sumada90
Forum VIP
Co tam było związanego z wyborami do samorządu? Przypuszczenia dotyczące podwyżek prądu w przyszłym roku, które są ustalane wyżej niż szczebel samorządowy? To samo z emigrantami. Może warto najpierw zastanowić się ile to ma wspólnego z wyborami samorządowymi niż potem pisać zażalenia, że coś zostało skasowane.Kto do *&$#( nędzy non stop usuwa moje posty???????????!!!!!!!!!!!!!!!!! - były z pewnością związane z Wyborami Samorządowymi - choćby planowane podwyżki, kto tak naprawdę sprowadza imigrantów i w jakich ilościach i na dole linki kto tak naprawdę wygrywa wybory w niektórych miastach!!!!!!!!!!!!!
Czyżby tu też panowała opcja antypolska???
Jeśli kogoś przerasta przeczytanie kilku linijek tekstu to może czas na powrót do podstawówki???
W przypadku usunięcia nowego posta po raz kolejny - 0 postów z mojej strony na zawsze!!!!!!
To, że pośród sterty informacji ogólnopolskich znajdzie się jedno zdanie dotyczący tematu samorządu nie obroni posta przed skasowaniem, bo jest to zwyczajny spam. Do tego prosiłem wiele razy, że w temacie rozmawiamy tylko o samorządach, nie o polityce krajowej czy jeszcze lepiej europejskiej.
Jeśli chcesz rozmawiać o bieżącej sytuacji w naszym kraju przejdź do tematu w Hyde Parku gdzie można szerzej rozmawiać o polityce.
Na forum wypowiadamy się w obrębie danego tematu. Jeśli rozmawiamy o samorządach to mało wspólnego z tym ma obalenie konstytucji i rozbrojenie Państwa przez PIS, Amber Gold, KOD czy nawet polityka zachodniej części Europy. Najłatwiej jest jednak powiedzieć, że jak garstka ludzi strajkuje pod sejmem to cała Polska ma dość władzy. Takich zachowań uczą dzisiejsze media co przelewa się na ludzi, którzy powtarzają takie informację. Samorządy to inna bajka. W mniejszych miastach i wsiach ludzie znają się osobiście i mało kto patrzy na partię.