przepraszam ze post pod postem ale cos mnie dzis zatakowali strasznie, tym razem byla legenda tego forum jak sam o sobie pisze:
Dzisiaj, 15:03
arshavin
--------------------------------------------------------------------------------
Witam serdecznie!
Z tej strony ledbyhim - legenda tego forum. Pisze, poniewaz moderatorzy usuneli wszystki moje tematy. Powod? Bylem niekwestionowanie najlepszy.
Jest tutaj mnostwo ludzi, ktorzy trzaskaja posty setkami a tak naprawde nie wiedza, jak zarabia sie prawdziwe pieniadze. Dlatego mnie usuneli, poniewaz nie mogli sie pogodzic z tym, ze jest ktos, kto naprawde potrafi ogrywac buka i czerpac z bukmacherki regularne zyski. Rozpoczalem 3 tematy i wszystkie zakonczylem powodzeniem. Zarobilem z 1700 na tym forum ponad 10.000 w 2 miesiace. Jesli nie wierzysz, zajrzyj na moja nowa stronke:
www.xxxxx.xxxx.pl.
Jest też tutaj niemało takich, których ambicja bycia lepszym, nie pozwala im się przyznać do tego, że stracili już ladnych kilka stow lub tysiecy na bukmacherce. Ja nie stracilem i nie zamierzam.
Mamy juz ponad 100 zarejestrowanych uzytkownikow. Zeby sie przekonac, ze z bukmacherki mozna czerpac stale zyski i zobaczyc JAK to sie robi, zapraszam na stronke.
Pozdrawiam i zycze sukcesow,
led
J89//okej