>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info SPAM - wpisujecie tutaj kto spamuje

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Użytkownik Challenger zdecydowanie przesadza wkleja każdego newsa z Transfery.info który nie jest transferem tylko zapowiedzią transferu bądź plotką jaki jest sens wklejania takiego postu :?: Uważam że powinny być wklejane tylko i wyłącznie posty będące oficjalną informacją w sprawie zawodnika.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Użytkownik Challenger zdecydowanie przesadza wkleja każdego newsa z Transfery.info który nie jest transferem tylko zapowiedzią transferu bądź plotką jaki jest sens wklejania takiego postu :?: Uważam że powinny być wklejane tylko i wyłącznie posty będące oficjalną informacją w sprawie zawodnika.
Użytkownik Doberman zdecydowanie przesadza bo wkleja każdego newsa z eurofutbol.pl i transfery.info ,który jest transferem!
Przecież każdy jest na tyle rozgarniety że jak chce sobie poczytać o transferach to sobie czyta na portalach, a wy lecicie z każdą pierdołą i transferem do drużyny rezerw nawet i wklejacie bezmyślnie jak leci.
Jaki jest sens wklejania takiego postu :?:
Uważam, że nie powinny być wklejane takie informacje!
Pozdr

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Użytkownik Doberman zdecydowanie przesadza bo wkleja każdego newsa z eurofutbol.pl i transfery.info ,który jest transferem!
Przecież każdy jest na tyle rozgarniety że jak chce sobie poczytać o transferach to sobie czyta na portalach, a wy lecicie z każdą pierdołą i transferem do drużyny rezerw nawet i wklejacie bezmyślnie jak leci.
Jaki jest sens wklejania takiego postu :?:
Uważam, że nie powinny być wklejane takie informacje!
Pozdr
Oki, W takim razie 2 ostatnie posty na temat newsów.
Pozdro
PS&gt; Masz rację z tymi newsami.

adrians-71951 228

adrians-71951

Użytkownik
Nie wiem czy w dobrym temacie,ale uważam że warto ostrzec.
Kolejny oszust z magicznym dojściem : karajan1
Dostałem takie pw:
Mam do zaoferowania udział w zrzutce na płatne typy piłkarskie o wysokiej skuteczności (ok. 64 %) przy średnich kursach ok. 2,30. Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: Admin . Wówczas przekażę dokładne informacje, wraz z analizą dotychczasowych typowań i założeniami dalszej gry oraz naszej współpracy.

Do góry Bottom