>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Info SPAM - wpisujecie tutaj kto spamuje

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Wobec zamieszczenia dziś o godzinie 10.52 przez @ktosos SPAMU w wątku :
http://forum.bukmacherskie.com/f18/krotkookresowa-analiza-formy-w-hokeju-50985-13.html

w postaci jego radosnej twórczości , zupełnie obcej tematyce tego wątku o hokeju - proszę o usunięcie stamtąd w/w wpisu tego niezbyt kumatego pieniacza.

Zaznaczam, że jego poprzednie wpisy w tym wątku już zostały usunięte przez moderację - ale jak widać on nie poddaje się .... w bezczelny sposób zamulając wątek, w tym fałszując moje wypowiedzi.

kvelk1 125

kvelk1

Użytkownik
Ja również w tej sprawie.
Kolega @ktosos, po paru dniach użytkowania forum, pozjadał wszystkie rozumy!
Nie podobają mi się jego prywatne wycieczki, które tutaj zamieszcza.
Chyba nie po to @edi8 poświęca swój czas prowadząc temat, żeby &quot;wysłuchiwać&quot; krytyki żółtodzioba, nie wnoszącego nic wartościowego do rzeczonego tematu.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Do Administracji FB:

użytkownik @Bagnet90 założył w dziale SYSTEMY wątek Oficjalny test itd. w którym miał przeprowadzić test gry progresją wg swojego pomysłu.

http://forum.bukmacherskie.com/f18/oficjalny-test-trafisz-kurs2-87774.html

Niestety , ale doszło tam do nadużycia - gdyż w ramach rozliczeń wygranych kuponów w ramach tego w/w testu , Bagnet90 jako wygrane 2 kupony wprowadził takie , o których NIKT z użytkowników nie wiedział , gdyż po prostu nie były przedmeczowo podawane...

Moja z nim dzisiejsza korespondencja z prośbami o poważne potraktowanie tego, co robi w dziale SYSTEMY strony forum FB , nie spotkała się ze zrozumieniem i nie pozostaje mi nic inego jak prosić Administrację o przyjrzenie się tej sytuacji i wg mnie jedynym wyjściem jest zamknięcie tego wątku z tak prowadzym pseudotestem i przeniesienie go albo do kosza albo do działu KUPONY.

Pozdrawiam

.

Do góry Bottom