchova - V. Duval (+5.5)

Kurs: 1.581 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 15 zł | Wygrana: 23,72 zł | ⛔

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#121 ⛔

???? WTA US Open

30.08.2013 01:10

D. Hantuchova - V. Duval (+5.5)

Kurs: 1.485 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 17 zł | Wygrana: 25,25 zł | ⛔

Dokładam troszkę ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#123 ⛔

:siata: Spotkanie Towarzyskie

30.08.2013 18:30

Serbia - Polska

Kurs: 1.99| Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 19,90 zł | ⛔

Kursy poleciały od rana szybko w dół i myślę, że jeszcze mogą spaść. Mimo tego gram na naszych chłopaków. Na pewno stać ich na zwycięstwo z takim rywalem jak Serbia ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#126 ✅

???? ATP US Open

31.08.2013 00:35

S. Wawrinka - I. Karlovic (+5.5)

Kurs: 1.645 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 16,45 zł | ✅

#127 ⛔

???? ATP US Open

31.08.2013 00:35

S. Wawrinka - I. Karlovic (+2,5 sets)