>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info SPAM - wpisujecie tutaj kto spamuje

santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
Witam,

Jestem jednym z moderatorów na stronie poświęconej zbiórkom na płatne typy (pre********.com) Wszystko ma swój regulamin - zasady, a więc pieniądze na zbiórki na pewno nie będą wydawane w błoto. Forum ma aktualnie rejestracje DARMOWĄ, ale za kilka dni będzie rejestracja o charakterze zamkniętym, gdzie będzie się można dostać tylko za pośrednictwem wykupienia rangi. Jeśli masz ochotę dołączyć w celu angażowania się w zbiórki to śmiało dołączaj. Przed rejestracją warto przeczytać ogłoszenia, w których dowiesz się co może zaoferować Ci te forum :wink:. Przy rejestracji niezbędny jest do wpisania limitowany kod:

JH7up026iup
6e90PZl7kxw
Qb5tyv86b3a

Możesz wybrać jeden z trzech, kody są limitowane i jeden taki kod jest aktywny na 8 osób.
Strona: pre*****.com
Pozdrawiam ;)!
zbanujcie tego pseudo spamera, Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +10
gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
typychecmana
W ciągu 15 minut nabił kilka postów pisząc śmieszne analizy, które mają mało prawdy w sobie. Pisane niestarannie i z błędami (literówki, ortograficzne). Nie wiem czy można pod to podciągnąć, ale zdaje mi się, że zwykły nabijacz.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Do Administracji FB:
proszę o zwrócenie uwagi na skandaliczny wpis użytkownika @goofy20 w wątku:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/double-progresja-staly-zysk-co-zdarzenie-97119-2.html
bo swoim chamstwem i brakiem elementarnej kultury przekroczył on wszelkie granice...

Uważam , że taką mierzwę i swołocz należy eliminować z tego forum , gdyż przenosi na FB obyczaje i język spod swojego trzepaka.

...............................

Ponadto spamer @szymon9: http://forum.bukmacherskie.com/f98/puste-stadiony-szansa-na-under-88478.html#post3968980

.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
barley90 wysyła na PW linki do jakiejś strony i pyta czy ją znam. Zakładam, że to jego strona, którą w ten sposób promuje. Zróbcie z tym co chcecie.
posprzątane

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Proszę o zwrócenie uwagi użytkownikowi @adam_adam za zaśmiecanie swoją obecnością wątku innego użytkownika , w formie wpisów do tematyki tego wątku się nie odnoszących.

Ponadto prezentuje tam poziom troglodyty , pisząc po kilkanaście ( np. 23 ) znaków pytajnikowych :
&quot;czy mógłbyś konkretnie odpowiedzieć na moje pytanie ??????????????????????? &quot;
oraz stosując rynsztkowe słownictwo - rzucając mięsem jak np. &quot;i ch*j ??????
a ponadto cytując wypowiedź innego użytkownika fałszuje jej treść , zmieniając zawartość wpisu:
oryginał:
&quot;Oso&amp;shy;by używające więcej niż 3 wyk&amp;shy;rzyk&amp;shy;ników lub py&amp;shy;taj&amp;shy;ników to oso&amp;shy;by z za&amp;shy;burze&amp;shy;niami włas&amp;shy;nej oso&amp;shy;bowości.
Terry Pratchet

cytat podany przez @adam_adam:
&quot;
Napisał edi8 -&gt;

Oso*by używające więcej niż 3 wyk*rzyk*ników lub py*taj*ników to oso*by z za*burze*niami włas*nej oso*bowości.
Terry Pratchet .
i ch*j ??????

.......................

Powyższe dotyczy wątku który założył @Makubczak:
http://forum.bukmacherskie.com/f18/remis-na-1-polowe-zaklady-2z3-99164.html

W moim najgłębszym odczuciu użytkownik @adam_adam jest osobą , którą należy wyeliminować z grona użytkowników FB , gdyż nic - poza w/w przejawami chamstwa i braku kultury - nie wnosi do życia tego forum a dla takich jak on prostaków i patologicznych zadymiarzy - aczkolwiek społeczności FB przedstawiający się jako.... student - miejsca tu chyba być nie powinno.

.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Wpiszę się tutaj, bo w sumie to też spam.
Chciałbym dowiedzieć się ile razy jeszcze użytkownik pudzianxx i użytkownik dawczan będą musieli nazwać mnie publicznie &quot;kurwą&quot;, &quot;chujem&quot; i moją matkę &quot;szmatą&quot;, aż w końcu dostaną bana?
Z góry dziękuję za informację.

Do góry Bottom