>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Spokojnie do celu

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#40 ⛔

???? Montreal Masters ATP

05.08.2013 18:00

Bernard Tomic - Florian Mayer

Kurs: 1.55 | Bukmacher: Betclic | Stawka: 5 zł | Wygrana: 7,75 zł | ⛔

Ohoho, jakie kursy w Betclic na Tomica, nieźle się wykazali więc trzeba skorzystać. Myślę, że Bernard dzisiaj spokojnie wygra ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#41 ⛔

???? FIBA Asia Championship

05.08.2013 14:30

Filipiny - Japonia

Kurs: 3.79 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 3 zł | Wygrana: 11,37 zł |⛔

Marcelinho ma rację, warto pograć tu na Japończyków. Udało się w Pinku znaleźć fajny kurs, w Marathonie już tylko 2,90...

#42 ⛔

???? FIBA Asia Championship

05.08.2013 14:30

Filipiny - Japonia (+ 8,5)

Kurs: 1.84 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 4 zł | Wygrana: 7,39 zł |⛔

Linia na +8 z kursem 1.93 bodajże nieaktywna czy cuś... nie chciało się zatwierdzić więc gram +8,5.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#47 ✅

⚽ Singapur S.League

06.08.2013 14:00

Warriors FC - Geylang International FC - poniżej 3,5

Kurs: 1.47 | Bukmacher: Marathonbet | Stawka: 13 zł | Wygrana: 19,11 zł |✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#48 ✅

???? ATP Rogers Cup

06.08.2013 19:00

Dancevic (+1.5 Sets) - Y-H. Lu @ 1.575

???? WTA Rogers Cup

06.08.2013 17:00

M. Kirilenko - P. Martic @ 1.397

Kurs: 2.20 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 10 zł | Wygrana: 22 zł |✅

Analizy Madersa

Akumulator od Madersa. Mam nadzieje, że wejdzie i się trochę odkuje na Pinku ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#49 ✅

???? ATP Rogers Cup

06.08.2013 18:00

J.Janowicz - J.Benneteau

Kurs: 1.47 | Bukmacher: Marathonbet | Stawka: 5 zł | Wygrana: 7,35 zł |✅

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#52 ⛔

???? WTA Toronto

06.08.2013 23:30

Julia Glushko - Samantha Stosur - poniżej 18,5 gemów

Kurs: 1.80 | Bukmacher: Bet365 | Stawka: 5 zł | Wygrana: 9 zł |⛔

Jedenasta zawodniczka światowego rankingu - Samantha Stosur zmierzy się dziś z będącą na 137 miejscu Izrealką. Stosur ostatnimi czasy jest w bardzo dobrej formie. Odprawiła z kwitkiem takie zawodniczki jak np. Agnieszka Radwańska, będąca w dobrej dyspozycji Razzano czy też trzecia rakieta świata Azarenka. Tą ostatnią pokonała 6:2, 6:3. Jej dzisiejsza przeciwniczka - Glushko nie przentuje nic nadzwyczajnego. W Toronto musiała zaczynać od kwalifikacji. Można ją jedynie pochwalić za wyeliminowanie w nich McHale. Jest ons jednak zawodniczką z zupełnie innej półki niż Stosur. Myślę, że Samantha nie pozwoli tutaj wygrać Glushko więcej niż 5/6 gemów. Forma w jakiej znajduje się obecnie Australijka jest fantastyczna. Azarenka była w stanie
ugrać z nią tylko pięć gemów! Myślę, że linia 18,5 po takim kursie jest świetnym rozwiązaniem. Można też bez wahania brać -1,5 seta. Mimo iż kurs niski to cud by się chyba musiał stać aby Glushko wygrała seta. Polecam wszystkim ten typ!

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#54 ✅

Snooker - Shanghai Masters - Kwalifikacje

07.08.2013 11:00

C. Zhe - S. Lam

Kurs: 1.30 | Bukmacher: Marathonbet | Stawka: 20 zł | Wygrana: 26 zł |✅

#55 ✅

Snooker - Shanghai Masters - Kwalifikacje

Tony Drago - Dylan Mitchell @ 1.33 ✅

Li Hang - Jak Jones @ 1.44 ✅

Jamie O&#39;Neill - Antony Parsons @ 1.36 ✅

Kurs: 2.62 | Bukmacher: Bet365 | Stawka: 5 zł | Wygrana: 13,13 zł |✅

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#58 ⛔

???? WTA Toronto

07.08.2013 17:00

A. Pavlyuchenkova (+1.5 Sets) - N. Li

Kurs: 2.31 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 4 zł | Wygrana: 9,24 zł |⛔

Dzisiaj Rosjanka Pavlyuchenkova zmierzy się z piątą zawodniczką światowego rankingu - Na Li. Według bukmacherów zdecydowaną faworytką tego starcia jest Chinka. Ja mam jednak troszkę inne zdanie. Na Li od Wimbledonu nie rozegrała jeszcze żadnego spotkania więc ciężko powiedzieć w jakiej będzie dyspozycji. Rosjanka pokazała natomiast, że po krótkiej przerwie ma się dobrze. Zgodnie z planem pokonała pewnie Zhao 6:1, 6:3. Obie zawodniczki zmierzyły się w ciągu ostatnich czterech lat dwukrotnie. Oba te mecze rozgrywane były na twardej nawierzchni. Na Li wygrała dwukrotnie ze swoją dzisiejszą rywalką lecz w każdym z tych spotkań straciła seta. Były to wyrównane boje. Myślę, że dzisiaj Pavlyuchenkova także powalczy i urwie przynajmniej 1 seta. Kursy jakie wystawiają bukmacherzy na +1,5 dla Rosjanki są jak dla mnie lekką przesadą. Moim zdaniem można spokojnie pograć.

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#59 ✅

???? ATP Rogers Cup

07.08.2013 21:00

J. Janowicz - F. Dancevic

Kurs: 1.32 | Bukmacher: Marathonbet | Stawka: 7 zł | Wygrana: 9,24 zł |✅

Podskoczyły kursy więc zagrałem. Jerzyk powinien spokojnie dać radę ;)

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#60 ✅

???? WTA Toronto

07.08.2013 23:15

A. Ivanovic (-1.5 Sets) - F. Pennetta

Kurs: 1.80 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 6 zł | Wygrana: 10,80 zł |✅

Na szybko bo spotkanie niebawem się rozpoczyna. Moim zdaniem przesadzony kurs na zwycięstwo w dwóch setach Ivanović. Serbka jest zawodniczką z innej półki niż Pennetta. Włoszka pokonała co prawda naszą Ulkę ale nie zaprezentowała w tym meczu niczego nadzwyczajnego. Ivanovic turniej w Toronto rozpoczęła od pewnego zwyciestwa nad Hsieh 6:1, 6:2. Dzisiaj spodziewam się pewnej wygranej Serbki 2:0. Kurs 1.80 jest jak dla mnie dużo przesadzony więc polecam skorzystać!

gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
#61 ✅

???? ATP Rogers Cup

08.08.2013 19:30

Berdych - Pospisil (+1.5 Sets)

Kurs: 2.56 | Bukmacher: Pinnacle | Stawka: 3 zł | Wygrana: 7,68 zł | ✅

Szósta rakieta świata - Berdych spotka się dziś z grającym przed własną publicznością Kanadyjczykiem Pospisil&#39;em. Kursy wystawione przez bukmacherów na to spotkanie wykazują, że Czech jest tutaj zdecydowanym faworytem. Ja myślę jednak, że Kanadyjczyk może utrudnić mu plany. Pospisil na twardych kortach w swojej ojczyźnie gra naprawdę fantastycznie. Pokonał tu faworyzowanego przez wszystkich Isner&#39;a. Także Czech Stepanek musiał uznać jego wyższość. W obu tych spotkaniach kursy na Kanadyjczyka wynosiły ponad 2.50! Krótko mówiąc Pospisil jest naprawdę w fantastycznej formie, co najważniejsze - utrzymuje pewnie swoje podanie. Nie popełnia głupich błędów. Jest aktualnie w gazie i myślę, że może tu sprawdzić małą niespodziankę. Nie mówię już o wygranej ale wygranie seta? Czemu nie, kurs 2.56 to jak dlla mnie małe value. Czech w ostatnim czasie nie jest w dobrej dyzpozycji. Podczas turnieju w Bastad Holender De Bakker pokonał go w dwóch setach. Kursy na jego zwycięstwo wynosił wtedy mniej więcej 10.
Podsumowując - moim zdaniem będący w świetnej formie Pospisil ugra dzisiaj przynajmniej jednego seta. Kurs mega przesadzony, myślę, że jeszcze spadnie więc polecam zagrać!

Do góry Bottom