Banujmy za łamanie regulaminu, więc łamał regulamin forum...Dlaczego ledbyhim został zbanowany???
kaakaaa222 mi to napisalwazne
Witam wszystkich użytkowników tego forum !
Na wstępie chciałbym powiedzieć , że nazywam się Michał. W Bukmacherce siedzę od 5 lat. Mam do zaoferowania jedne z najlepszych typów bukmacherskich jakie są na rynku za bardzo godziwe pieniądze.
Moje typy mają skuteczność od 75% wzwyż. Typy są płatne , ponieważ ja także muszę płacić za informacje z tak zwanymi fixami.
W mojej ofercie :
* 150 zł na miesiąc co najmniej + nawet do 1000.
* Jeżeli by się zdarzyło , że nie wygrasz w miesiąc tych 150 zł , oddaje Ci wpłacone mi pieniądze.
* Do typów które otrzymujesz 4 razy w tyg. dorzucam miesięcznie
2 fixy. Zdarzenia sprzedane z kursem ok. 4 !
Chcesz wygrywać ? lekkie koszty ,a wygrane duże ! Sam decydujesz czy jedziesz na taśmiecach czy an dobrze dobranych typach z analizą.
Na jutro typy bezpłatnie na sprawdzenie. Jeżeli wejdą kwestia 40 zł do uzgodnienia co gdzie jak na gg. Miłego wieczoru i owocnych plonów !
Alex7 - rozsylacz " "Zapraszam do nowego forum. Aktualnie polecamy Ligę Typerów z okazji Pucharu Konfederacji. Oczywiście to nie wszystko. Zajrzyj i zarejestruj się. Pomożesz rozwijać się nam.
>>> Vader <<<:spokodfhgfh:
4. NIGDY nie przelewajcie nieznajomemu choćby 1 pln na konto. Nigdy bowiem nie wiecie na czyje konto wpłacacie i czy osoba z którą rozmawiacie jest jego właścicielem!
Jak widzicie nawet taki przelew jest niebezpieczny bo jest wykorzystywany jako weryfikacja ! Jak juz robicie przelewy to macie tam pole "tytuł". W razie niepewności wystarczy w nim opisac cel takiego przelewu, np "Marku, tak jak prosiłeś przesyłam ci 1 pln który brakował ci do kupienia książki". Wtedy jest pewność iz taki przelew nie zostanie wykorzystany jako weryfikacja oszusta.
5. NIDGY nie wierzcie jak ktoś mówi - "na Twoje konto wpłynął omyłkowy przelew który miał iść do mnie. Prześlij pieniądze które ci wpływały, na moje konto".
Jeśli dostajecie obcy przelew i przesyłacie go dalej to wasze konto może być użyte jako konto tranzytowe. Ofiara wam wpłaca pieniądze w wy je przesyłacie do oszusta. Wszystkie podejrzenia i wina spadnie na was!